top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele Alpha Bank

Alpha Bank

Scor: 2.3 | 73 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Alpha Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  M CMoldoveanu Cristi
  Prima casa de la Alpha Bank

  Am depus dosarul de cred

  Am depus dosarul de creditare ptr prima Casa la Alpha Militari. Astept inca de la jum lunii Martie, acum suntem in 27 aprilie si dosarul nu a plecat la Fond. deci o sa dureze cam 2 luni pana semnez contractul de vanzare - cumparare. Sunt foarte dezamagit , daca stiam ca merge atat de greu ma duceam la BCR ( am auzit ca ei au mai multa experienta).

  27-04-2010

  H IHanganu Ionut
  Credit nevoi personale de la Alpha Bank

  Am un credit de nevoi pe

  Am un credit de nevoi personale la Alpha Bank si zilele trecute am trecut sa cer un grafic de rambursare la sediul central din Iasi. La ghiseu mi s-a inmanat un nou scadentar si doamna de acolo m-a pus sa il semnez. Intrebat de ce trebuie sa il semnez si ce reprezinta mi-a raspun ca ea nu are toata ziua la dispozitie si ca mai are si alte lucruri de facut.Dupa asta am aflat ca de fapt noul scadentar este un act aditional. mi se pare o mare nesimtire... ca mod de impunere a acestui act aditional, fara nici o explicatie si mai ales comportamentul doamnei de la ghiseu.

  31-03-2010

  I CIonut Cruceru
  Schimb valutar de la Alpha Bank

  Am retras de la o filial

  Am retras de la o filiala Alpha Bank 15000 euro. In cele 77 bancnote de 200 euro erau 2 foarte putin \"ciupite\" la un colt. Nu le-am intors pe toate partile, am verificat doar suma nu si integritatea totala a bancnotelor, si am observat asta a doua zi, cand mi-au fost respinse cele doua bancnote la schimb valutar. Nu am o problema cu cele 2 bancnote, ele pot fi folosite oriunde afara, sau schimbate cu un comision, problema mea e vis a vis de atitudinea fata de clienti. Revenind la poveste, m-am intors cu chitanta la ghiseul bancii, la acelasi lucrator, iar doamna mi-a replicat ca a verificat fiecare bancnota in parte si ca asa face tot timpul, cu toate ca eu vazusem ca doar le numarase - cum am facut si eu. Cu alte cuvinte ma facea mincinos si ma acuza ca am venit cu 2 bancnote john: incercand sa \"pacalesc\" banca. Drept-urmare am facut stanga-mprejur promitandu-mi solemn ca data viitoare cand mai primesc bani de la ghiseul unei banci din Romania o sa tratez acest eveniment cu acceasi  concentrare care mi-as impune-o daca teoretic as schimba banii la colt de strada, la un \"smenar\". Cu stima, Multumesc functionarilor Alpha Bank pentru ca imi sporesc vigilenta.

  05-02-2010

  I CIonut Cruceru
  Internet banking de la Alpha Bank

  Astept de 3-4 luni trans

  Astept de 3-4 luni transmiterea datelor contului online de la ploiesti catre filiala sector 6 bucuresti... Nici un raspuns la "reclamatia" trimisa catre mail-ul alpha bank de pe site. In plus nu exista pe site o adresa/un mail/ nr de telefon pentru clientii nemultumiti de serviciile oferite.

  02-02-2010

  D LDinu Lelia
  Internet banking de la Alpha Bank

  si eu am patit-o cu o pl

  si eu am patit-o cu o plata refuzata transmisa prin aplicatia internet banking alpha, insa, sunand la call center, unde o operatoare draguta (cu toate ca eu eram isterica) mi-a explicat cum pot verifica motivul pentru care mi-a fost refuzata ...alesesem contul gresit! chiar mi-a parut rau, puteam sa fiu putin mai atenta..

  09-01-2010

  M CMarius Ciuca
  Cont curent de la Alpha Bank

  Un cunoscut din Cluj imi

  Un cunoscut din Cluj imi trimite frecvent bani si merge la sediul Alpha Bank Zorilor (Cluj). Eu locuiesc in Sibiu. De fiecare data cand merge acolo si vrea sa depuna bani in contul meu, desi stie contul si stie si adresa mea postala, i se cere CNP-ul meu. Este legal ca cuiva care depune bani in contul cuiva, sa i se ceara CNP-ul "destinatarului"?

  07-01-2010

  A BAlexandra Bacu
  Credit imobiliar de la Alpha Bank

  ATENTIE MARE LA "NOUL SC

  ATENTIE MARE LA "NOUL SCADENTAR" ALPHA BANK ... este defapt un ACT ADITIONAL care le permite modificarea formatului dobanzii. Atentie celor care au credit de nevoi personale / imobiliar ce are dobanda compusa dintr-un procent fix plus Euribor. Aceasta Banca pentru ca indicele EURIBOR a scazut, a gasit o modalitate prin care sa poate modifica formatul dobanzii la acest tip de credite pentru ca nivelul scazut al Euriborului nu ii mai avantajeaza. Asa zisul "NOUL SCADENTAR" este de fapt un "ACT ADITIONAL" la Contractul de Imprumut, prin care banca is acorda dreptul de modificare al dobanzii specificate in contract. NU SEMNATI ACEASTA HARTIE! Este o modalitate de pacaleala in masa a oamenilor pentru a-si acoperi ei pierderile. Pentru cei ce au credite facute acum 2-3 ani, cu siguranta, daca nu li s-a inmanat aceasta hartie li se va inmana. NU O SEMNATI! Banca va putea sa va schimbe dobanda dupa cum doreste, iar dobanda din contract nu se va mai aplica. Banca nu va comunica la ghiseu ce contine acel "Nou Scandentar" si va puteti pacali. Dreptul nostru de consumatori este sa fim informati corect, sa nu fim inselati si sa putem lua o decizie corecta in functie de informatiile primite.

  04-01-2010

  L PLoredana Podarascu
  Internet banking de la Alpha Bank

  Sunt angajata in cadrul

  Sunt angajata in cadrul unei companii care este client Alpha Bank. Eram multumiti de ei pana cand si-au schimbat sistemul de internet banking. Oameni buni, nu inteleg nici pana in ziua de azi de ce au schimbat ceva care mergea f bine in ceva care are numai erori si care se misca foarte greu. Ca si banca, este inadmisibil sa iti pierzi credibilitatea, Alpha Bank asta a facut. Au diferite erori, plati utilitati sunt refuzate asa pur si simplu, \"dintr-o eroare din sistem\", si nu doar o data, si platim penalitati din cauza lor. Apoi ma trezesc ca de pe cardul de debit dispare o mare suma, vreo 1500 RON ca si dobanda. Sun la ei (nu mai zic sa ca sun zile intregi si nu raspunde nimeni la asistenta) si imi spun ca dintr-o eroare au retras suma aceea, dar ca au pus-o la loc. PROBLEMA era ca nu aparea pe extras. Adica ei au facut miscari pe contul firmei, dar pe extras nu le apare, iarasi dintr-o eroare. M-am saturat pana in gat de sistemul lor de r***t, numai probleme mi-au creat, acum trebuie sa le verific fiecare foaie de extras, fiecare plata, ca cine stie ce eroare au mai avut si a fost refuzata. O sa insist sa schimbam banca, nu se mai poate asa. Multumesc

  21-12-2009

  C Fcristian frantescu
  Prima casa de la Alpha Bank

  rekomand alpha bank (am

  rekomand alpha bank (am asteptat 40 de zile dar am casa dorita),mii de multumiri Dnei care raspunde la fondul de garantare(a durat exact 5 zile lucratoare) si multe multumiri forumului conso.ro care te ajuta sa previ eventualele mici obstacole care pot aparea in timpul procedurii de creditare

  23-11-2009

  V PValentina Postelnicu
  Credit nevoi personale de la Alpha Bank

  Incepand cu 2 noiembrie

  Incepand cu 2 noiembrie Alpha Bank si-a schimbat programul in care sunt introduse operatiunile. Am avut ghinionul sa vreu sa imi platesc rata la un credit de nevoi personale chiar in data de 2 noiembrie. Am fost la sucursala de pe Pallady, in naivitatea mea crezand ca in 5 minute rezolv si pot sa ajung la timp la munca. Socoteala nu s-a potrivit pentru ca cei de la banca habar nu aveau sa opereze in noul soft. Fata de la ghiseu a stat jumatate de ora la telefon cu colegii de la tehnic sa afle ce trebuie sa introduca intr-un camp. La remarcele mele managerul sucursalei mi-a cerut sa am intelegere ca este prima lor zi cu noul soft. Imi pare rau ca nu mi se pare normal sa inteleg ca ei sa isi invete programul de operare cat stau eu la coada. Am plecat si am revenit a 2-a zi la sucursala de pe Maniu, de data acecasta inarmata cu alte asteptari, stiam ca o sa dureze si a ajutat si atitudinea managerului de sucursala, o doammna foarte activa care isi ajuta colegii si intretinea clientii de la coada. Ma rog, am asteptat, am ajuns in sfarsit la ghiseu, si pentru faptul ca nu eram titularul creditului si aveam si bani in alta moneda decat creditul, ca sa platesc rata, a trebuit sa ma plimb la 2 ghisee, sa completez un formular si sa dau 6!!! semnaturi. Nu stiu ce au urmarit prin schimbarea soft-ului insa mi se pare inadmisibil ca o operatiune atat de simpla sa necesite 15 minute de stat in fata ghiseului ca operatorul sa completeze in nu stiu cate ferestre sa scoata 6 foi pe care clientul sa le semneze! Dupa aceasta experienta m-am decis sa fac totul prin Internet Baking, va trebui sa imi rezolv asta, si sa termin cu drumurile la banci pentru ca dauneaza grav psihicului :)

  22-11-2009

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie