Vocea clientului Banca Transilvania - Card de debit

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Banca Transilvania - Card de debit

01 Aprilie 2014

Cei mai prosti functionari si am lucrat cu destule banci pana acum. Mi-au spus sa vin intr-o zi anume sa ridic cardul, m-am dus si nu era nimeni la nici un birou, am zis ok sunt in pauza de masa poate, desi nu se specifica asa ceva in orarul afisat; am revenit mai tarziu, de data aceasta era cineva care vorbea la telefon cu o colega, nici nu m-a bagat in seama, intr-un final a aparut alta tipa care mi-a luat cu sictir buletinul, iar apoi ma intreaba daca am primit sms-ul. intreb despre ce sms este vorba si aflu cu stupoare ca de fapt trebuia sa primesc un sms inainte de a ma prezenta sa ridic cardul, lucru despre care nu m-a informat nimeni la deschiderea contului.Nu mai spun ca in momentul deschiderii contului am stat 30 de minute in picioare sa completez actele, nu ca m-ar fi deranjat neaparat dar pana acum la nici o banca nu am fost tratat asa (Am mai lucrat cu Citi Bank, Piraeus, Credit Europe, BRD, BCR).Asa am pierdut o zi pe drumuri. In alta zi am cerut niste informatii legat de incasarea pensiilor militare prin banca lor, stupoare nu a stiut nimeni sa-mi raspunda. Precizez ca este vorba de sucursale ale Bancii Transilvania din Bucuresti, nu din Ututoaia din deal !

Ioan Alexandrescu (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Card de debit

22 Iulie 2013

Ca sa depui o suma de bani,stai la coada de iti vine rau.Am intrebat de ce nu au ca si alte banci ATM unde depui bani si au spus ca asta e sistemul.I-am lasat cu sistemul lor si m-am dus la alta banca,cu toate ca am rata la Transilvania.

dorin mihesan (Pitesti, Arges)

Banca Transilvania - Card de debit

24 Iulie 2012

Relatie foarte buna atat cu directorul agentiei, cat si cu functionarii

emil pop-cozac (Jibou, Salaj)

Banca Transilvania - Card de debit

17 August 2009

Am fost pe la ei sa imi deschid un cont si cu un card EURO<26. Spre deosebire de alte banci, chiar am dat de oameni amabili, care m-au ajutat. Mi-am facut si cont de Internet Banking, si Mastercard valabil pe internet. Intr-adevar m-a deranjat faptul ca ei considera Paypal ca fiind un site \"nesigur\" si ca a trebuit sa merg pe la ei sa mai trag cu subsemnatul pe inca o hartie ca sa il folosesc, dar odata terminata treaba, a mers brici. Despre Internet Banking, e ca si la alte banci. Certificate care trebuiesc instalate manual, etc. Acum astept sa primesc dolari din strainatate si sunt chiar curios cum va decurge toata transformarea in lei, si cat vor fi comisioanele. In general, dupa ce am colaborat cu BRD si Banc Post, pot sa spun ca cei de la Banca Transilvania au cele mai mici comisioane, cei mai seriosi si amabili angajati, si ofera cea mai larga gama de posibilitati in ceea ce priveste Internetul

Octavian Popoviciu (Cluj-Napoca, Cluj)

Inapoi sus