top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele BRD

BRD

Scor: 2.1 | 128 recenzii

Scrie o recenzie

Produse BRD
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  M PMaria Pogaceanu
  Credit nevoi personale de la BRD

  Am vrut sa obtin un impr

  Am vrut sa obtin un imprumut de nevoi personale de la BRD, sucursala Sibiu, str.General Magheru. Consilierii de credite de acolo habar nu au de ofertele si pachetele pe care banca le expune pe internet clientilor. Sa nu mai spun ca sunt niste aroganti nepregatiti care vorbesc foarte urat si sunt deranjati atunci cand le ceri amanunte. Am fost sfatuita sa incerc la alta banca deoarece domnul consilier de credite dorea sa se " intretina" in discutii cu colega si eu il tineam pe loc. Selectati-va si pregatiti-va personalul care iese in fata clientilor!

  16-12-2016

  V VVasile Vasilache
  Probleme diverse de la BRD

  Stie cineva din conducer

  Stie cineva din conducerea centrala BRD,ce incompetenta este la sucursala din Vaslui ? Stie cineva ca ce explica directorul,nu bate cu ce spun ofiterii de credit,si ca zambesc atunci cand aud ce a spus directorul(directoarea)?Stie cineva,ce tinute de nunta au angajatii, si ce tipete ascutite se aud de la parter ?Este incredibil ce se poate vedea aici !!!!!

  20-10-2016

  I MIuliana Matei
  Card de credit de la BRD

  La relatii clienti astep

  La relatii clienti astept de fiecare data cand sun cel putin o ora, functionarii institutiei nu sunt cei mai politicosi oameni, mi-au inchis de multe ori cand inca le puneam intrebati, am sunat timp de 3 saptamani in fiiecare zi de cateva ori pe zi in vederea solutionarii unei probleme. Incerc de aproape o luna sa inchid un cont. de fiecare data cand sunam o luam de la capat cu situatia mea, nu au comunicare intre ei si nici intre departamente sau pur si simplu se prefac. Le-am platit intreaga suma datorata- pentru inchiderea contractului si de 3 luni imi spun ba ca nu se vede plata, ba ca nu s-a facut, ba ca s-a returnat, ceea ce nu este adevarat. Le-am trimis ordinul de plata de cateva ori -pe email in primele saptamani imi spuneau ca nu au primit sau ca nu am trimis la adresa corecta, dupa cateva saptamani mi-au spus ca l-au primit, din nou alti agenti mji-au spus ca nu se mai vede, aveam nevoie urgenta de adeverinta de inchidere, le-am spus de la inceput acest lucru. mai mult, ma mai suna si d ela biroul de recuperari sa imi spuna ca apar cu datorie, in conditiile in care le-am platit intreaga suma. Banii sunt blocati la ei momentan si imi mai cer si dobanda, in plus mi-au cerut 120 de lei, pe langa un comision de 200 de lei sa imi dea un alt cont nin care s atransfer banii.

  22-07-2016

  C NConstantin Neaca
  Card de debit de la BRD

  Dupa o perioada de lucru

  Dupa o perioada de lucru in Spania firma angajatoare mia facut cont la banca la caixa unde mi au zis ca in Romania pot scoate banii de la banca brd cand am ajuns in tara acum cateva zile am incercat sa scot banii dar surpriza functionara mia zis ca tranzactia este esuat? am continuat sa ma duc zi de zi cu gândul c? voi putea sa scot banii dar nu am reusit directoarea b?ncii in loc sa ma ajute mia vb urat si st explicatie e ca banii sunt blocati pe circuit de la banca din spania mi sa spus ca banii au fost retrasi din cont am fost la politie si mi sa cerut extrasul de cont dar eu nu am bani sa merg iar in Spania daca stie cineva cum pot rezolva situatia va rog sa imi spuneti pt ca sunt tare disperat? va multumesc

  16-06-2016

  T VTibor Vincze
  Card de credit de la BRD

  Legat de transparenta co

  Legat de transparenta costurilor sunt foarte dezamagit.. Fata de costurile care m-i s-au comunicat cand am depus cererea pt. card, costurile s-au dublat, deoarece costurile lunare nu mi-au comunicat.. Raspunsul lor cand le-am intrebat de ce a fost ca ei au pe toate tipurile de cont comisioanele respective (cu exceptia de conturi pt incasari de salarii) si ei mi-au comunicat doar diferenta. Intr-adevar, cu mai mult de un an in urma am incasat salarul la ei, da nush de ce s-au gandit ca eu imi mai aduc aminte de comisioanele de atunci.. Mi-au inmanat un contract de 17 pagini care desigur nu l-am cititi in detaliu. Parerea mea este ca pt. fie care contract ar trebui sa imprima o lista cu toate posibilele comisioane si sa-mi inmaneze, da nici macar verbal nu mi-a fost comunicat acest comision. Poate am pretentii prea mari..

  18-04-2016

  R VRALUCA VAN ZYL
  Transfer international de la BRD

  Eu am lucrat cu BRD acum

  Eu am lucrat cu BRD acum vreo 10 ani cand lucram in Congo.In decembrie am deschis un cont in euro si am specificat ca vreau sa primesc trasfere bancare din Congo si Africa de sud avand lucruri personale inca in vanzare in Congo si sotul meu fiind sud african. Am intrebat special de aceste doua tari.Mi s a spus ca e posibil si e foarte usor,nici o problema. Cand primii bani au venit prin transfer insa (nu o suma mare doar vreo 1688 de euro) nu au vrut sa imi elibereze banii in cont pe motiv ca am nevoie de documente sa demonstrez provenienta banilor( desi in fisa de transfer era bifat nevoi familiale). si uite asa dupa ce m au plimbat pe drumuri si m au sunat de 5 ori au returnat banii in Congo. Maine inchid contul si nu vreau sa mai aud in veci de BRD!!!!!!!!

  14-01-2016

  M Amanole adina
  Prima casa de la BRD

  Am vrut sa cumpar un apa

  Am vrut sa cumpar un apartament intr-un bloc nou, iar doamna care a facut evaluarea a facut "o super evaluare" in sensul ca a subevaluat - 700 euro/ mp. Cum nu am avut bani de avans mai mai mare am facut o contestatie la evaluare, dar conducerea a raspuns ca nu poate contesta decizia evaluatorului. In conditiile in care tot prin BRD in acelasi bloc, la acelasi etaj un alt apartament cu aceleasi conditii de utilare a fost evaluat la 800 euro mp. Raspunsul lor nu a facut decat sa ma duc la o alta banca. Asa ca daca alegeti BRD succes sa nu va vina un evaluator la fel de competent ca al meu sau macar sa va accepte banca contestatia.

  20-10-2015

  C SCarmen Schinle
  Prima casa de la BRD

  Recent am finalizat cu c

  Recent am finalizat cu creditul prima casa sunt multumita de functionarii institutiei sunt foarte bine pregatiti ,,sa finalizat foarte repede .Ma bucur de realizare si succes tuturor .Recomand tuturor BRD si consilieri bine pregatiti!

  28-07-2015

  M GManuela Florentina Grigoras
  Prima casa de la BRD

  Am inceput dosarul pentr

  Am inceput dosarul pentru prima casa undeva pe la mijlocul lui martie 2015. dar greutatile au aparut supa semnarea precontractului pe 8 aprilie 2015. Dosarul meu este blocat undeva pe la Iasi si se pare ca nu pot primi un raspuns concret cand ar putea sa primeasca aprobarea sa mearga spre fond. As vrea sa va intreb de ce este nevoie de 4 saptamani de verificare a dosarului dupa semnarea precontractului? Nu se pot face aceste verificari inainte? Mentionez ca am dat un avans de 15.000 euro si in ritmul in care se aproba dosarele am toate sansele sa depasesc termenul precontractului si deci sa am mari greutati sa recuperez banii. Am raspuns promt la toate cererile bancii, inclusiv la aceea de a reface Declaratia la notar. De ce BRD-ul nu este la fel de promt?

  05-05-2015

  O Doana damaschin
  Credit imobiliar de la BRD

  Buna ziua, Acum doua lu

  Buna ziua, Acum doua luni am fost intr-o sucursala Brd sa intreb despre programul prima casa specificand clar ca o sa fiu codebitor si firma la care lucrez este in insolventa. Doamna care s-a ocupat de mine mi-a spus ca nu este nici o problema atata timp cat o sa fiu decat codebitor insa in momentul respectiv nu aveam casatoria civila incheiata. In momentul in care am avut totul gata am dat pestw surpriza ca banca nu accepta credite ale persoaneler cu salariu la firma in insolventa, de fapt nici o banca de altfel si ca as putea incerca sa bag dosarul insa firma este verificata abia dupa ce depun antecontractul de vanzare cumparare. Cu alte cuvinte dupa ce pierd niste bani lucru care nu mi se pare normal. Sunt angajata la societatea respectiva se aproape doi ani si sunt aproximativ 250 de angajati in total. Ceea ce nu mi se pare normal este faptul ca atunci cand adresezi o intrebare e totul roz si cand vrei sa treci la fapte nu se mai poate. Stie cineva o banca care ar putea sa imi accepte dosarul in aceste conditii si sa primesc aprobarea financiara de la fondul de garantare inca de la inceput? Multumesc

  01-05-2015

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie