Vocea clientului CEC Bank - Cont curent

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Cont curent

24 Aprilie 2014

Ce va pot spune eu despre experienta avuta la una din agentiile CEC Bank se poate inlocui cu un singur cuvant SOC. Mai exact, ca sa depun intr-un cont o suma de bani pentru firma mi s-a facut o delegatie. Toate bune pana in ziua cand merg sa depun banii. Atunci SOC incepe calvarul, angajata trebuie sa ceara specimen de semnatura si iarasi SOC angajata m-a intreabat ce agentie e aceasta la care am cont ca ea nu a auzit de aceasta, cu toate ca pe delegatie am stampila CECului cu numele COMPOZITORILOR deci cu siguranta aceasta exista ,oricum EA cauta agentia,, COMPOZITORII '' si ma intreaba cine mi-a spus ca se cheama COMPOZITORILOR . Pana la urma sa scape de mine imi motiveaza ca nu raspunde nimeni la telefon, dar ea un suna decat o data. Imi sugereaza sa merg in alta agentie pentu OP-uri. Foarte frumos, banuiesc ca si din comisioanele platite de noi d-na de la agentia PALLADY isi salariul si normal ar fi sa fie mai pusa la curent cu modul de a se comporta cu un client. Problema am rezolvat -o ulterior in agentia din TIMPURI NOI unde tot respectul pentru angajatii de aici PROFESIONISTI rabdarea cu oamenii simpi ii fac pe acestea sa aiba multi clienti .Atunci vin si spun : NOTA 10 TIMPURI NOI si 0 THEODOR PALLADY.

MIHAELA CHIRITA (Bucuresti, Bucuresti)

Raspunsul CEC Bank

Stimata doamna Mihaela Chirita, Va multumim ca ati alocat timp sa ne descrieti aceasta experienta si va asiguram ca tratam cu seriozitate toate sesizarile clientilor cu privire la o posibila activitate neconforma a salariatilor cu standardele bancare. Folosim in procesul nostru de schimbare toate mesajele pe care le primim si speram ca la un moment dat sa se vada diferenta. Va asteptam in continuare sa utilizati produsele si serviciile oferite de CEC Bank si va asiguram de intreaga noastra consideratie. Directia Marketing si Comunicare

CEC Bank - Cont curent

22 Mai 2013

Buna seara, Ma numesc Postelnicu Marian domiciliat in Braila str. Rahova nr.451, am contract un credit ipotecar in anul 2011 la CEC Bank judetul Braila nr.CL00410111092661/28.10.2011. Cand am luat creditul au fost deschise doua conturi curente unul in RON si unul in EURO. In fiecare luna contul de RON trebuie alimentat pentru comisionul lunar. De ce trebuie sa tin doua conturi? La contractul de creditul am comision lunar de administrare. Am fost la ghiseu sa platesc luna aceasta si am intrebat la casierie de ce trebuie sa platesc acest comision si functionara de acolo mi-a raspuns ca daca nu depun RON se incaseaza automat din contul de EURO comisionul. Eu doresc inchiderea contului in RON deoarece nu fac tranzactii pe acest cont si polita de asigurare o pot intocmi eu la societatile agreate de CEC BANK la data scadentei. Mentionez ca nu am bani sa sustin veniturile banci din buzunarul meu, fiind banca de stat functionari nu sunt bine pregatiti sa informeze clientul deoarece cand intrebi habar nu au ce sa raspunda intreaba alt coleg si nu capat un raspuns corect. Doresc stornarea comisionului de admnistrare cont retinut abuziv de la inceputul perioadei. Contul detinut la CEC BANK in RON este RO16CECEBR0108RON0583440. Astept raspunsul dvs., in caz contrar ma adresez si la ANPC pentru a depune o sesizare referitor la comisionul care se incaseaza abuziv. Multumesc.

MARIAN POSTELNICU (Braila, Braila)

Raspunsul CEC Bank

CEC Bank a analizat situatia expusa si i-a raspuns domnului Postelnicu Marian in mod direct

CEC Bank - Cont curent

09 Octombrie 2012

Am avut doua conturi de pe care luam pensia lunar.Cand au luat fiinta cardurile am vrut sa inchid aceste doua conturi dar functionara de la ghiseu nu a vrut sa mi le inchida.Dupa vreo doi trei ani cand mam dus iar sa vad cei cu conturile mele aceiasi fonctionara ma anuntat ca, conturile mele sunt inchise.Mentionez ca nu aveam sume mari dar oare cine o fi luat acei bani?Mai pot fi recuperati sau are banca vreo lege si poate sai ia dupa un termen anume.MULTUMESC mult si astept un raspuns cat de cat valabil dupa care sa fac reclamatia la,, filiala,,judeteana.

dumitru zaharia (Piatra Neamt, Neamt)

Raspunsul CEC Bank

Stimate domnule Dumitru Zaharia, In urma analizei efectuate de catre banca a reiesit ca dumneavoastra ati deschis un cont curent in lei la data de 22.01.2002, iar ultima operatiune efectuata pe acest cont a fost in ziua de 19.12.2006. Pentru produsele de economisire (inclusiv conturi curente) al caror solduri sunt mai mici de 15 lei si care nu au avut miscare timp de 12 luni, banca a procedat la trecerea acestora in categoria conturilor inactive. Astfel, in cazul contului dumneavoastra, trecerea in categoria mentionata a avut loc la data de 31.12.2008. In prezent soldul contului curent este in valoare de 0,81 lei. Pentru restituirea sumei respective va puteti oricand prezenta cu actul de identitate la Sucursala CEC Bank Piatra Neamt sau la orice alta unitate a bancii. Operatiunea va fi efectuata in conformitate cu Tariful de Comisioane si Speze in vigoare al CEC Bank. In speranta ca motivele obiective prezentate anterior nu vor afecta relatiile dumneavoastra cu banca, va asiguram de intreaga noastra solicitudine si de buna servire a depunatorilor, in limita si cu respectarea prevederilor legale. Va multumim pentru intelegere. Directia Marketing si Comunicare CEC Bank

CEC Bank - Cont curent

15 Decembrie 2009

CEC BANK TG Secuiesc, jud Covasna,are in caserie o baba care nu numai ca este obraznica, vorbeste urat, dar si este lenta ca un melc, cand depun banii tb sa astept pana cand dansa se binedispune (cu greu)si deobicei abia dupa 15-25 de minute pot sa ies de la CEC (abia astept de fiecare data). SI asta cand nu e nimeni inaintea mea. Daca intreb ceva primesc un raspuns de imi e rusine in fata oamenilor. Restul personalului, in afara de D-na Gajdo(ea este mereu receptiva si stie sa se poarte cu clientii) habar n-au de calculator sau de programul pe care il folosesc, stau si se uita la mine ca un catar cand le zic ca am venit sa depun bani pe un cont CEC din alta localitate. HABAR NU AU ce se petrece la CEC,sunt incompetenti!!!!! Nu am cont personal in CEC, dar nici nu am intentia sa deschid unul. Sper ca intr-o zi pot intra si eu in CEC cum intru in BRD sau Transilvania BANK,fara sa am emotii suplimentare negative. O sugestie: sa schimbati personalul daca nu puteti sa-i educati.

JANOS VITOS (Targu Secuiesc, Covasna)

Inapoi sus