Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Opinii clienti Cetelem

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Cetelem - Card de credit

17 Octombrie 2018

Buna ziua Am o experienta neplacuta cu Cetelem. Am achizitionat acum 7 ani un credit auto,timp de 7 ani am platit ratele la zi dar pe linga acest credit auto mai am un card pt.emag si unul primit "pentru ca eram un client model" Acum cam 3 ani s-a intimplat ca firma la care lucram sa intre in insolventa asa ca am facut tot posibilu ca la creditul pentru masina sa achit rata la termen iar la cele 2 carduri sa mai aman la nivelu de 4-5 zile achitarea ratei.Acum cam doi ani domni au introdus acel cont unde poti vizualiza cardurile cu situatia la zi. Daca initial a functionat cam de un an nu mai pot vizualiza situatia acelor carduri. Am trimis mail.uri am discutat pe telefon (mentionez ca cei cu care am discutat au avut un comportament foarte urat faptul ca am intarziat acum 2 sau 3 ani dar nu mai mult de o luna sunt un infractor) Astazi am sunat din nou avand in vedere ca acele carduri sunt expirate iar in cont nu se poate vizualiza nimic. Am cerut iar sa pot vedea contul si avand in vedere ca totusi am achitat un contract de leasing 7 ani aceste carduri se pot reactiva. La fel persoana cu care am vorbit a avut un coportament urat la telefon usor obraznic si a subliniat ca aceste carduri sau transformat in imprumut . A refuzat sa raspunda daca trebuia un contract nou sau o anexa la contracte cu privire la aceasta schimbare.

ionel Filip (Bucuresti, Bucuresti)

Cetelem - Credite bunuri in magazine

11 Octombrie 2018

am cumparat un produs in rate cetelem,inainte de a se implini 14 zile am returnat produsul si am transmis pe mail factura storno factura initaial copie dupa buletin si o notificare scrisa cum ca doresc anularea contractului,am trimis si fax,nu am primit nici un raspuns si ma trezec acum cu un mesaj ca sa aprobat creditul si ca pot activa cardul la nu stiu ce numar.eu nu doresc nici un car d si nici un credit odata ce am trimis ca vreau anularea lui.deci clar ca aici avem de aface cu ceva neanregula o data ce nu respectati cererea clientului si usor usor asa ii veti pierde pe toti.Conform legii (OUG 50/2010), aveti dreptul sa reziliati creditul fara sa dati explicatii si fara costuri, intr-un termen de 14 zile, ceea ce implica si returnarea produselor.

oana velea (Bucuresti, Bucuresti)

Cetelem - Card de credit

29 Septembrie 2018

Am avut un card de la ei de credit.. asa zis.. am primit cardul cu 0 LEI pe el si acum am facut o rata la BCR. Am pus pe cardul acela 4000 de lei care era limita si surpriza... Acei bani nu ii pot folosi eu pentru ca acei bani cica au fost pusi de ei de-aia este card de credit.. niste escroci.. si acei 4000 de lei trebuia sa ii pun pentru ca i-am folosit eu.. niste nesim?i?i... acum am ramas falita de cei 4000 de lei!!

Mariana-Minodora Rurac (Botosani, Botosani)

Cetelem - Credite bunuri in magazine

14 Septembrie 2018

in urma cu 2 ani jumate,am luat prin cetelem un TV in val.de 1900ron,rata a fost de 145lei timp de 1 an jumate...totul a mers ok,am achitat la timp,am terminat ratele,am inchis contul,nefolosindu-ma de acel card pe care ei ti-l baga pe gat!!!azi am primit un email,i care mi se spune ca am o restanta de 68lei,iar daca n-o achit in 48de ore,se dubleaza si tot asa...ceea ce nu inteleg este,de unde restanta??eu am inchis tot,am achitat tot!!!mi se pare escrocherie pe fata...stie cineva ce pot face???astia sunt camatari,te scot dator vandut pe viata,asa din senin??wtf!!!tara si legi de rahat!!!!!mi-e sila!!

carmen popescu (Bucuresti, Bucuresti)

Cetelem - Card de credit

14 August 2018

Am facut imprudenta sa folosesc un card de credit de la aceasta "banca" deloc transparenta si cu costuri uriase, "banca" care nu trimite clientilor extrasele de cont timp de luni, ani de zile (nici dupa nenumarate telefoane, e-mailuri) , metoda prin care nu poti avea control la sumele pe care le platesti, respectiv la suma totala debitoare ramasa Nu ti se trimit duplicate la documentele solicitate, nici dupa nenumarate e-mailuri. Cum poti achita o suma de bani unei asemenea "institutii" fara a stii ce costuri ascunse contine suma si fara a avea control la ceea ce platesti, adica fara a fi informat? Evitati aceasta "institutie", daca nu o faceti, veti regreta amarnic apoi!

Alina Gav (Timisoara, Timis)

Cetelem - Credit nevoi personale

10 August 2018

Magyar Elena Maria (Arad)am facut un imprumut de 3400 ron pe 2 ani am platit ratele in fiecare luna si acuma pe cand am ultima rata de plata imi spune ca mai am de platit 2600 ron cand eu creditul l am luat in 2016 platind in fiecare luna suma ce imi venea pe msj tel de la cetelem nu pot sa imi dau seama daca am facturile cum am platit atunci cum mai am de plata suma de 2600 ron daca creditul este luat din 2016 am sunat la relatii cu clientii si mi a spus ca suma asta o am de plata cum este posibil asa ceva daca eu de aproape 2 ani de zile achit rata si pana acuma am achitat 23 de rate si mai am 1 singura luna aceasta august 2018

Elena Maria Magyar (Arad, Arad)

Raspunsul Cetelem

Buna, Elena! Iti multumim pentru mesaj. Conform verificarilor noastre, colegii nostri din departamentul Relatii Clienti au luat deja legatura cu tine si ti-au oferit toate informatiile necesare, urmand ca documentele solicitate sa iti fie trimise in curand. Iti stam in continuare la dispozitie pentru alte solicitari referitoare la contul tau, atat prin canalele de telefonie si e-mailing, cat si pe pagina noastra de Facebook. Mai multe despre modalitatile de contact gasesti aici: https://www.cetelem.ro/contact. Multumim si o zi frumoasa, Echipa Cetelem

Inapoi sus