top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre credit nevoi personale cu ipoteca Bancpost

Credit nevoi personale cu ipoteca Bancpost

Scor: 2.5 | 2 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Bancpost
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  M Emirela Efteme
  Credit nevoi personale cu ipoteca de la Bancpost

  Am un credit cu ipoteca

  Am un credit cu ipoteca in chf,am imprumutat 77000chf in 2008,am platit pana in 2010 luna de luna rata,in acel an am obtinut o reesalonare,iar acum am ajuns in executare si datoare 82000chf. Am facut un angajament de plata cu banca dar nu sunt de acord cu el pana nu-mi rezolv un alt angajament de plata cu alta banca unde sunt datoare.Ce vreti de fapt?Simt ca inebunesc tot ce faceti faceti ptr dvs nimic ptr omul de rand.In aceasta situatie am ajuns datorita faptului ca a crescut valoarea chf si a dobanzilor mari.RUSINE SA VA FIE DRAGI PARLAMENTARI CA NU LUPTATI PTR NOI OAMENII SIMPLI CU VENITUTI MICI LUPTATI NUMSI PTR VOI SI DATI LEGI NUMAI IN FAVOAREA VOASTRA.

  01-05-2014

  N Bnicolae blaga
  Credit nevoi personale cu ipoteca de la Bancpost

  Foarte multe acte cerute

  Foarte multe acte cerute, raport revisal, chiar daca am depus adeverinte de venit si copii dupa cartile de munca. Fata de alte banci pentru acelasi venit a rezultat ca pot sa obtin un imprumut mult mai mic.

  22-09-2011

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie