Vocea clientului BRD - Prima casa

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BRD - Prima casa

20 Octombrie 2015

Am vrut sa cumpar un apartament intr-un bloc nou, iar doamna care a facut evaluarea a facut "o super evaluare" in sensul ca a subevaluat - 700 euro/ mp. Cum nu am avut bani de avans mai mai mare am facut o contestatie la evaluare, dar conducerea a raspuns ca nu poate contesta decizia evaluatorului. In conditiile in care tot prin BRD in acelasi bloc, la acelasi etaj un alt apartament cu aceleasi conditii de utilare a fost evaluat la 800 euro mp. Raspunsul lor nu a facut decat sa ma duc la o alta banca. Asa ca daca alegeti BRD succes sa nu va vina un evaluator la fel de competent ca al meu sau macar sa va accepte banca contestatia.

manole adina (Iasi, Iasi)

BRD - Prima casa

28 Iulie 2015

Recent am finalizat cu creditul prima casa sunt multumita de functionarii institutiei sunt foarte bine pregatiti ,,sa finalizat foarte repede .Ma bucur de realizare si succes tuturor .Recomand tuturor BRD si consilieri bine pregatiti!

Carmen Schinle (Timisoara, Timis)

BRD - Prima casa

05 Mai 2015

Am inceput dosarul pentru prima casa undeva pe la mijlocul lui martie 2015. dar greutatile au aparut supa semnarea precontractului pe 8 aprilie 2015. Dosarul meu este blocat undeva pe la Iasi si se pare ca nu pot primi un raspuns concret cand ar putea sa primeasca aprobarea sa mearga spre fond. As vrea sa va intreb de ce este nevoie de 4 saptamani de verificare a dosarului dupa semnarea precontractului? Nu se pot face aceste verificari inainte? Mentionez ca am dat un avans de 15.000 euro si in ritmul in care se aproba dosarele am toate sansele sa depasesc termenul precontractului si deci sa am mari greutati sa recuperez banii. Am raspuns promt la toate cererile bancii, inclusiv la aceea de a reface Declaratia la notar. De ce BRD-ul nu este la fel de promt?

Manuela Florentina Grigoras (Botosani, Botosani)

BRD - Prima casa

16 Februarie 2015

dosarul meu pt credit " prima casa" este transmis la BRD Bucuresti -prima casa de la agentia din Tulcea din data de 28.01.2015 si nu pot sa aflu in ce stadiu este dosarul meu si de ce dureaza atat de mult pt ca dosarul a fost studiat de functionarii bancii si am primit si avizul juridic . Antecontractul de vanzare cumparare expira pe data de 28.02.2015 iar extrasul de carte funciara a expirat de mult ( pt ca este valabil doar 15 zile), si pana acum am solicitat de 2 ori acest extras binenteles costurile fiind suportate de mine.

iuliana constantin (Tulcea, Tulcea)

BRD - Prima casa

29 Ianuarie 2015

Buna ziua, Va scriu in legatura cu solicitarea mea cu privire la contractarea creditului prin programul ‘’Prima Casa’’, deoarece as vrea sa stiu in ce stadiu se afla. Din cate imi pot da seama lucrurile nu se misca mai deloc, solicitarea mea se afla la dvs din data de 16 decembrie 2014, dosarul s-a trimis la fond abia in data de 24 decembrie si a revenit pe motiv date incomplete in data de 13 ianuarie. Am apelat la banca, de acolo o duduie, mi-a comunicat nu se misca. Suntem deja la fínele lunii ianuarie si nu am nici un raspuns. Sunt constient ca e inceput de an, ca poate inca un s-a “trasat” o strategie cu privire la creditare etc., insa in conditiile acestea ma vad nevoit sa renunt la serviciile dvs, atat eu cat si ceilalti mebrii ai familiei. Totodata, imi dau seama ca toate cele enumerate mai sus nu impacteaza nici macar emotional pe cineva, insa imi doresc un trament corect si normal, ca oricare dintre dvs. Antecontractul meu incheiat impreuna cu persoana care vinde imobilul urmeaza sa expire undeva in 8 februrarie, cu siguranta nici asta nu va intereseaza, nici eu un incerc sa starnesc compasiunea dvs, cat solicit un raspuns oficial ( Dom’le client, esti un fraier, un client amarat care isi plateste toate comsioanele, rata etc, dar trebuie sa va ganditi ca un credit ipotecar in lei, la o dobanda mica din punctul nostru de vedere, nu reprezinta un interés pentru insitutia noastra financiara”). Rogu-va daca dvs ca insitutie nu doriti, nu e nici o problema, va asigur ca o dobanda la fel ca cea acordata de BRD, am gasit si la o alta banca, insa am preferat sa nu ascult de barfele din piata cu privire la modul in care va tratati dvs clientii si sa merg pe incredere. Mare greseala, mare prostie, dar se poate corecta. In cazul nerezolvarii solitiarii mele, sau a oferirii cel putin a unui raspuns ( deoarece mi se pare de bun simt, si imi place sa cred ca nu vi l-ati pierdut cu desavarsire ) ma voi adresa organlor de control abilitate. In cazul nerezolvarii solicitarii mele, totodata ma vad nevoit sa fac toate demersurile necesare contractarii creditului respectiv, de la o alta institutie financiara, urmand ca ulterior sa ne mutam si conturile. Mi se pare de-a dreptul strigator la cer ca intr-o luna sa nu primesc nici macar un raspuns, de orice natura.

ionut traistaru (Cluj-Napoca, Cluj)

BRD - Prima casa

07 Octombrie 2014

vreau sa stiu de ce nu da statul bani pt prima casa vazatorului pt a si cumpara casa de exemplu eu detin o rata daca banca mi ar acoda suma maxima pe care o ofer ei pot sa im iachit si rata si pot sa imi cumpar si locuinta cui sa ma adresez.

mihaela stoica (Podu Iloaiei, Iasi)

Inapoi sus