Opinii clienti Cetelem

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Cetelem - Call Center

04 August 2021

Am dorit informatii vis-a - vis de optiunea platii in rate pentru suma de 1336,97 lei, cu cardul CETELEM, suma achitata la un service din Brasov, iar operatoarea care a incasat banii respectivi, a motivat ca nu este posibil , desi pe bunul primit in acest sens, este consemnat refuzul subsemnatului.Pentru edificare, am aplelat la serviciile Callcenter, prilej cu care doi operatori m-au tratat cu dispret , superficilaitate si ingnoranta. Mai mult, o oparatoare mi-a inchis apelul. Intrebarile adresate acesteia erau tratate prin apel la sofisme, prin aceea ca, intrebarile adresate acesteia se soldau cu alte intrebari adresate subsemnatului. Sunt total nemultumit.

Constantin Popa (, )

Cetelem - Card de debit

15 Februarie 2021

Buna ziua,am cumparat electrocasnice prin Cetelem ,mai exact acum 8,9 ani in urma ,am primit si cardul cu bani pe el ,am platit ratele la inceput lunar, dar cand sunam sa intreb cat mai am de plata culmea aveam mai mult decat plateam ,si de vreo 2 ani n-am mai platit, am ramas fara loc de munca ,ce poate sa mi faca aceasta,,,banca,,,,?NU RECOMAND CETELEM

George Nedelcu (, )

Cetelem - Credit nevoi personale

22 Ianuarie 2021

Am achizitionat 3 produse cu rata fara dobanda pe 24 luni, la 3 saptamani de la achizitionare am dorit sa achit in totalitate creditul. Am sunat sa si am cerut informatii privind cat mai este de plata deoarece reusisem sa platesc o rata si am specificat clar doresc inchiderea contractului. Zis si facut... am trimis banii si fericit mi-am vazut de viata inncontinuare. Dupa cateva luni apar problemele...1. bani au fost blocati in contul lor si ei isi ridicau de acolo rata lunara. 2. nimeni din cadrul cetelem Romania nu este capabil sa ofere sprijin clientilor 3. la care ma trezesc ca am fost pacalit, deoarece adresa de e-mail a mea nu mai exista in baza lor de informare personala ci era trecuta o adresa de e-mail al unei femei care nu are nici o legatura cu mine. Tin sa va zic sincer ...creditul este achitat din punctul meu de vedere...punctul cetelem Romania de vedere este ca le datorez inca 2000 RON.

Remus Batki (, )

Cetelem - Card de credit

24 Octombrie 2020

Experienta mea este cel putin una neplacuta din pacate cu toate ca sunt un bun platnic.Am achizitonat doua telefoane,in rate fara dobanda,am platit ratele la timp,fara intarzieri.in urma situatiei covid si tinand cont de faptul ca am ramas in somaj tehnic,am cerut o amanare la plata.bun,pana aici totul ok.Pe langa faptul ca am dat 100 de telefoane in care am fost asigurata ca nu voi plati dobanda,pt ca am rate fara dobanda si nu am scos bani de la bancomat,sau platit cu termen de returnare a banilor,luna aceasta vine extrasul de cont...suma restanta este aproape dubla ,de la 2500 la 4100 ron.cu toate ca si daca as avea dobNda,sa zicem,este Dae 31%,adica in niciun caz aceasta suma.doresc pe aceasta cale pe toti ,fugiti de aceasta banca.sume care nu au fost Comunicate,sume care nu se regasesc nicaieri,bani furati.Voi contacta un avocat si voi face si demersurile necesare catre toate institutiile abilitate pt a rezolva aceasta problema,vreau sa platesc banutii ,dar nu asa,japca pe fata!fugiti cand auziti de ei!

Cristina Zamfir (, )

Cetelem - Credite bunuri in magazine

22 Octombrie 2020

Nu contest ce spun alte persoane stiu ca unii au avut probleme. Insa experienta mea a fost complet OK. Am luat un card pentru un telefon in rate pe care l-am terminat de platit recent. Nu am avut deloc probleme, dar am platit fiecare rata la timp, iar cand am terminat de plata si am vrut sa inchid cardul am trimis un email catre Cetelem, am fost contactat in aprox 3 zile, le-am confirmat ca doresc inchiderea cardului si 2 zile mai tarziu am primit telefonic si prin email confirmarea inchiderii cardului/contului aferent. Culmea mi-au cerut un numar de cont catre care sa imi inapoieze o suma mica deoarece am platit putin mai mult (la fiecare rata plateam cu vreo 15-20 lei in plus). Nu am nimic de spus legat de dobanda etc deoarece am stiut de la bun inceput ce suma trebuie sa returnez, scrie clar pe contract Dobanda etc. Personal am fost multumit

George Cristi (, )

Cetelem - Card de credit

15 Septembrie 2020

Buna,referitor la cardul de credit de la Cetelem( am avut si eu o experienta nu tocmai buna,in urma cu multi ani,pe vremea cand a aparut prima data la noi in tara aceasta companie)eu nu te sfatuiesc sa folosesti bani cash de pe el pentru ca rata si dobanda sant foarte mari,doar cu posibilitatea de a depune toata suma in urmatoarea luna plus dobanda ai sansa sa traiesti linistit ..daca nu ...vei platii luna de luna o suma pt dobanda si o suma infirma pt rata,ei nu au tendita de a-ti scadea rata..adica sa scapi de datorie,ei traiesc din dobanda..asta este scopul lor! de ex sa zic ca platesti 30 de ron... la data scadenta..din aceasta 15 dobanda,12 comisioane si ce ramane din 30 va fii scazuta din banii care datorez..asa ca pana la pensi tot platest..CARDURILE DE CREDIT SANT CELE MAI MARI CAPCANE!! NU VA RECOMAND!!DELOC!!

ana busuioc (, )

Inapoi sus