Vocea clientului BRD - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BRD - Credit nevoi personale

01 Noiembrie 2020

SPER SA VADA CAT MAI MULTI MESAJUL ASTA !!!! BRD ESTE CEA MAI EXECRABILA BANCA DIN ROMANIA. AM FACUT LA EI UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE DE 5000 LEI. LA SFARSITUL CREDITULUI, AM RATAT DIN GRESEALA 2 LUNI DE PLATA DIN CAUZA CA ERAM PLECAT SI MAMA SE OCUPA DE PLATILE ONLINE IN CONTEXTUL CORONAVIRUSULUI SI NU DOREA SA IASA DIN CASA. CE FAC CEI DE LA BRD? IN LOC SA CONTACTEZE IMEDIAT UN EXECUTOR CUM AR FI NORMAL DE ALTFEL SA INCERCE SA MA CONTACTEZE, SA SE REZOLVE CU PLATILE SAU SA PRIMESC MACAR O HARTIE IN POSTA, AR FI VAZUT-O MAICAMEA SI MI-AR FI SPUS.....NU DOMLE EI DAU MAI DEPARTE CREDITUL MEU CELOR DE LA TBI SA POATA SI AIA SA SUGA PUTIN SA CAPUSEZE CAT SE POATE CA DUPA CEI DE LA TBI SA CONTACTEZE UN EXECUTOR PRIVAT SI ALA LA RANDUL LUI SUGAND CATE CEVA......PRIN URMARE DE LA UN CREDIT DE 5000 LEI AU MANCAT FLAMANZII DE LA BRD, HABSANII DE LA TBI SI AUROLACA DE EXECUTOARE.....SPER CA DE AIA 1000-1500 LEI SA LE LUATI LUMANARI ALORA PE CARE II IUBITI CEL MAI MULT (CEI DIN BRD GALATI BRAILEI SI TBI SA SE STIE SI DESPRE CINE E VORBA :D )

Mihai Popa (, )

BRD - Credit nevoi personale

15 Octombrie 2018

Buna ziua,pe mine m au inregistrat la Biroul de credit pentru ca spun ei am avut o intarziere mai mare de 30 de zile,am facut cerere catre ei cum ca conform chitantei si extrasului de cont nu am depasit plata ratei si bineinteles ca tot nu s a rezolvat.O banca de nota 1.

Ionut Dobrescu (Oltenita, Calarasi)

BRD - Credit nevoi personale

16 Decembrie 2016

Am vrut sa obtin un imprumut de nevoi personale de la BRD, sucursala Sibiu, str.General Magheru. Consilierii de credite de acolo habar nu au de ofertele si pachetele pe care banca le expune pe internet clientilor. Sa nu mai spun ca sunt niste aroganti nepregatiti care vorbesc foarte urat si sunt deranjati atunci cand le ceri amanunte. Am fost sfatuita sa incerc la alta banca deoarece domnul consilier de credite dorea sa se " intretina" in discutii cu colega si eu il tineam pe loc. Selectati-va si pregatiti-va personalul care iese in fata clientilor!

Maria Pogaceanu (Sibiu, Sibiu)

BRD - Credit nevoi personale

25 Iunie 2014

Buna seara, in anul 2007 am facut un credit nevoi personale , pe contract scrie si atata destul de clar , rata nu creste si scade anual . Eu am platit in tot timpul aceste suma rotunjita si nu am intarziat niciodata am fost corecta . Ca sa vezi , primesc Acasa o notificare , din nerespectarea obligatiilor de plata fata de BRD 04.05.2014. Cu datorie restanta . Pt ce ????? Am datorie? Care este cauza??? Nu inteleg, eu sunt plecata din Romania de 1 an si mama se ocupa mereu de plata ratei lunare si are toate chitantele, in martie 2014 am fost in Romania si am trecut la BRD sa vad daca sunt schimbari. Cu privire la contract , si mi sa spus ca nu sunt . Deci eu ce pot face acum?? aceste persoane te inraieste de tot , cum este posibil? Daca nu Mai platesc este Mai bine nu? Macar sa aveti de ce sa va legati.

Margareta Sfetu (Bucuresti, Bucuresti)

BRD - Credit nevoi personale

19 Aprilie 2013

In anul 2007 sotul a facut imprumut de nevoi personle cu buletinul fara a gira cu imobilul, adica suma de cincisprezece mii ron..Iar din motive de sanatate cu una din fetitele noastre in ultimi 2 ani nu am mai reusit sa meregem in fiecare luna sa platim.Banca fara sa ne anunte sau sa trimita la sot la servici o poprire pe salariu asa cum era specificat in contractul de imprumut ,n-eam pomenit la usa cu 2domni adica executorul si omul lui.Domnul executor ia facut poprire pe salariu si executare silita pe imobil noi la ora actula suntem executati si pe imobil si pe salariu din care se opresc bani lunari si cu imobilul scos la licitatie.Suntem de acord am gresit platim greseala dar asa?Bine inteles ca din suma lui domnul executor iam inapoiat suma de 63mil vechi dar suma tot 150 vechi ramane .Am fost si la protectia consumatorului dar ni sa spus nu avem ce sa le facem.

corina paraschiv (Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti)

BRD - Credit nevoi personale

20 Iunie 2011

Sunt pensionata medical nerevizuibil,dupa 2 saptamani de la depunerea actelor pentru un credit de navoi personale am primit raspuns negativ care m-a bulversat deoarece aveam toata speranta in acest credit . Unde sa apelez la un credit in cazul meu ca pensionara medical?

Merisan Georgeta (Buzau, Buzau)

Inapoi sus