Vocea clientului BRD - Probleme diverse

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BRD - Probleme diverse

14 Mai 2019

Buna!Programul bancilor BRD deobicei este intre orele 9-17.O intrebare:La ora 16.40 de ce usa este deja inchisa?Fiind afisat programul pe usa ,ora 17 ar fii corect sa fie deschis pana la acea ora.Lucrez pana la 16.30,ma grabesc sa ajung si nu e deschis niciodata.Cum sa isi rezolve clientii dumneavoastra problemele daca nu se respecta orarul?Este vorba despre sediul din Satu Mare,str Ady Endre.

Barbus Monika (, )

BRD - Probleme diverse

30 Iulie 2018

Incredibil dar adevarat! Angajata BRD careia i-am solicitat sa-mi spuna cati bani mai am in cont mi-a raspuns ca de unde sa mai am daca scot mereu...iar colega ei din dreapta a avut un acces se ras. Nu mi-a venit sa cred! Si daca ne trageam de sireturi nu avea voie sa se poarte asa. Oare nu va invatati angajatii cum sa se poarte cu clientii? La BCR am observat ca discutia dintre clienti si angajatii bancii sunt confidentiale. Dar la BRD se stie deja cati bani mai am in cont inainte sa intreb? Vai de noi!

Iatan Daniela (Oltenita, Calarasi)

BRD - Probleme diverse

26 Iunie 2018

Am fost sa depun bani in cont. Merg la robotel, robotelul nu mergea, m-am asezat la rand si astept. Am asteptat 15 minute si cand vine randul meu se trezeste o angajata sa o cheme de domnisoara ca sa o ajute la robotel. Imi spune sa astept si ea scoate seifu ca dupa 10 minute de asteptat sa termine ce a rugat-o colega, sa imi spuna sa ma duc sa stau la celalalt rand. Lipsa de respect!! Eram singura la rand nu mai era nimeni in spatele meu. Nu cred ca era greu sa isi faca treaba sa lucreze cu clientul, adica eu si dupa sa isi vada de treburile ei. Incep sa angajeze persoane care nu stiu sa lucreze, nu vor sa lucreze si nu stiu sa se comporte. Pana la urma le faceam un serviciu le dadeam bani, imi alimentam contul. Lipsa de respect si profesionalism total. Am iesit din banca vorbind singura ca nu se face asa, am fost la alta banca in alt cartier din cauza lor.

Alexandra Falota (Iasi, Iasi)

BRD - Probleme diverse

03 Mai 2018

buna ziua, angajatii dumneavoastra obisnuiesc ca, in timpul programului sa apeleze clientii pentru ai felicita de ziua lor ! Consider ca acest gest este lipsit de respect si de bun simt deoarece conform unui minim cod deontologic, angajatii bancii nu " se trag de sireturi " cu nici un client !

gheorghe Ungureanu Gheorghe (Bucuresti, Bucuresti)

BRD - Probleme diverse

26 Aprilie 2017

De doi ani lucrez un un site, banii castigati mi-au fost virati in contul de la BRD fara alte probleme.Luna aceasta banca a hotarat sa nu accepte banii sustinand ca traficul pe internet (webmaster) este o activitate ce ei nu o pot accepta.Ok ii rog sa trimita banii inapoi in contul celor de la site.Mi se spune ca tranzactia a fost facuta...in decursul zilelor urmatoare iau legatura cu cei de la site care imi comunica ca banni nu s-au intors in contul lor si au nevoie de niste acte de la banca sa demonstrez asta.Fata de la ghiseu imi da o copie cu niste mail-uri intre ea si ce-a care a refuzat tranzactia .Pana la urma mi se da un numar de referinta si data cand a fost returnati... Le-am facut cunoscute acestea si celor de la site...ei insistand la fel ca banii nu sunt intrati inapoi in cont . Toate acestea in perioada 5 aprilie pana azi 26 aprilie . Sa intampinat cineva cu astfel de problema , ma poate ajuta cineva ce ar trebui sa fac...? Ambele parti sustin ca banii trebuiau sa intre in 2,3 zile lucratoare si nimeni nu imi spune unde au sfarsit bani mei. Este vorba de o suma destul de frumusica 1500 de eur ...

Florentina Giorgiana (Oravita, Caras-Severin)

BRD - Probleme diverse

20 Octombrie 2016

Stie cineva din conducerea centrala BRD,ce incompetenta este la sucursala din Vaslui ? Stie cineva ca ce explica directorul,nu bate cu ce spun ofiterii de credit,si ca zambesc atunci cand aud ce a spus directorul(directoarea)?Stie cineva,ce tinute de nunta au angajatii, si ce tipete ascutite se aud de la parter ?Este incredibil ce se poate vedea aici !!!!!

Vasile Vasilache (Vaslui, Vaslui)

Inapoi sus