Opinii clienti Bancpost

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Bancpost - Probleme diverse

22 August 2015

Buna ziua In data de 21.08.2015 am fost data afara din sediul bancii Bancpost Baia Mare fara nici o explicatie. La intrarea in sediul bancii am fost intampinata de doua functionare si un agent de paza (una dintre functionare spunea ca este directorul bancii). Pe un ton arogant si dispretuitor mi s-a spus in felul urmator "iesi afara ca avem ceva de facut, sau trebuie sa repet". Acest tip de comportament l-am intalnit doar in aceasta banca si nu doar o data. Nu stiu de ce am fost data afara pt. ca pe usa de la intrare in banca este afisat "deschis 24 de ore". As dori sa primesc un raspuns in scris. Multumesc.

MARIANA MARIAN (Baia Mare, Maramures)

Bancpost - Credit ipotecar/ imobiliar

26 Iunie 2015

Buna tuturor, Am un credit ipotecar contractat in iunie 2008 si pana in martie 2015 nu am avut niciodata vreo intarziere la plata, cu toate ca la un moment dat nu mai aveam nici un castig financiar. M-am imprumutat de pe la rude si mi-am platit ratele ( 350 chf/lunar). Din martie 2015 mi-am luat viata in piept si am emigrat in strainatate. Am rugat functionarii de la banca sa-mi ofere posibilitatea sa platesc ratele din strainatate. Am primit un Token, aplicatia fastbanking...........daaar..........SURPRIZA!!!!! Bineinteles nu functioneazaaaa. Nu pot face nici un fel de transfer nici in contul de lei nici in contul CHF. Am solicitat informatii telefonic, via mail, dar RASPUNSUL : Veniti la ghiseu . As veni dar e cam departe, vreo 3000 de km. Acum am rate restante, am pierdut bonusul de 0.80%, plus ca am si dobanda penalizatoare. Am hotarat sa astept executarea silita. Nu-mi permit sa sustin escrocheriile bancare. E totusi o hatarare extrema, ma poate sfatui cineva cum sa procedez totusi spre a nu pierde apartamentul? Cu mult respect , Danut Mihaila. dmihaila67@yahoo.com

Danut Mihaila (Galati, Galati)

Bancpost - Card de credit

19 Iunie 2015

Niste nenorociti, toti de la banci, bancile sunt camatari cu acte, te imbarliga si semnezi un contract si de acolo se trag toate, nu exista legi pentru ei, iti baga dobanda la dobanda si peste dobanda si tot asa si daca nu mai le platesti dupa ce le-ai achitat cea ce ai cumparat, triplu achitata suma imprumutata de la banca inca mai ai de plata dublu iar suma imprumutata si tot te incapatanezi sa nu platesti si te executa silit, fara stiinta ta, si te trezesti cu poprire pe salariu ca ai de plata zeci de milioane plus taxele de executare, si firma angajatoate iti opreste din salariu si platesti intr-un final, dupa ce ai zis ca gata ai scapat de ei, te trezesti ca ai de plata dobanda la suma executata ca doar nu i-ai dat toti deodata ai achitat in transe din salariul tau amarat de angajat si tot asa se lungeste sirul si nu mai scapi de ei in veci, Din asta traiesc fratilor bancile din dobanzi si penalitati, dobanda la dobanda, penalitate la penalitate, imprumuti la ei 1900 lei si dai inapoi 1.900.000 lei, corect nu? Zigodii de oameni, scarbe imputite, i-as impusca pe toti si as pune o bomba in fiecare banca existenta in Romania, huuuooooooo camatarilor.

Elena Ella (Bucuresti, Bucuresti)

Bancpost - Cont curent

18 Martie 2015

BANCPOST HARTUIESTE FOSTII CLIENTI, UITAND FAPTUL CA HARTUIREA ESTE PEDEPSITA DE NOUL CODUL PENAL CU INCHISOARE DE LA 3 LA 6 LUNI SAU CU AMENDA. Incepand cu luna februarie 2015 BANCPOST trimite mesaje pe telefonul mobil al fostilor clienti prin care ii atentioneaza ca figureaza cu sume datorate pentru contul curent. Eu ma confrunt cu aceasta situatie. Pe data de 17 februarie am primit un mesaj care ma atentiona ca datorez 5 ron, iar pe 17 martie un alt mesaj care mentiona 7.5 ron. Am telefonat la telverde Bancpost si mi s-a confirmat faptul ca un figurez cu nici un fel de debit la ei. Mai exact nu mai am relatie contractuala cu aceasta banca de mai bine de 6 ani. In aceste conditii insist asupra faptului ca am dreptul sa-mi traiesc viata linistita, fara sa ma simt amenintata de mesaje mincinoase de la Bancpost. Ma simt hartuita de mesajele care ma atentioneaza cu privire la debite inexistente, prin urmare consider ca este imperios necesar sa se ia masuri impotriva persoanelor care trimit aceste mesaje. Imi rezerv dreptul de a face plangere penala impotriva Bancpost si impotriva doamnei Raluca Toader personal, in situatia in care aceste mesaje se vor repeta. Mentionez ca Raluca Toader este persoana careia I-am sesizat nemultumirea mea, persoana care mi-a confirmat ca nu figurez cu nici un debit la Bancpost, insa a refuzat categoric sa-mi spuna unde va inainta plangerea mea si cum imi va rezolva situatia

Virginia Oprea (Bucuresti, Bucuresti)

Bancpost - Depozit la termen

10 Martie 2015

Comisioane foarte mari si functionari care nu sunt amabili, nu recomand la nimeni sa-si deschida cont la Bancpost. Foarte multe banci percep comision 0 in ziua scadenta, dar Bancpost are un comision de 0,5.....din Dobanda de 170 de lei mi-au luat comision 89 de lei!!! Oricum nu au dobanzi avantajoase si iti mai iau si comision de retragere, iar dobanda ti se injumatateste....mi se pare furt !

Iulia Popescu (Sibiu, Sibiu)

Bancpost - Cont curent

02 Martie 2015

Am fost intr-o agentie Bancpost din Tg Mures pentru a solicita codul meu IBAN, acesta fiindu-mi necesar pentru a putea transfera o anumita suma de bani in contul de salariu detinut la Bancpost. Din aceasta pseudo banca mi-au dat IBAn-ul cardului de credit. Am sunat la call center unde am solicitat din nou IBAN-ul contului meu current. De la call center mi s-a spus ca nu pot obtine IBAN-ul decat intr-o unitate Bancpost sau de la ATM. Am mers la cel mai apropiat ATM unde am incercat sa-mi rezolv problema. Din nou fara success, se pare ca daca am fonduri insuficiente nu pot obtine IBAN-ul. Foarte tare!!! Deci, sa recapitulam: daca vreau nu am bani, nu am acces la IBAN, deci, nici nu pot incasa. BANCA DE 2 BANI.

Maria Popa (Targu Mures, Mures)

Inapoi sus