Vocea clientului Banca Transilvania - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Banca Transilvania - Credit nevoi personale

15 Noiembrie 2013

Buna ziua , In urma cu 3 saptamani m-am prezentat intr-o sucursala BT pentru a refinanta creditele detinute la alte institutii ( am considerat ca oferta curenta este avantajoasa si ca as plati mult mai putin) . Agentul de creditare mi-a confirmat ca in maxim o saptamana vom avea banii in cont pentru a putea refinanta sumele existente. Au trecut 3 saptamani si pe langa faptul ca este o perioada mai mare decat acele 7 zile dar nici pana acum nu am primit un raspuns la cererea mea . Am revenit la banca pentru detalii, si am fost amanata , ca mai dureaza 7 -10 zile sau ca voi fi anuntata. I-am explicat domnisoarei ca de acel raspuns depind si celelalte credite , adeverintele de refinantare care au fost emise , timpul pierdut pe la banci. In concluzie , poate ca oferta in sine este buna insa a astepta 3 saptamani pentru o refinantare este mult prea mult .

Mocanu Maria (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Credit nevoi personale

28 Noiembrie 2012

Buna seara.Acum 7 ani, proximativ, am contractat un credit de la banca Transilvania. Am platit o perioada si apoi am divortat de sotul meu. Ba nii au fost pentru a achizitiona o masina. Avand in vedere ca masina a ramas la el ne-am inteles ca creditul sa fie platit de el. Eu nu am mai vorbit cu el de atunci. Asta insemnand de vreo 4 ani. Nustiu ce sa intamplat cu creditul, daca l-a platit si daca au fost intarzieri. In tot acest timp nu am primit acasa nici o notificare, nici o hartie sau vreun telefon de la Banca Transilvania sa imi spuna daca exista intarzieri sau daca nu se plateste rata lunara. Deci de 4 ani nu am fost somata si m-am gandit ca totul este in regula cu creditul. Acum intr-o zi m-am hotarat sa imi cumpar mobila in rate. Am facut hartiile cu societatea Financiara respectiva pentru cumpararea mobilei dar astazi am fost sunata sa imi dea vestea ca sunt inscrisa in biroul de credite. Dupa o ora m-a sunat din nou sa imi spuna ca situatia mea la biroul de credite nu este fosrte neagra si daca ma duc maine la banca transilvania sa cer o adeverinta cu situatia contului meu si a creditului pot sa cumpar mobila. Acum eu nustiu ce sa fac? Mentionez ca timp de 4 ani nu am fost contactata de nimeni de la banca sau de la o alta firma de recuperare, Domiciliul nu a fost schimbat niciodata si nici numarul de telefon. Ce pot sa fac. O sa pot sa obtin aceasta adeverinta. Pot sa aflu ce se intampla? Si daca totul este bine banca poate sa fara un raport la CRB pentru a putea sa nu mai fiu pe lista neagra. ? VA ROG RASPUNS......MULTUMESC

Maria Trif (Dej, Cluj)

Banca Transilvania - Credit nevoi personale

02 Octombrie 2012

O experienta total aiurea de cum se prezinta in pliante si in reclame ca fiind banca cu cele mai mici dobanzi la creditele de nevoi personale,cel putin in aceasta perioada. O banca care la intocmirea dosarului de credit si trimiterea lui spre aprobare nu-si anunta clientul de decizie.trebuie sa suni tu sa te interesezi dupa "n" zile si aflii ba ca nu poti primii informatia,ba ca ofiterul de credit care ti-a intocmit dosarul e in concediu iar noul ofiter nu are informatiile necesare si nu e instruit deloc cu privire la cererile in curs de aprobare...total neprofesionist. O fi creditul cu o dobanda foarte atractiva dar la capitolul timp de asteptare, se devalorizeaza si banii pana obtii un credit aici si ajungi sa nu mai ai nevoie de imprumut ca-l obtii din alte surse. Daca am ghinionul sa locuiesc in alta localitate si am credit spre aprobare si pur si simplu nu mi se aproba cererea si cer lamuriri mi se spun ca nu mi se pot da astfel de informatii de parca ar fi secret de stat. Nu se poate spune simplu ca nu te incadrezi cu salariul la conditile de creditare sau ca firma la care lucrezi a avut in trecut un parteneriat nu tocmai productiv pentru banca...Ca sa nu mai zic de timpul si nervii de obtinere a actelor necesare dosarului de credit... Din experienta personala recomand o banca cu o dobanda putin mai mare dar care stie ce face.in final tot la banii aia ajungi dar scapi de stres si de nervi. Daca nu va deranjeaza 300-400 de ron in plus la soldul final de restituit,alegeti linistiti alta banca.Restul e strategie de marketing.Suna prea frumos sa fie adevarat. Sa fiu eu singurul care ma insel desi nu cred...

Eduard Mihai (Baile Govora, Valcea)

Banca Transilvania - Credit nevoi personale

13 Septembrie 2012

Am un credit de nevoi personale la care DAE este 18,27 % !!!!!!! NU 12,68 % asa cum se prezinta pe site-ul bancii!!! Acel DAE l-am vazut doar pe contractul final primit la semnat!

Dan Pavel (Arad, Arad)

Banca Transilvania - Credit nevoi personale

31 August 2012

Pana acum , la inceput de septembrie , creditul de nevoi personale PracticBT cu dobanda de 10 respectiv 10,5 % si cu un sigur comision (taxa de 70ron ) platibila la luarea creditului a fost cel mai bun credit de acest fel de pe piata. Transparenta costurilor este foarte buna iar acoradarea s-a realizat in 9 zile. Ca si minusuri ale bancii, ar fi totusi comisioanele interbancare destul de mari comparativ cu alte banci (sunt banci cu comision 0 interbancar) si faptul ca , dintr-un card ce credit nu poti muta bani online intr-un cont curent (invers se poate, insa banca vrea sa nu piarda comisioanele). Poate si la dobanda la descoperire de cont se mai poate umbla putin in favoarea clientilor.

mihai t (Targu Mures, Mures)

Banca Transilvania - Credit nevoi personale

18 Iulie 2012

IN GENERAL AM FOST EXTREM DE MULTUMIT DE ACESTIA,SUNT PROFESIONISTI.

MARIUS FRANCU (Pitesti, Arges)

Inapoi sus