Vocea clientului Bancpost - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Bancpost - Credit nevoi personale

24 Februarie 2016

Din 2000 am avut pensia,pe card, la Bancpost. Am avut credite care le-am achitat si in avans. In 2011 am facut un credit( Piatra Neamt). Ca urmare a divortului, am solicitat refinantare, pentru am organiza noua situatie. M-am trezit cu 2 credite, cel vechi si unul nou. Venitul lunar era 2000 lei. In 2014, situatia financiara s-a schimbat si am solicitat cumularea celor 2 credite si esalonarea pentru o rata+dobanda+? maxim 500 lei/luna. Am fost refuzata, s-a propus prelungirea pe mai muli ani! In prezent sumele sunt: a. 200.o2+73.3+53,75(com adm) ,b. 270.38+49.23+36,10 . Venitul este 800. Am hotarat sa achit ,cum pot, primele sume din cele doua credite. Nu mai pot fi corecta pentru ca nu m-au ajutat cand am solicitat.

Liliana Lututovici (Piatra Neamt, Neamt)

Bancpost - Credit nevoi personale

27 Ianuarie 2015

In anul 2006 am achizitionat un credit de nevoi personale in valoare de 16000, mi s-a eliberat un grafic de rambursare de 167 lei pe luna, dupa 4 luni graficul a fost de 211 lei pe luna, in 2008 de 300 lei, in 2014 am fost la ei si au zis ca trebuie sa platesc 270 lei, s-au gandit totusi ca e prea mult. Am avut credite si la BCR si la BRD, dar asa o nesimitire si o camatareala ca la Bancpost nu am mai intalnit. SA VA FIE RUSINE !!!!! Nu-i de mirare ca in Botosani au ramas cu un singur punct de lucru. Aveti o politica bancara ,,super tare".

Daniela Chirila (Botosani, Botosani)

Bancpost - Credit nevoi personale

20 Ianuarie 2015

buna ziua .am un credit de nevoi personale la bancpost din anul 2007 in chf.momentan sunt in indemnizatie de somaj .rata este de 200 chf si eu pot achita doar 100 chf.precizez ca nu mai pot face o restructurare deoarece am facut pana acum 2. am fost la baca cu o cerere pentru a gasi o intelegere din partea lor, deoarece am acumulat o restanta de 650 chf si primesc mii de telefoane cu amenintari ca dosarul a fost dat spre executare silita .nu au vrut sa-mi primeasca cererea si mi-au spus ca simgura solutie este sa refinantez creditul cu unul ipotecar. pana anul trecut de cand sunt in somaj am fost un bun platnic . ce trebuie sa fac sa pot iesi din aceasta imposibilitate de plata.

ilie ceplinschi (Botosani, Botosani)

Bancpost - Credit nevoi personale

02 Decembrie 2014

Am facut un credit de nevoi personale in anul 2007,credit in valoare de 2400 € cu o rata de 50€ pe luna timp de 7 ani.am platit aptoximatuv 1 an dupa care nu am demisionat si nu am avut cum sa platesc...am revenit ( nu stiu date datele exacte) dar per ansamblu am platit iar cateva luni dupa care iar imposibilitate de plata.am ajuns in ziua de astazi dupa 7 luni de proprire p salariu de 239 lei pe luna si m-am gandit sa sun sa vad in ce statiu este creditul meu...2975 € si 750 cheltuieli de tribunal...ok o meritam dar cele 7 luni platite nu mi-a scazut cu nici un cent datoria spunandu-mi doamna de la telefon ca aceste bani propriti pe aceste 7 luni nu au facut decat sa stagneze datoria.cum asa????? Acum astept un bilant si sunt decisa sa schimb ceva ca nu "miros" bine lucrurile astea.tragere de timp sa luati tot de pe noi si cand te gandesti ca ei tot oameni sunt ti se face sila

Alina Olaru (Predeal, Brasov)

Bancpost - Credit nevoi personale

26 Octombrie 2014

IN ANUL 2007 AM LUAT UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE SOTUL TITULAR SI EU CODEBITOR .IN 2013 LUNA NOIEMBRIE MIE MI SA FACUT PROPRIRE PE SALAR TIMP DE 2 LUNI APOI SA TRECUT LA EXECUTAREA APARTAMENTULUI , IN ACELASI TIMP A DECEDAT SOTUL EL FIIND TITULAR .AM ACHITAT CREDITUL LA EXECUTORI EU SA NU-MI FIE EXECUTATA CASA . INTREBAREA MEA ESTE = NU AM AVUT O POLITA SE ASIGURARE SEPARAT DAR IN CONTRACTUL DE CREDIT EXISTA UN ARTICOL CARE SPUNE CA POLITA SE REINOIESTE ANUAL PE CHELTUIALA IMPRUMUTANTULUI , CEI DE LA BANPOST NU-MI DAU POLITA EI SPUN CA AM AVUT UN BONUS ACORDAR DE BANCA PANA IN 2011 DE ATUNCI BANCA NU MAI PLATESTE SI NU AM POLITA .AS VREA SA STIU SE POATE CA BANCA SAMI FI DAT BANII FARA SA-I ASIGURE ?EU NU AM STIUT DE ACEST BONUS NIODATA SI NICI NU MAU ANUNTAT CA EI NU MAI PLATESC CA SA-MI INCHEI EU O POLITA .DE ASIGURARE . EU ACUM VREAU SAI DAU IN JUDECATA CA PE EI NUI CRED SI VREAU BANII INAPOI , CINE POATE SA-MI RASPUNDA CE STITI DE POLITE ?

MARIA ANA (Timisoara, Timis)

Bancpost - Credit nevoi personale

20 Mai 2013

Buna ziua! In 2008 am contractat un credit de nevoi personale de la Bancpost Sucursala Alba Iulia, str. Motilor, nr.5, cu doi giranti, dobanda variabila dupa 3 luni. Am platit pana in 2009 total, din 2010 am platit partial, m/am adresat repetat bancii cerand solutii de reesalonare, directoarea bancii m/a facut hartuitoare de banci, contractul l/au atacat in instanta OPC/ul, eu am depus o reclamatie ca intr/un an de zile nu am primit nici un raspuns scris de la ei, Contractul este plin de clauze abuzive, comisioane abuzive, dobanda variabila nu s-a negociat cu mine! Am depus acum o luna o adresa si primesc raspuns copy paste de 3 ani ca s/a inregistrat adresa dar este in lucru nu e finalizata. Oare de 4 ani nu se putea reesalona creditul sa nu devin rauplatnic???? Acum, cand de 25 de ori pe zi ma suna recuperatorii, nu mai stiu incotro sa o apuc! As dori sa dau in presa tot cazul meu, am ajuns la serviciu sa stie si portaru ca eu sunt rauplatnic, mi-au adus prejudiciu de imagine, lipsa respectului de sine, nervi, minciuni, pierdere de timp. In 19 aprilie m/au programat cica de la Bucuresti, am mesajul lor pe telefonul de serviciu, pentru propunerea unei solutii. Din nou umilinta, nu stia nimeni de ce ma aflu acolo, asta mi se intampla de cate ori depun adresa scrisa! Am cerut lamuriri, am depus o adresa, am ramas din noui pentru a 20 oara cel putin, fara solutii... Ce as mai putea sa fac oare sa nu imi execute girantii? De ce nu s/a procedat la o reesalonare ca doar Guvernul ne/a taiat salariile nu eu! Cu multumiri Gabriela

Gabriela Cristina Hale (Alba Iulia, Alba)

Inapoi sus