Vocea clientului ING - Cont curent

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING - Cont curent

04 Martie 2010

Cum se face ca la suma de 48.000 roni,cu o dobanda de 8%,asa cum se lauda ING,dobanda lunara este de 221 de roni?????!!!!!! Si cum se face ca la un credit de nevoi personale,platind rate la zi de 10 luni,rata a crescut dupa doar trei luni iar angajatii pur si simplu imi inchid telefonul sau joaca ping-pong cu mine de la un birou la altul......nu am posibilitatea sa merg personal la banca,folosesc doar telefonul sau home banking deoarece navig foarte mult.Niciodata nu mi se poate explica clar ce si cum se intampla.Una scrie pe hartie si altceva se intampla in realitate.Imi pare rau dar chiar am avut simpatie pentru aceasta banca.

Tipcu Tudor (Galati, Galati)

ING - Cont curent

05 Februarie 2010

Am un cont curent si un card atasat acestuia de cativa ani. Pana acum totul a decurs perfect. "Home Bank" un serviciu super ! Personalul foarte atent la solicitarile facute de mine, cel putin cel din unitatea ING Slatina. FELICITARI!

ionel chjtoiu (Slatina, Olt)

ING - Cont curent

26 Octombrie 2009

Din punctul meu de vedere, cea mai buna alegere pe care o poti face. Si, am avut cateva conturi si la alte banci. Sunt foarte multumita. O recomand cu caldura tuturor.

Doina Muresan (Sibiu, Sibiu)

ING - Cont curent

10 Septembrie 2009

Este pana acum singura banca de care n-am fosr dezamagita.Folosesc HOmebank,2 conturi curente(Unul de PFA),un depozit si un card de student.costuri mici in comparatie cu \"bancile mari\",timp de asteptare 0 datorita sefbank-urilor.pacat ca sunt relative putine in toate orasele in care am fost.

cretu alina (Sibiu, Sibiu)

ING - Cont curent

04 Septembrie 2009

Am o parere buna despre aceasta banca. Si la depuneri si la retagere numerar (inclusiv sumemari si valuta) Ce ma nemultumeste este numarul destul de mic de bancomate si multimate din oras si timpul lung din momentul in care ridici receptorul din self-bank si pana reusesti sa dai de cineva la celalat capat al firului. Am si homebanking de la aceasta institutie si merge perfect, usor si comod. Recomand cu caldura celor descurcareti in ale tehnicii si aflati in criza de timp.

Aurel Constantin Ghirasim (Satu Mare, Satu Mare)

Inapoi sus