Vocea clientului BRD - Cont curent

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BRD - Cont curent

26 Iulie 2020

Am avut un cont curent la BRD si pentru ca nu am avut depuneri anul acesta din cauza crizei financiare provocate de Coronavirus am decis sa inchid acest cont. Am fost la banca la ghiseu si mi s-a spus ca nu se poate inchide deoarece contului curent fusese atasat un cont de economii mai vechi. Timp de 5 ani nu am primit nici o informare despre acest cont de economii. Banca a facut ce a vrut cu el si a aplicat cele mai mizerabile dobanzi. A strambat din nas cand a vazut si agentul BRD si mi-a recomandat sa bag banii in certificate de trezonerie. In fine am lichidat contul de economii inainte de termen ca sa nu ies in pierdere si mai rau cu contul curent. Pentru 3 retrageri doua de pe bancomat si ultima de la caserie) banca a incasat 100lei pentru o suma de 8000lei. Stati ca acum vine partea cea mai mizerabila. In fine, am achitat toate taxele si am predat cardul agentului BRD si am multumit lui Dumnezeu ca am scapat de paguba...Dar, a doua zii ma suna din nou banca ca am de platit un comision. Cardul fiind predat la ei in custodia bancii. Ce comision? Comision de retragere si daca nu il achit ei nu inchid contul. Toate comisioanele au fost achitate cu o zi inainte... Cea mai mizerabila banca este BRD! Am toate chitantele si pot dovedii oricui ca asa stau lucrurile!

Cristian Miron (, )

BRD - Cont curent

07 Iunie 2020

Ok

Danciu George (Harsova, Constanta)

BRD - Cont curent

08 Mai 2019

BRD-banca de kko. DE EVITAT !!!!!! Dupa 6 ani in care am avut un cont la ei, am dorit sa inchid contul. Cont cu card atasat, card de DEBIT, timp de 6 ani soldul contului a fost mereu pe plus. Nu am avut niciodata descoperire de cont. SURPRIZA!!!!. Cica le datorez acum vreo 20 lei, dobanda aferenta descoperirii de cont. Ii spun fetei ca nu am avut niciodata asa ceva atasat contului, imi da extras de cont cu sold zero. Tot nu inteleg- cer explicatii Se pare ca angajata lor pricepe si mai putin decat mine, recunoaste ca nu am avut niciodata sold negativ, dar totusi pentru ea e lege ca trebuie sa platesc, ca ei asa ii arata SISTEMUL!!!!!. Imi dau seama ca e cam tuta, drept care ma duc la un alt consilier. Se pare ca e o suma datorata- zic ei- de vreo 7-8 ani, de la un alt cont pe care l-am avut la ei si inchis la momentul respectiv. Zic- pai cum ati inchis contul, daca va datoram ceva? Si cand am deschis altul, de ce nu s-a sesizat nimeni ?. Evident, intotdeauna e un alt angajat de vina.Nu pot sa cred ca intr-o institutie PRIVATA mai sunt asemenea monumente de incompetenta. Stiam ca au comisioane mari, insa nu ma asteptam totusi la atata nesimtire. EVITATI BRD

Dragos Leuciuc (, )

BRD - Cont curent

28 Septembrie 2018

M-am trezit cu poprire pe cont pt.o poprire infiintata cu doi ani inainte de deschiderea contului! Adica, creditorul nu mai voia nimic, executorul,l nici atat, in schimb banca mi -a poprit contul, doar ea lucreaza in ``favoarea clientului,`` nu -i asa ?!!!! Sunt slab pregatiti profesional iar sefii de sucursale sunt lipsi?i de respect cu clientii! Au comisioane mari si ascunse si un sistem informatic deficitar! Orice alta banca e mai buna!

Bolocan Liliana (Bucuresti, Bucuresti)

BRD - Cont curent

01 Februarie 2018

Buna Sa nu care cumva sa va puna naiba sa lucrati cu BRD ul vreodata. Fugiti ca de boala de ei. NU au cont economii cu dobanda 0 in ziua scadenta iar comisioanele de transfer char si la sume mici sunt exorbitante. In cazul meu la 29000 euro transfer in Ro m au taxat 56 euro. FUGITI DE ACESTI EXCROCI!!

Cristian Moisei (Brasov, Brasov)

BRD - Cont curent

26 Ianuarie 2018

Azi 26 ianuarie 2018 am facut un transfer din contul meu de euro in al cont din germania.Pentru suma de 125 euro mi-au luat comision 40 de euro. Nu mi se pare normal ca sa mi se ia asa de mult comision pt.ca in Germ.la un tr ca acesta se ia comision doar 3 euro.E o banca de cacat Deabia astept sa ma intorc in tara ca sa imi inchid conturile care le am deschise in Romania pentru ca sant camatari cu acte in regula

Cristian Piticaru (Bacau, Bacau)

Inapoi sus