top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre prima casa Bancpost

Prima casa Bancpost

Scor: 1 | 3 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Bancpost
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  F ZFLORIN ZBARCEA
  Prima casa de la Bancpost

  Nu stiu daca trebuie cri

  Nu stiu daca trebuie criticat tot Bancpostul sau doar sucursala unde am fost eu insa cert este ca am facut cea mai mare prostie ca am ales Bancpost pentru Prima casa. Am pierdut foarte multi bani si timp din cauza incompetentei agentei care a administrat dosarul, incepand de la hartii expirate la incurcarea formularelor si necunoasterea documentelor necesare (in fiecare saptamana mai cereau un document) si bineinteles culminand cu perceperea taxei notariale pentru legalizarea actului ( ea nu stia de ea asa ca la notar s-au adaugat 1700 ron). Si bineinteles ca dosarul a fost finalizat in 3 luni ceea ce a dus la o renegociere cu vanzatorul care bineinteles ca a fost in defavoarea mea.

  04-01-2013

  A SAnca Savu
  Prima casa de la Bancpost

  Am cerut la ei un credit

  Am cerut la ei un credit de 21000 pe o perioada de 180 de luni. Contractul de vanzare a fost semnat in 05.12.2012, pe un curs de 4,5316 iar OCPI l-am dus marti dimineata la ora 9.00. In data de 13.12.2012 la ora 09.10 pe cand aveau afisat pe site un curs de 4,4830 am fost la Sucursala Universitate si mi-au dat sa semnez trei OP-uri in alb si o nota de licitatie ceva tot in alb garantandu-mi ca vor obtine ei un curs mai bun decat cel afisat si ca operatia poate dura intre 5 min si 5 ore. Am refuzat categoric. Consecintele!? Pentru ca n-am vrut sa semnez in alb cele trei OP-uri m-au sunat tocmai astazi 14.12.2012, pe la ora 13.00 propunandu-mi un curs de 4,43. Daca la cursul de joi dimineata trebuia sa mai completez 1050 ron, la cel de astazi trebuie sa mai pun 2200 ron, adica am pierdut peste 1100 ron doar pentru ca n-am vrut sa semnez niste OP-uri in alb. Se folosesc de faptul ca in contractul de vanzare scrie ca trebuie sa fac plata la maxim trei zile de la inmanarea OCPI si-mi propun, culmea, sa renegociez suma cu cei de la care cumpar. Nici nu aduc in discutie modul josnic in care am fost tratata, cate acte au expirat din 18.09.2012 si pana astazi, acte pe care a trebuit sa le reinoiesc tot pe banii mei.

  14-12-2012

  Răspuns Bancpost

  Avand in vedere prevederile Legii nr.227/2007, respectiv obligativitatea pastrarii confidentialitatii clientilor, Bancpost ii va raspunde personal domnei Anca Savu la adresa de corespondenta, punctual fiecarui aspect mentionat in mesajul postat. Ca si precizari de ordin general, cursul din contractul de vanzare cumparare este cel agreat de vanzator si cumparator fara implicarea bancii. Transferul fondurilor, in conformitate cu Codul Civil, se face dupa data primirii de catre banca a extrasului de Carte Funciara de Informare care atesta inscrierea ipotecii in favoarea bancii. Cursul de schimb al bancii este fluctuant, se poate modifica si de mai multe ori intr-o zi, iar tranzactiile de acest tip (schimbul valutar - FX: EUR/RON – vanzare EUR), conform regulamentelor in vigoare, au un moment limita (“cut off time”) de procesare in sistem. Aplicatia de credit, procesul in sine, de la depunerea cererii, pana la virarea sumelor de bani din contul cumparatorului, in contul vanzatorului, este un proces complex care dureaza, timp in care, evolutia pietei poate influenta cursul in mod nefavorabil pentru clienti, ceea ce duce la nemultumirea acestora. Reprezentantii Bancpost

  C BCatalin Borta
  Prima casa de la Bancpost

  Buna ziua, Voi incerc

  Buna ziua, Voi incerca sa descriu experienta mea avuta cu bancpost, ca altii sa stea cat mai departe de aceasta "banca", economisind astfel timp, bani si nervi. Am decis sa-mi cumpar un apartament si aveam nevoie de un credit prima casa. In acel moment, consultand ofertele si contrar opiniei multor prieteni/cunostinte am ales bancpost. Proasta miscare. Am dus actele cerute la banca si a venit prima surpriza: Firma unde lucrati nu este inregistrata la Registrul Comertului! Am ramas mut, firma este din 1999, cu capital strain si are sute de angajati. Bineinteles, o aberatie. 2 saptamani mai tarziu, dupa ce le-am trimis Dovada de inregistrare la Registrul Comertului, fisa ROL au zis ca firma nu si-a platit contributiile la stat si ca apare in RECOB cu restante. Iarasi minciuni. Dupa cateva telefoane, s-au hotarat ca firma e OK in final A venit evaluarea, cu un evaluator platit de ei. Valoarea apartamentului a iesit peste suma ce vroiam sa o imprumut. Evaluarea a durat o luna, de parca mi-as fi luat palat de 100 camere. Apoi, a doua bomba: Nu putem lua imobilul in garantie pentru ca nu este finalizat (nu are gresie si intrerupatoare electrice). Normal ca nu are, eu vroiam un apartament "la gri" si domnul de la banca m-a asigurat ca nu e nici o problema atata timp cat apartamentul este intabulat si actele de la constructor sunt OK. Nu au fost probleme, dar ei tot azu refuzat sa ia imobilul in garantie. Dupa 2 luni si ceva de frustrare, am retras dosarul de la ei si m-am dus la o banca. O adunatura de incompetenti , unde nu stie stanga ce face dreapta. NU merita sa le calcati pragul!

  25-06-2012

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie