Vocea clientului Bancpost - Probleme diverse

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Bancpost - Probleme diverse

04 Iulie 2017

Cred ca reprezinta o Societate,unde fraudele si incompetenta ,sant la ele acasa!!!!

Doinita Marin (Lugoj, Timis)

Bancpost - Probleme diverse

05 Septembrie 2016

Vai de mama lor! Am avut si eu experiente negative cu personalul BANCPOST. Si nu intr-un singur oras! La Bucuresti - ag. Min Transporturilor, unde pentru o lichidare a unei descoperiri de card, am stat in jur de o ora fara sa inlocuiasca nimeni pe functionara care "s-a defectat" in tacere si a parasit biroul. La Brasov, cand am inchis contul de salariu, personalul apatic, fara interes. La alta agentie, tot in Brasov, functionara m-a rugat sa inchei o asigurare, ceva de genul asta. Am intrebat de ce si mi-a spus ca asa lua si ea un mic comison. Ce mai, e pierdere de timp cu ei. Ocoliti aceasta banca.

Alex Barbu (Brasov, Brasov)

Bancpost - Probleme diverse

04 August 2016

Daca exista nota o,acesta este calificativul!!!! O pentru toate serviciile:procedura de lucru,salariati depasiti si lipsiti de responsabilitate si respect fata de client,Atm ,fastbanking lasa de dorit,call center clienti Am asteptat 10 ani sa scap de aceasta banca!!!!! Ura! NU VREAU SA MA DERANJEZE ACEASTA INSTITUTIE !!!

marina marina radu (Ploiesti, Prahova)

Bancpost - Probleme diverse

22 August 2015

Buna ziua In data de 21.08.2015 am fost data afara din sediul bancii Bancpost Baia Mare fara nici o explicatie. La intrarea in sediul bancii am fost intampinata de doua functionare si un agent de paza (una dintre functionare spunea ca este directorul bancii). Pe un ton arogant si dispretuitor mi s-a spus in felul urmator "iesi afara ca avem ceva de facut, sau trebuie sa repet". Acest tip de comportament l-am intalnit doar in aceasta banca si nu doar o data. Nu stiu de ce am fost data afara pt. ca pe usa de la intrare in banca este afisat "deschis 24 de ore". As dori sa primesc un raspuns in scris. Multumesc.

MARIANA MARIAN (Baia Mare, Maramures)

Bancpost - Probleme diverse

09 Februarie 2015

am cerut eliberarea unui extras cont de la sucursala BancPost calea Sagului Timisoara in prima faza a m completat mai multe formulare,cu CI in fata functionara bancii mia eliberat un extras cont pe alt nume,dupa care mi la luat inapoi si mi sa comunicat sa merg la centru pentru actualizarea datelor caci la ei dureaza 2 zile pina pot face acest lucru.Stiu ca extrasul de cont se elibereaza numai titularului in cel mult 10-20 minute nu cu sa exprimat doamna de la acea sucursala,si cred ca acea functionara nu stie sa citeasca sau sa scrie avind CI meu in fata elibereaza extras pe alt nume.Vreau sa-mi recuperez de la acea sucursala copia CI,si toate celelalte acte semnate Miam actualizat date personale in luna octombrie 2014

Mariana-Ana Covatariu Musui (Timisoara, Timis)

Bancpost - Probleme diverse

15 August 2014

Conform contractelor semnate cu bancile se stipuleaza ca esti obligat sa anunti daca iti schimbi datele de contact! Deoarece am schimbat nr. de telefon si am si fastbanking a trebuit sa anunt acest lucru. Surpriza este ca in anul 2014 aceasta bancacu reguli COMUNISTE imi cere prin regulile sale sa ma deplases la sucursala unde am deschis contul pentru a depune o cerere in acest sens. Adica toate celelalte banci m-au identificat telefonic si au acceptat confirmarea exprimata telefonic in baza inregistrarii iar ei nu. Ce faci daca te muti din tara? Te intorci pentru a depune un act la ei sa poti folosi fastbanking-ul! Decizia a fost luata! Nicodata nu mai vreau sa aud de aceasta banca!

Constantin Ciuca (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus