Vocea clientului Cetelem - Refinantare credit

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Cetelem - Refinantare credit

13 Martie 2017

am cerut o refinantare ,am trimis actele si culmea soseste un mai ca nu sunt eligibil,dar culmea este ca facind refinantarea imi scadea rata acum aveam 530 si imi scadea la 400,acum stau si ma gindesc cum nu sunt eligibil,ori Cetelem nu vrea sami scada rata,acum voi gindi o modalitate de a scapa de ei ca consider ca nu vor sa scad rata

claudian-marius gavrila (, )

Cetelem - Refinantare credit

22 Decembrie 2016

Am solicitat o refinantare online in data de 15.12.2016, refinantare ce a fost aprobata. In data de 20.12.2016 mi s-a trimis prin curierat contractul de credit semnat de cetelem si pe care in prezenta reprezentantului de la firma de curierat l-am semnat si eu, un exemplar ramanand la mine, unul s-a intors la cetelem. SI SURPRIZA!!!!!! in data de 22.12.2016 am primis un mesaj de la cetelem ca, cererea mea de credit A FOST RESPINSA deoaece nu ma incadrez in normele lor de eligibilitate. ADICA EU AM CONTRACTUL IN ORIGINAL SEMNAT DE EI. Despre ce cerere de credit mai vorbim???

VALENTINA TANASE (Braila, Braila)

Raspunsul Cetelem

Va multumim pentru mesaj. Am contactat-o pe Dna Tanase pentru a clarifica neclaritatile si a gasi o solutie pentru solicitarea realizata. Din pacate analiza documentatiei puse la dispozitie a relevat faptul ca nu se incadreaza conditiilor de eligibilitate. Regretam neintelegerile create.

Cetelem - Refinantare credit

06 Septembrie 2015

Am încercat s? fac o refinan?are , (sau un împrumut )dup? o discu?ie .. , m? incadram la o sum?... apoi c? nu sunt " eligibilitate cu conform normelor cetelem " , cu un salariu mai mare ca la 2 colegi de serviciu ?i lor li se aprobat ..., nu în?eleg pe ce criterii se aprob? credite...., ce înseamn? : " eligibilitate conform normelor cetelem "?????

Marian V?tafu (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus