top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre credit nevoi personale BRD

Credit nevoi personale BRD

Scor: 2.2 | 9 recenzii

Scrie o recenzie

Produse BRD
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  C VCasandra Vasiliu
  Credit nevoi personale de la BRD

  Experienta total neplacu

  Experienta total neplacuta pt mine in calitate de client la BRD Magheru. Lipsa totala de profesionalism, multa indolenta, indiferenta si nepasare din partea angajatei Voicu Ana-Maria. O banca de evitat!

  22-03-2022

  M PMihai Popa
  Credit nevoi personale de la BRD

  SPER SA VADA CAT MAI MUL

  SPER SA VADA CAT MAI MULTI MESAJUL ASTA !!!! BRD ESTE CEA MAI EXECRABILA BANCA DIN ROMANIA. AM FACUT LA EI UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE DE 5000 LEI. LA SFARSITUL CREDITULUI, AM RATAT DIN GRESEALA 2 LUNI DE PLATA DIN CAUZA CA ERAM PLECAT SI MAMA SE OCUPA DE PLATILE ONLINE IN CONTEXTUL CORONAVIRUSULUI SI NU DOREA SA IASA DIN CASA. CE FAC CEI DE LA BRD? IN LOC SA CONTACTEZE IMEDIAT UN EXECUTOR CUM AR FI NORMAL DE ALTFEL SA INCERCE SA MA CONTACTEZE, SA SE REZOLVE CU PLATILE SAU SA PRIMESC MACAR O HARTIE IN POSTA, AR FI VAZUT-O MAICAMEA SI MI-AR FI SPUS.....NU DOMLE EI DAU MAI DEPARTE CREDITUL MEU CELOR DE LA TBI SA POATA SI AIA SA SUGA PUTIN SA CAPUSEZE CAT SE POATE CA DUPA CEI DE LA TBI SA CONTACTEZE UN EXECUTOR PRIVAT SI ALA LA RANDUL LUI SUGAND CATE CEVA......PRIN URMARE DE LA UN CREDIT DE 5000 LEI AU MANCAT FLAMANZII DE LA BRD, HABSANII DE LA TBI SI AUROLACA DE EXECUTOARE.....SPER CA DE AIA 1000-1500 LEI SA LE LUATI LUMANARI ALORA PE CARE II IUBITI CEL MAI MULT (CEI DIN BRD GALATI BRAILEI SI TBI SA SE STIE SI DESPRE CINE E VORBA :D )

  01-11-2020

  I DIonut Dobrescu
  Credit nevoi personale de la BRD

  Buna ziua,pe mine m au i

  Buna ziua,pe mine m au inregistrat la Biroul de credit pentru ca spun ei am avut o intarziere mai mare de 30 de zile,am facut cerere catre ei cum ca conform chitantei si extrasului de cont nu am depasit plata ratei si bineinteles ca tot nu s a rezolvat.O banca de nota 1.

  15-10-2018

  M PMaria Pogaceanu
  Credit nevoi personale de la BRD

  Am vrut sa obtin un impr

  Am vrut sa obtin un imprumut de nevoi personale de la BRD, sucursala Sibiu, str.General Magheru. Consilierii de credite de acolo habar nu au de ofertele si pachetele pe care banca le expune pe internet clientilor. Sa nu mai spun ca sunt niste aroganti nepregatiti care vorbesc foarte urat si sunt deranjati atunci cand le ceri amanunte. Am fost sfatuita sa incerc la alta banca deoarece domnul consilier de credite dorea sa se " intretina" in discutii cu colega si eu il tineam pe loc. Selectati-va si pregatiti-va personalul care iese in fata clientilor!

  16-12-2016

  M SMargareta Sfetu
  Credit nevoi personale de la BRD

  Buna seara, in anul 2007

  Buna seara, in anul 2007 am facut un credit nevoi personale , pe contract scrie si atata destul de clar , rata nu creste si scade anual . Eu am platit in tot timpul aceste suma rotunjita si nu am intarziat niciodata am fost corecta . Ca sa vezi , primesc Acasa o notificare , din nerespectarea obligatiilor de plata fata de BRD 04.05.2014. Cu datorie restanta . Pt ce ????? Am datorie? Care este cauza??? Nu inteleg, eu sunt plecata din Romania de 1 an si mama se ocupa mereu de plata ratei lunare si are toate chitantele, in martie 2014 am fost in Romania si am trecut la BRD sa vad daca sunt schimbari. Cu privire la contract , si mi sa spus ca nu sunt . Deci eu ce pot face acum?? aceste persoane te inraieste de tot , cum este posibil? Daca nu Mai platesc este Mai bine nu? Macar sa aveti de ce sa va legati.

  25-06-2014

  C Pcorina paraschiv
  Credit nevoi personale de la BRD

  In anul 2007 sotul a fa

  In anul 2007 sotul a facut imprumut de nevoi personle cu buletinul fara a gira cu imobilul, adica suma de cincisprezece mii ron..Iar din motive de sanatate cu una din fetitele noastre in ultimi 2 ani nu am mai reusit sa meregem in fiecare luna sa platim.Banca fara sa ne anunte sau sa trimita la sot la servici o poprire pe salariu asa cum era specificat in contractul de imprumut ,n-eam pomenit la usa cu 2domni adica executorul si omul lui.Domnul executor ia facut poprire pe salariu si executare silita pe imobil noi la ora actula suntem executati si pe imobil si pe salariu din care se opresc bani lunari si cu imobilul scos la licitatie.Suntem de acord am gresit platim greseala dar asa?Bine inteles ca din suma lui domnul executor iam inapoiat suma de 63mil vechi dar suma tot 150 vechi ramane .Am fost si la protectia consumatorului dar ni sa spus nu avem ce sa le facem.

  19-04-2013

  M GMerisan Georgeta
  Credit nevoi personale de la BRD

  Sunt pensionata medical

  Sunt pensionata medical nerevizuibil,dupa 2 saptamani de la depunerea actelor pentru un credit de navoi personale am primit raspuns negativ care m-a bulversat deoarece aveam toata speranta in acest credit . Unde sa apelez la un credit in cazul meu ca pensionara medical?

  20-06-2011

  C FCostica Florea
  Credit nevoi personale de la BRD

  Am facut un credit la br

  Am facut un credit la brd otopeni acum 3-4 ani pe o pe o perioada de 7 ani cu rata fixa eu personal tin sa le multumesc datorita faptului ca este o banca de incredere nu sa facut nici o modificare la rata pe care o am deoarece este rata lunara fixa.Le multumesc inca o data pentru corectitudine cinste lor. Cu stima si respect Costica Florea

  02-07-2010

  A AAlina Alina
  Credit nevoi personale de la BRD

  Buna ziua, Am contracta

  Buna ziua, Am contractat un credit de nevoi personale la BRD in iulie 2008 pe o durata de 7 ani, iar conform Art.7 "Rata dobanzii" din Conditii Particulare, "creditul se acorda cu o dobanda variabila de 11.75% pe an." La inceputul anului 2009 eram sunata de catre reprezentantii BRD, care-mi transmiteau ca de 2 luni soldul contului meu este in minus si ca trebuie sa virez o suma mai mare, datorita faptului ca rata dobanzii crescuse. In urma acestor telefoane, am solicitat in luna aprilie 2009 un nou grafic de plati din care rezulta ca rata dobanzii crescuse din februarie 2009 si am continuat sa platesc sumele aferente pana in ziua de astazi. In martie 2010 am contactat telefonic un reprezentant BRD pentru a verifica daca rata dobanzii a mai scazut, avand in vedere nivelul actual al Euribor fata de 2008. Raspunsul primit a nu facut decat sa-mi ridice si mai multe semne de intrebare si anume,"rata dobanzii se modifica in urma unei circulare primite de la BNR, prin care BNR obliga banca la scaderea ratei dobanzii, si ca aceasta circulara nu s-a mai primit de vreo 2 ani" ?!).Mi s-a trimis deasemenea pe adresa de e-mail un grafic identic cu cel primit in aprilie 2009. Dupa acest raspuns am apelat si la seviciul vocalis in data de 12.05.2010 si prin convorbirea respectiva mi s-a transmis ca "rata dobanzii se poate modifica in functie de nivelul pietei si de costurile bancii", ca "nu trebuie sa depinda intocmai de Euribor". Mi-a transmis deasemenea ca nu ma poate ajuta cu alte informatii si daca doresc exista un formular de reclamatii pe site-ul bancii si totodata o adresa de e-mail la care pot apela. In data de 13.05.2010, am transmis un e-mail catre serviciul vocalis, pentru lamuriri, iar raspunsul primit a fost la fel de ambiguu, ca si cel primit la telefon.Il relatez mai departe..."Referitor la solicitarea dumneavoastra transmisa in data de 13.05.2010, dorim sa va comunicam faptul ca la creditele de nevoi personale in valuta si cu dobanda variabila, rata dobanzii anuale poate fi modificata in functie de mai multi factori, cum ar fi: costurile generate de prevederi legale/administrative (derivate din nivelul si remunerarea rezervelor minime obligatorii); cresterea costurilor de refinantare pe pietele monetare si de capital internationale (marirea spreadului de risc de tara); costurile surselor atrase de la clienti (cresterea dobanzii platite de Banca la produsele de economisire)". Ultima incercare am transmis un nou e-mail de lamuriri in data de 16.05.2010 catre BRD(si unul catre reclamatii.bucuresti@opc.ro, macar in speranta unei amenzi)solicitand o scadere a ratei dobanzii si restituirea sumelor platite in plus+dobanda aferenta, mai ales ca in prezent banca promoveaza un credit Expesso de Primavara in lei,cu o dobanda fixa de 7%/an, din care trag concluzia ca banca isi permite dobanzi mai mici. In ideea de a cauta si alte solutii, am gasit pe forum relatarile altor persoane aflate in aceeasi situatie. Multumesc anticipat! Astept sfatul dvs.

  17-05-2010

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie