Opinii clienti Bancpost

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Bancpost - Credit nevoi personale

02 Decembrie 2014

Am facut un credit de nevoi personale in anul 2007,credit in valoare de 2400 € cu o rata de 50€ pe luna timp de 7 ani.am platit aptoximatuv 1 an dupa care nu am demisionat si nu am avut cum sa platesc...am revenit ( nu stiu date datele exacte) dar per ansamblu am platit iar cateva luni dupa care iar imposibilitate de plata.am ajuns in ziua de astazi dupa 7 luni de proprire p salariu de 239 lei pe luna si m-am gandit sa sun sa vad in ce statiu este creditul meu...2975 € si 750 cheltuieli de tribunal...ok o meritam dar cele 7 luni platite nu mi-a scazut cu nici un cent datoria spunandu-mi doamna de la telefon ca aceste bani propriti pe aceste 7 luni nu au facut decat sa stagneze datoria.cum asa????? Acum astept un bilant si sunt decisa sa schimb ceva ca nu "miros" bine lucrurile astea.tragere de timp sa luati tot de pe noi si cand te gandesti ca ei tot oameni sunt ti se face sila

Alina Olaru (Predeal, Brasov)

Bancpost -

27 Noiembrie 2014

Buna seara , Ma numsc Obreja Dorina Ionela sunt din Galati si am avut o experienta foarte neplacuta cu aceasta institutie bancara.In anul 2006 am avut un card de salariu la aceasta unitate bancara - Bancpost - si o linie de creditare , din anul 2007 .In anul 2010 am achitat acesta linie de creditare,atat cat mi s-a spus la ghiseu , am predat cardul si am cerut sa mi se inchida contul . Zis si facut .Dupa 1 an si 8 luni am fost sunat ade o firma de recuperare ca as fi avut ceva datorii . Am ramas foarte surprinsa .Dupa mai multe discutii telefonice mi s-a spus ca as avea un debit de de 550 lei . Nu mi se pare corect ca dupa atata timp sa mi se aduca la cunostinta - un debit de care nu am fost instiintata atata timp cu toate ca aceasta institutie avea toate datele - numar de telefon , adresa si cont de mail . De ce nu am fost notificata ? Am mers la o filiala si mi s-a raspuns ca era debitul prea mic...De ce trebuie eu sa platesc pentru greseala angajatilor incompetenti ? Si de ce mi-au introdus numele in baza de date la RAU PLATNICI ? PENTRU COMISIOANELE PE CARE LE INCASEAZA NU STIU SA ANUNTE CLIENTII? Va rog sa luati masurile de riguare .

dorina ionela obreja (Galati, Galati)

Bancpost - Credit nevoi personale

26 Octombrie 2014

IN ANUL 2007 AM LUAT UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE SOTUL TITULAR SI EU CODEBITOR .IN 2013 LUNA NOIEMBRIE MIE MI SA FACUT PROPRIRE PE SALAR TIMP DE 2 LUNI APOI SA TRECUT LA EXECUTAREA APARTAMENTULUI , IN ACELASI TIMP A DECEDAT SOTUL EL FIIND TITULAR .AM ACHITAT CREDITUL LA EXECUTORI EU SA NU-MI FIE EXECUTATA CASA . INTREBAREA MEA ESTE = NU AM AVUT O POLITA SE ASIGURARE SEPARAT DAR IN CONTRACTUL DE CREDIT EXISTA UN ARTICOL CARE SPUNE CA POLITA SE REINOIESTE ANUAL PE CHELTUIALA IMPRUMUTANTULUI , CEI DE LA BANPOST NU-MI DAU POLITA EI SPUN CA AM AVUT UN BONUS ACORDAR DE BANCA PANA IN 2011 DE ATUNCI BANCA NU MAI PLATESTE SI NU AM POLITA .AS VREA SA STIU SE POATE CA BANCA SAMI FI DAT BANII FARA SA-I ASIGURE ?EU NU AM STIUT DE ACEST BONUS NIODATA SI NICI NU MAU ANUNTAT CA EI NU MAI PLATESC CA SA-MI INCHEI EU O POLITA .DE ASIGURARE . EU ACUM VREAU SAI DAU IN JUDECATA CA PE EI NUI CRED SI VREAU BANII INAPOI , CINE POATE SA-MI RASPUNDA CE STITI DE POLITE ?

MARIA ANA (Timisoara, Timis)

Bancpost -

16 Octombrie 2014

am procura pentru titularul de card, in care se spune ca pot folosi cardul titularului, am dat datele si nu mi s-a deblocat cardul...birocratie sau altceva?

Simionescu Aurel (Bucuresti, Bucuresti)

Bancpost - Depozit la termen

10 Septembrie 2014

Am deschis acum un an un depozit cu dobanda fixa pe un an cu dobanda de 5 si ceva % la care mi sa spus ca trebuie sa fac obligatoriu un card de 6 lei si nu exista nici un tip de comisión(cardul mi se da in 16 zile dar fiidca nu sunt in tara si i-am anuntat cardul va ramane in banca pana la anul adica acum)Merg sa imi ridic cardul si imi spun ca nu mi s-a explicat bine ca neridicand cardul acesta s-a distrus si trebuie sa cer altu care dureaza iar 16 zile si e gratis .Cei 6 lei sun de fapt comision anticipat la depozitul curent( sau cam asa ceva) la care se percepe comisión lunar de 2 lei si dobanda e de 3 si ceva%la depozitul pe un an.Nervos la culme merg acasa si vin cu contractul unde le arat cat e dobanda la care se scuza ca acum e dobanda de 3 si ceva si ca nu am inteles ce mi sa spus(iara sunt prost) Termenul la depozit fiind de 10 septembrie eu plecand mai devreme din tara le spun ca vreau sa lichidez contul la care dansii ma sfatuesc s-a cumpar un tocher cu care sa potschimba pe internet tipul de depozit (platind si pe acesta 50 ron) Pe 10 septembrie cand sa modific tipul de depozit surpriza(iar sunt prost),nuse poate face pe internet decat daca depozitul a fost facut pe internet.Cu alte cuvente angajatii BANCPOST sunt niste sarlatani care in momentul cand le ceri informati de comisioane nu iti spun totul dupa care atunci cand vrei sa iti scoti banii inventeaza tertipuri pentru a nu iti da BANII TAI inapoi

oprea gheorghe (Tecuci, Galati)

Bancpost - Probleme diverse

15 August 2014

Conform contractelor semnate cu bancile se stipuleaza ca esti obligat sa anunti daca iti schimbi datele de contact! Deoarece am schimbat nr. de telefon si am si fastbanking a trebuit sa anunt acest lucru. Surpriza este ca in anul 2014 aceasta bancacu reguli COMUNISTE imi cere prin regulile sale sa ma deplases la sucursala unde am deschis contul pentru a depune o cerere in acest sens. Adica toate celelalte banci m-au identificat telefonic si au acceptat confirmarea exprimata telefonic in baza inregistrarii iar ei nu. Ce faci daca te muti din tara? Te intorci pentru a depune un act la ei sa poti folosi fastbanking-ul! Decizia a fost luata! Nicodata nu mai vreau sa aud de aceasta banca!

Constantin Ciuca (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus