Vocea clientului Cetelem - Credite bunuri in magazine

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Cetelem - Credite bunuri in magazine

22 Octombrie 2020

Nu contest ce spun alte persoane stiu ca unii au avut probleme. Insa experienta mea a fost complet OK. Am luat un card pentru un telefon in rate pe care l-am terminat de platit recent. Nu am avut deloc probleme, dar am platit fiecare rata la timp, iar cand am terminat de plata si am vrut sa inchid cardul am trimis un email catre Cetelem, am fost contactat in aprox 3 zile, le-am confirmat ca doresc inchiderea cardului si 2 zile mai tarziu am primit telefonic si prin email confirmarea inchiderii cardului/contului aferent. Culmea mi-au cerut un numar de cont catre care sa imi inapoieze o suma mica deoarece am platit putin mai mult (la fiecare rata plateam cu vreo 15-20 lei in plus). Nu am nimic de spus legat de dobanda etc deoarece am stiut de la bun inceput ce suma trebuie sa returnez, scrie clar pe contract Dobanda etc. Personal am fost multumit

George Cristi (, )

Cetelem - Credite bunuri in magazine

06 Iunie 2019

asa va faceti voi banii ,escrocilor? nu spuneti clientilor cat au de plata ca sa intre pe cost extra? CETELEM SI FLANCO , sunt ca doua pustoaice de 11 respectiv 12 ani certate intre ele, care nu isi vorbesc si noi clientii tragem, da tragem din buzunar bai astia.. Nu vreau sa expun de cate ori pe luna trebuie sa ajung la flanco sa platesc o rata lunara, ba ca nu ai nu stiu ce si ei nu pot sa afle,ba ca nu e doamna de la casa, ba ca nu merge sistemu, baca am nevoie de alt act de care inainte nu aveam nevoie, ba ca nu te au in sistem, da culmea cand vine data de dat banii imediat primesti mesajul. flanco nu poate verifica cat trebuie sa platesc si nici nu isi dau interesul, cetelem nu raspunde de cateva zile la relatii clienti, nici macar in asteptare nu te pune, doar iti inchid pe motiv ca toti operatorii sunt angajati in alte convorbiri. intrebarea e , daca acei angajati chiar exista, sau e doar manevra? Clientii nu dau de voi sa va plateasca, dar primesc zilnic amenintari ca voi fi mustrat financiar daca nu achit la timp... CAT??? CUI??? Rezolvati.va problema intre voi, si abia dupa incepeti sa oferiti servicii. fara respecte.

bogdan bogdan (, )

Cetelem - Credite bunuri in magazine

25 Octombrie 2018

Am cumparat in rate de la Altex produse de 2800 Ron . Creditul a fost refinantat in primele 3 saptamani .Am un surplus de 260 Ron. am primit acasa un card pe care nu l-am activat. Am cerut inchiderea contului si mi se cere inca 331.28 Ron ! Nu recomand aceasta banca!

Victor Blaj (Campina, Prahova)

Cetelem - Credite bunuri in magazine

11 Octombrie 2018

am cumparat un produs in rate cetelem,inainte de a se implini 14 zile am returnat produsul si am transmis pe mail factura storno factura initaial copie dupa buletin si o notificare scrisa cum ca doresc anularea contractului,am trimis si fax,nu am primit nici un raspuns si ma trezec acum cu un mesaj ca sa aprobat creditul si ca pot activa cardul la nu stiu ce numar.eu nu doresc nici un car d si nici un credit odata ce am trimis ca vreau anularea lui.deci clar ca aici avem de aface cu ceva neanregula o data ce nu respectati cererea clientului si usor usor asa ii veti pierde pe toti.Conform legii (OUG 50/2010), aveti dreptul sa reziliati creditul fara sa dati explicatii si fara costuri, intr-un termen de 14 zile, ceea ce implica si returnarea produselor.

oana velea (Bucuresti, Bucuresti)

Cetelem - Credite bunuri in magazine

14 Septembrie 2018

in urma cu 2 ani jumate,am luat prin cetelem un TV in val.de 1900ron,rata a fost de 145lei timp de 1 an jumate...totul a mers ok,am achitat la timp,am terminat ratele,am inchis contul,nefolosindu-ma de acel card pe care ei ti-l baga pe gat!!!azi am primit un email,i care mi se spune ca am o restanta de 68lei,iar daca n-o achit in 48de ore,se dubleaza si tot asa...ceea ce nu inteleg este,de unde restanta??eu am inchis tot,am achitat tot!!!mi se pare escrocherie pe fata...stie cineva ce pot face???astia sunt camatari,te scot dator vandut pe viata,asa din senin??wtf!!!tara si legi de rahat!!!!!mi-e sila!!

carmen popescu (Bucuresti, Bucuresti)

Cetelem - Credite bunuri in magazine

16 Iulie 2018

Buna ziua , am luat un credit cetelem de 3500 ron anul trecut in februarie , de atunci am achitat lunar minim 250 ron pe luna , când am fost luna trecuta mi sa spus ca m.ai am de plata 2460 ron (250x15-3750 ron pana acum platiti ) am zis ca este o greseala si astept luna asta , ca astazi dupa un mesaj din partea lor ca am un total de 386 ron , am fost sa platesc si sa intreb din nou ca sa constat ca mai am de plata 2400 ron !!!incompetenta si neclaritatea este dominanta -lipsa raspunsurilor clare la fel . va rog sa va feriti de aceasta camatarie legala \ creditul este facut pe numele sotie Lambu Lorena Andreea in caz ca sunt contactat de cineva de la cetelem .

Sorin Ciobanu (Timisoara, Timis)

Inapoi sus