Opinii clienti Cetelem

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Cetelem - Card de credit

29 Septembrie 2018

Am avut un card de la ei de credit.. asa zis.. am primit cardul cu 0 LEI pe el si acum am facut o rata la BCR. Am pus pe cardul acela 4000 de lei care era limita si surpriza... Acei bani nu ii pot folosi eu pentru ca acei bani cica au fost pusi de ei de-aia este card de credit.. niste escroci.. si acei 4000 de lei trebuia sa ii pun pentru ca i-am folosit eu.. niste nesim?i?i... acum am ramas falita de cei 4000 de lei!!

Mariana-Minodora Rurac (Botosani, Botosani)

Cetelem - Credite bunuri in magazine

14 Septembrie 2018

in urma cu 2 ani jumate,am luat prin cetelem un TV in val.de 1900ron,rata a fost de 145lei timp de 1 an jumate...totul a mers ok,am achitat la timp,am terminat ratele,am inchis contul,nefolosindu-ma de acel card pe care ei ti-l baga pe gat!!!azi am primit un email,i care mi se spune ca am o restanta de 68lei,iar daca n-o achit in 48de ore,se dubleaza si tot asa...ceea ce nu inteleg este,de unde restanta??eu am inchis tot,am achitat tot!!!mi se pare escrocherie pe fata...stie cineva ce pot face???astia sunt camatari,te scot dator vandut pe viata,asa din senin??wtf!!!tara si legi de rahat!!!!!mi-e sila!!

carmen popescu (Bucuresti, Bucuresti)

Cetelem - Card de credit

14 August 2018

Am facut imprudenta sa folosesc un card de credit de la aceasta "banca" deloc transparenta si cu costuri uriase, "banca" care nu trimite clientilor extrasele de cont timp de luni, ani de zile (nici dupa nenumarate telefoane, e-mailuri) , metoda prin care nu poti avea control la sumele pe care le platesti, respectiv la suma totala debitoare ramasa Nu ti se trimit duplicate la documentele solicitate, nici dupa nenumarate e-mailuri. Cum poti achita o suma de bani unei asemenea "institutii" fara a stii ce costuri ascunse contine suma si fara a avea control la ceea ce platesti, adica fara a fi informat? Evitati aceasta "institutie", daca nu o faceti, veti regreta amarnic apoi!

Alina Gav (Timisoara, Timis)

Cetelem - Credit nevoi personale

10 August 2018

Magyar Elena Maria (Arad)am facut un imprumut de 3400 ron pe 2 ani am platit ratele in fiecare luna si acuma pe cand am ultima rata de plata imi spune ca mai am de platit 2600 ron cand eu creditul l am luat in 2016 platind in fiecare luna suma ce imi venea pe msj tel de la cetelem nu pot sa imi dau seama daca am facturile cum am platit atunci cum mai am de plata suma de 2600 ron daca creditul este luat din 2016 am sunat la relatii cu clientii si mi a spus ca suma asta o am de plata cum este posibil asa ceva daca eu de aproape 2 ani de zile achit rata si pana acuma am achitat 23 de rate si mai am 1 singura luna aceasta august 2018

Elena Maria Magyar (Arad, Arad)

Raspunsul Cetelem

Buna, Elena! Iti multumim pentru mesaj. Conform verificarilor noastre, colegii nostri din departamentul Relatii Clienti au luat deja legatura cu tine si ti-au oferit toate informatiile necesare, urmand ca documentele solicitate sa iti fie trimise in curand. Iti stam in continuare la dispozitie pentru alte solicitari referitoare la contul tau, atat prin canalele de telefonie si e-mailing, cat si pe pagina noastra de Facebook. Mai multe despre modalitatile de contact gasesti aici: https://www.cetelem.ro/contact. Multumim si o zi frumoasa, Echipa Cetelem

Cetelem - Card de credit

01 August 2018

Buna ziua . Am un card cetelem si vreau sa il inchid. A fost emis un ordin de plata in data de 27 07 2018 si azi 01 08 2018 nu au ajuns bani asa zic ei .

Elena Stanciu (Slobozia, Ialomita)

Cetelem - Credite bunuri in magazine

16 Iulie 2018

Buna ziua , am luat un credit cetelem de 3500 ron anul trecut in februarie , de atunci am achitat lunar minim 250 ron pe luna , când am fost luna trecuta mi sa spus ca m.ai am de plata 2460 ron (250x15-3750 ron pana acum platiti ) am zis ca este o greseala si astept luna asta , ca astazi dupa un mesaj din partea lor ca am un total de 386 ron , am fost sa platesc si sa intreb din nou ca sa constat ca mai am de plata 2400 ron !!!incompetenta si neclaritatea este dominanta -lipsa raspunsurilor clare la fel . va rog sa va feriti de aceasta camatarie legala \ creditul este facut pe numele sotie Lambu Lorena Andreea in caz ca sunt contactat de cineva de la cetelem .

Sorin Ciobanu (Timisoara, Timis)

Inapoi sus