top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele BRD

BRD

Scor: 2.1 | 128 recenzii

Scrie o recenzie

Produse BRD
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  C VCasandra Vasiliu
  Credit nevoi personale de la BRD

  Experienta total neplacu

  Experienta total neplacuta pt mine in calitate de client la BRD Magheru. Lipsa totala de profesionalism, multa indolenta, indiferenta si nepasare din partea angajatei Voicu Ana-Maria. O banca de evitat!

  22-03-2022

  O COana Ciurcanu
  Card de debit de la BRD

  Nota 1, pentru ca 0 nu e

  Nota 1, pentru ca 0 nu exista. Cea mai proasta experienta cu o banca. Am deschis un cont de debit la o sucursala, si am cerut apoi transferarea cardului la o sucursala cu un program mai prelungit, in sediul unde doream sa ridic cardul. Personalul din sucursala respectiva mi-a spus ca a inregistrat cererea si ca voi primi, cum mi s-a spus si initial, un mesaj cand pot ridica cardul. Am primit la 3 saptamani un mesaj cu atentionarea ca mai am la dispozitie 10 zile sa generez pinul cardului din aplicatie, fapt pentru care am nevoie de numarul cardului aflat pe card. Am mers apoi in sucursala unde am cerut transferul, mi s-a spus ca nu se poate afla din banca unde anume se afla cardul meu. Am sunat in call-center, unde nu e suficient sa spun datele personale, trebuie sa dau adresa sucursalei initiale unde s-a facut cererea de emitere, data, samd. Aparent, suntem mai multi cu acelasi nume, CNP si adresa la care ne-am nascut. Din call-center mi s-a spus ca nu exista nicio cerere pentru transferul cardului, acesta era, aparent, in sucursala initiala. S-a facut din nou o cerere, sper ca de data asta e... "pe bune". Am intrebat daca e legenda mesajul de atentionare ca pot ridica cardul din agentie, raspunsul fiind da. Ori stau la coada sa intreb direct la banca, desi... nu pot afla cei din banca unde e, sau sa sun din cand in cand in call-center, sa "nu ma deplasez degeaba". Din pacate, sunt obligata de locul de munca sa imi fac cardul aici, asa mai au si ei clienti. PENIBIL!

  25-01-2022

  P Apopescu adrian
  Retragere numerar de la BRD

  Vreau sa povestesc despr

  Vreau sa povestesc despre bancomat-ul BRD de la Coloseum, eram sambata la cumparaturi si trebuia sa platesc cash, am mers la atm-ul BRD ( un aparat jegos si vechi) sa scot bani, am apasat butoanele, mi-a aratat ca tranzactia este finalizate dar la final aparatul a retinut cardul. De ce? Pe ce motiv? Cu ce am gresit? Am card ING, probabil este razboi intre banci. Am sunat la call center BRD si mi s-a transmis ca....ei sunt o societate de luat bani, nu au asistenta, ei nu rezolva probleme, pe ei nu-i intereseaza nimic, ce daca e weekend si ai cosul plin de cumparaturi, cardul ramane in aparatul lor si gata. Foarte frustanta experienta, am lasat cosul plin ( dar plin) in magazin si am plecat cu coada intre picioare pentru ca m-a pus dr..cu sa folosesc bancomat BRD. Rusine! NU MAI FOLOSESC BRD NICIODATA!

  04-04-2021

  S Psirbu petru
  Card de debit de la BRD

  Problema mea e nimic pe

  Problema mea e nimic pe langa cele citite, dar totusi cred ca merita sa o spun. Mia fost spart cardul pe care aveam 60 lei, si au fost facute doua tranzactii in suma de 50 lei, dupa care ei miau blocat cardul. Am sunat la ei spunindumi ca numi pot intoarce banii, si cu toate ca ei stiu incotro sau dus banii nu au de gind sa faca nimic in privinta asta. Siguranta ,,0,, Sper ca va fos de folos.

  23-02-2021

  O SOdeta Siclovan
  Call Center de la BRD

  Cu multumiri intregului

  Cu multumiri intregului colectiv din Call Center BRD Ro - in mod special dnei Paula Emilia Buruiana - precum si personalului din sucursalele Oradea pentru promptiudinea, rabdarea si profesionalismul de care dau dovada in lucrul cu publicul. Cu dna Paula Emilia Buruiana m-am nimerit de multe ori pe Call center si mi-a rezolvat micile probleme ivite rapid. Vorbeste frumos si are rabdare cu clientii. Cu stima O.S. - Oradea

