top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre credit auto BRD

Credit auto BRD

Scor: 2.6 | 10 recenzii

Scrie o recenzie

Produse BRD
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  V CValeriu Chis
  Credit auto de la BRD

  In anul 2011 am contract

  In anul 2011 am contractat de la BRD un credit auto pentru 4 ani, pentru cumpararea unei masini noi cu o dobanda de 7.5% pe an. An vut surpriza neplacuta ca DAE sa fie de 27.85%. Contractul de achizitie a masinii fiind semnat, a trebuit sa accept creditul, neavand timp sa apelez la alta banca.Citesc cu atentie informatiile despre banci din ziarul dumneavoastra si am vazut ca DAE la BRD pentru credite auto este de 14.1. Ma intreb cine a gresit, banca sau dumneavoastra.

  27-06-2013

  C SConstantin Sarman
  Credit auto de la BRD

  In 2006 am luat un credi

  In 2006 am luat un credit de nevoi personale, in lei, pe 8 ani, pentru achizitionaea unui autoturism. Creditul era cu dobanda fixa, de 8,90 % pe an. Desii creditul este cu dobanda fixa, HOTII de la BRD au inceput sa mareasca dobanda din luna a 6-a contractuala. Au marit dobanda de la 8,90% la 16 %, in 8 pasi. Dar pe 14 februarie 2012 am depus o plangere, astept raspunsul lor si ii dau in judecata. In paralel fac si o plangere catre CJPC Constanta. Faceti si voi la fel, daca va simtiti furati de HOTII de la BRD ! CONSTANTIN

  01-03-2012

  B Kbarna kajan
  Credit auto de la BRD

  Am luat un credit auto i

  Am luat un credit auto in 2006 cu care am cumparat un Logan. La inceput am avut 320 ron rata lunara acum am 380 ron rata lunara. Creditul initial avea o dobanda de 9%, iar acum am ajuns la 16%. Este variabila, inteleg! Cand credeti sa scada dobanzile la creditele vechi ca si in cazul meu?

  13-07-2010

  M CMARIUS CIOCARLAN
  Credit auto de la BRD

  Revin!!! Fratilor, fugit

  Revin!!! Fratilor, fugiti cat puteti atunci cand auziti de BRD !! Sfatul meu!! In fiecare din ultimele 2 luni am fost sunat de angajatii bancii pe motiv ca as mai avea sume restante de plata!!In aprilie m-au scos dator cu 10 lei iar in luna mai la fel ! Asta in conditiile in care rata mea este 490 lei si de fiecare data depun 500 in cont ! Nu inteleg ce alte comisioane ar putea fi acestea de m-au adus la disperare !! Cu orice risc fac o refinantare si scap de ei ! Deci...fuuuuugiti de BRD.

  26-05-2010

  M CMARIUS CIOCARLAN
  Credit auto de la BRD

  Am un credit auto din 20

  Am un credit auto din 2006 ! Am inceput cu 380 ron acum platesc 490 ron fara nicio perspectiva de a scadea ! Cand cresc dobanzile pe piata imediat luna urmatoare se vede si la rata ! Cand scad nici dupa 3-4 luni nu se micsoreaza rata pe motiv ca aceasta scade numai la creditele noi !Pe scurt o banca de s*****i ! Nu recomand !!

  17-05-2010

  B Kbarna kajan
  Credit auto de la BRD

  am un credit auto din 20

  am un credit auto din 2006. Am inceput rambursarea cu 320 ron acum platesc 380 ron dupa 4 ani si banca nu m-a anuntat despre majorarea dobanzilor. e corect asa ceva sau nu?

  27-04-2010

  A Dalexandru valentin dragomir
  Credit auto de la BRD

  Azi am fost la brd sa ma

  Azi am fost la brd sa ma interesez daca mai scade dobanda si mi s-a spus ca...da, ca si acum un an, doi ani...sunt niste h*** la p******e cu ei ca anpc-ul nu poate sa le faca nimic. le da o amenda si atat ca astea le sunt competentele ca de si pe ei tot noi ii platim. va tin pumnii in continuare

  15-04-2010

  L ALuigi Ardeleanu
  Credit auto de la BRD

  Am contractat un credit

  Am contractat un credit auto in noiembrie 2005 pe 7 ani si anul acesta l-am achitat complet prin plata completa a tuturor ratelor care au mai ramas. Ei aveau o conventie ca dupa 4 ani de rate platite sa nu mai perceapa comision de rambursare anticipat. La plata integrala a imprumutului am avut o surpriza foarte neplacuta ca sa mi se perceapa aceast comision de aproximativ 650 lei. A doua problema care tine de eticheta bancii, nu ma uit eu la citiva lei, dar cind am intirziat o zi o rata mi-a perceput 6 lei penalizare iar cind am inchis toate conturile cu ei imi mai ramasese 4 lei in cont pe care nu au mai vrut sa mi-i dea. A treia problema, am avut depozite in lei din care o parte i-am scos si nu au vrut sa ii puna pe card (am avut si card la ei ) ca sa ii scot fara taxa lor de ghiseu. La fel am patit-o si cu niste valuta tinuta la ei in cont pe care mi-au schimbat-o prin ghiseu si nu direct din cont unde era valoarea mai buna a valutei. Dupa toate astea sotia mea a trebuit sa depuna niste bani in cont, tot la BRD, iar doamnele de la ghiseu i-au intins intai o foaie pentru reactualizarea datelor pentru banca desi ea a spus ca nu vrea sa isi mai reactualizeze datele obligind-o sa scrie pe foaie ca refuza actualizarea datelor si dupa aceea a efectuat operatiunea bancara. Nu voi mai colabora niciodata cu aceasta banca si voi atrage atentia la toti cunoscutii mei de aceste probleme.

  08-04-2010

  N Aneculai andone
  Credit auto de la BRD

  in 2008 cand dobanda a s

  in 2008 cand dobanda a scazut s-au facut ca ploua,dar in 2009 cand a inceput criza au si sarit cu dobanda la creditul pe care il aveam.intr-un cuvant sant niste JIGODII ORDINARE,au motivat ca au crescut cheltuielile dar au mai deschis citeva zeci de filiale

  17-03-2010

  G Sgheorghe stoica
  Credit auto de la BRD

  APROXIMATIV BUNA

  APROXIMATIV BUNA

  28-02-2010

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie