Vocea clientului Cetelem - Probleme diverse

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Cetelem - Probleme diverse

03 Iulie 2020

Buna ziua. Sotul meu are un card de la Cetelem, cardul nu a fost folosit niciodata, a fost activat fara aprobarea lui, i se cer comisioane lunar, mentionez ca am trimis mail pt inchiderea cardului, nu am primit niciun raspuns.Ce este de facut?!

Marinela Onaca (, )

Cetelem - Probleme diverse

05 August 2015

am incercat timp de saptamani intregi ca sa pot obtine un scadentar ca sa pot face o refinantare, pe care l-am obtinut dupa zeci de telefoane si stres acumulat. dupa primirea scadentarului banca la care mi-am facut recreditarea a trimis banii si pe urma alte zeci de telefoane si alte 2 saptamani ca sa mi se confirme ca au intrat banii in contul cetelem dar ca mai trebuie sa le mai platesc 161de lei. am platit si cei 161 de lei si am solicitat o adresa de inchidere a contului la care operatoarea de la relatii cu clientii mi-a spus ca trebuie sa mai astept de la 4 la 30 de zile ca sa mi se inchida contul.

Vasile Fodor (Beius, Bihor)

Cetelem - Probleme diverse

30 Octombrie 2012

Am avut un credit de 5000 ron...Datorita unei intarzieri de cateva zile, m-au introdus la Biroul de credite ca rau platnic!!!! Va vine sa credeti????? Nu recomand nimanui creditele la Cetelem...Poate doar cumpararea de bunuri sa fie oarecum avantajoasa, dar nu sunt PROFESIONISTI

CRISTIAN GOIDAN (Ploiesti, Prahova)

Inapoi sus