  20-01-2021

  M PMihai Popa
  Credit nevoi personale de la BRD

  SPER SA VADA CAT MAI MUL

  SPER SA VADA CAT MAI MULTI MESAJUL ASTA !!!! BRD ESTE CEA MAI EXECRABILA BANCA DIN ROMANIA. AM FACUT LA EI UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE DE 5000 LEI. LA SFARSITUL CREDITULUI, AM RATAT DIN GRESEALA 2 LUNI DE PLATA DIN CAUZA CA ERAM PLECAT SI MAMA SE OCUPA DE PLATILE ONLINE IN CONTEXTUL CORONAVIRUSULUI SI NU DOREA SA IASA DIN CASA. CE FAC CEI DE LA BRD? IN LOC SA CONTACTEZE IMEDIAT UN EXECUTOR CUM AR FI NORMAL DE ALTFEL SA INCERCE SA MA CONTACTEZE, SA SE REZOLVE CU PLATILE SAU SA PRIMESC MACAR O HARTIE IN POSTA, AR FI VAZUT-O MAICAMEA SI MI-AR FI SPUS.....NU DOMLE EI DAU MAI DEPARTE CREDITUL MEU CELOR DE LA TBI SA POATA SI AIA SA SUGA PUTIN SA CAPUSEZE CAT SE POATE CA DUPA CEI DE LA TBI SA CONTACTEZE UN EXECUTOR PRIVAT SI ALA LA RANDUL LUI SUGAND CATE CEVA......PRIN URMARE DE LA UN CREDIT DE 5000 LEI AU MANCAT FLAMANZII DE LA BRD, HABSANII DE LA TBI SI AUROLACA DE EXECUTOARE.....SPER CA DE AIA 1000-1500 LEI SA LE LUATI LUMANARI ALORA PE CARE II IUBITI CEL MAI MULT (CEI DIN BRD GALATI BRAILEI SI TBI SA SE STIE SI DESPRE CINE E VORBA :D )

  01-11-2020

  C MCristian Miron
  Cont curent de la BRD

  Am avut un cont curent l

  Am avut un cont curent la BRD si pentru ca nu am avut depuneri anul acesta din cauza crizei financiare provocate de Coronavirus am decis sa inchid acest cont. Am fost la banca la ghiseu si mi s-a spus ca nu se poate inchide deoarece contului curent fusese atasat un cont de economii mai vechi. Timp de 5 ani nu am primit nici o informare despre acest cont de economii. Banca a facut ce a vrut cu el si a aplicat cele mai mizerabile dobanzi. A strambat din nas cand a vazut si agentul BRD si mi-a recomandat sa bag banii in certificate de trezonerie. In fine am lichidat contul de economii inainte de termen ca sa nu ies in pierdere si mai rau cu contul curent. Pentru 3 retrageri doua de pe bancomat si ultima de la caserie) banca a incasat 100lei pentru o suma de 8000lei. Stati ca acum vine partea cea mai mizerabila. In fine, am achitat toate taxele si am predat cardul agentului BRD si am multumit lui Dumnezeu ca am scapat de paguba...Dar, a doua zii ma suna din nou banca ca am de platit un comision. Cardul fiind predat la ei in custodia bancii. Ce comision? Comision de retragere si daca nu il achit ei nu inchid contul. Toate comisioanele au fost achitate cu o zi inainte... Cea mai mizerabila banca este BRD! Am toate chitantele si pot dovedii oricui ca asa stau lucrurile!

  26-07-2020

  D GDanciu George
  Cont curent de la BRD

  Ok

  Ok

  07-06-2020

  I BIuliana Bucuroiu
  Tranzactii la ghiseu de la BRD

  Angajati numai nesimtite

  Angajati numai nesimtite! Dupa ce ca,am stat in soare impreuna cu fiul meu,1 ora doar ca acea angajata numara niste bani,o alta angajata se rasteste la clienti! Cucoana de la ghiseul de la BRD Pitesti din Craiovei,a avut tupeul nesimtit sa imi las fiul de 10 ani la usa!!! Dar este animal cumva?!!!!! Sunteti de tot rasul! Angajati nesimtite si niste needucate!!! Rusine! Sa luati masuri impotriva ei! Ea este animal si trebuie sa stea afara,nu copilul meu!

  18-05-2020

  I BIuliana Bucuroiu
  Tranzactii la ghiseu de la BRD

  Angajati numai nesimtite

  Angajati numai nesimtite! Dupa ce ca,am stat in soare impreuna cu fiul meu,1 ora doar ca acea angajata numara niste bani,o alta angajata se rasteste la clienti! Cucoana de la ghiseul de la BRD Pitesti din Craiovei,a avut tupeul nesimtit sa imi las fiul de 10 ani la usa!!! Dar este animal cumva?!!!!! Sunteti de tot rasul! Angajati nesimtite si niste needucate!!! Rusine! Sa luati masuri impotriva ei! Ea este animal si trebuie sa stea afara,nu copilul meu!

  18-05-2020

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie