top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre refinantare credit Cetelem

Refinantare credit Cetelem

Scor: 1.7 | 3 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Cetelem
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  C Gclaudian-marius gavrila
  Refinantare credit de la Cetelem

  am cerut o refinantare ,

  am cerut o refinantare ,am trimis actele si culmea soseste un mai ca nu sunt eligibil,dar culmea este ca facind refinantarea imi scadea rata acum aveam 530 si imi scadea la 400,acum stau si ma gindesc cum nu sunt eligibil,ori Cetelem nu vrea sami scada rata,acum voi gindi o modalitate de a scapa de ei ca consider ca nu vor sa scad rata

  13-03-2017

  V TVALENTINA TANASE
  Refinantare credit de la Cetelem

  Am solicitat o refinanta

  Am solicitat o refinantare online in data de 15.12.2016, refinantare ce a fost aprobata. In data de 20.12.2016 mi s-a trimis prin curierat contractul de credit semnat de cetelem si pe care in prezenta reprezentantului de la firma de curierat l-am semnat si eu, un exemplar ramanand la mine, unul s-a intors la cetelem. SI SURPRIZA!!!!!! in data de 22.12.2016 am primis un mesaj de la cetelem ca, cererea mea de credit A FOST RESPINSA deoaece nu ma incadrez in normele lor de eligibilitate. ADICA EU AM CONTRACTUL IN ORIGINAL SEMNAT DE EI. Despre ce cerere de credit mai vorbim???

  22-12-2016

  Răspuns Cetelem

  Va multumim pentru mesaj. Am contactat-o pe Dna Tanase pentru a clarifica neclaritatile si a gasi o solutie pentru solicitarea realizata. Din pacate analiza documentatiei puse la dispozitie a relevat faptul ca nu se incadreaza conditiilor de eligibilitate. Regretam neintelegerile create.

  M VMarian V?tafu
  Refinantare credit de la Cetelem

  Am încercat s? fac o ref

  Am încercat s? fac o refinan?are , (sau un împrumut )dup? o discu?ie .. , m? incadram la o sum?... apoi c? nu sunt " eligibilitate cu conform normelor cetelem " , cu un salariu mai mare ca la 2 colegi de serviciu ?i lor li se aprobat ..., nu în?eleg pe ce criterii se aprob? credite...., ce înseamn? : " eligibilitate conform normelor cetelem "?????

  06-09-2015

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie