Vocea clientului Cetelem - Credit auto

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Cetelem - Credit auto

29 Octombrie 2017

Cetelem am vrut sa fac un credit pentru a-mi achizitiona o masina dar vazand pe forumul asta cum vorbiti si cum va comportati cu oamenii...nu ms...

Mihai BOZIAN (Bucuresti, Bucuresti)

Raspunsul Cetelem

Buna, Mihai! Te asiguram ca ne tratam clientii cu respect si actionam ca un partener responsabil in colaborarea cu acestia. Impreuna, gasim cele mai bune solutii de creditare si venim in sprijinul acestora cu variante adaptate profilului lor, astfel incat sa evite supraindatorarea. Ne-am bucura daca am primi din partea ta datele de contact pentru a reveni catre tine cu un apel si a discuta despre produsul financiar dorit sau ne poti trimite un e-mail pe adresa crediteonline@cetelem.ro, iar noi vom prelua solicitarea ta si iti vom oferi un raspuns in cel mai scurt timp. Multumim si iti dorim o zi frumoasa!

Cetelem - Credit auto

03 Septembrie 2015

Foarte profesionisti, foarte rapizi, fara costuri ascunse. Daca de la bun inceput esti ok cu oferta lor, si platesti ratele la timp totul este ok. Timp de asteptare inexistent, raspunsul se primeste intr-o ora din momentul in care ai depus toate actele, a doua zi se semneaza contractul si in a 3-a zi pleci cu masina. Foarte multumit!

Alexandru Damian (Brasov, Brasov)

Inapoi sus