Vocea clientului Alpha Bank - Cont curent

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Alpha Bank - Cont curent

21 Ianuarie 2021

Le-a luat 2 ore ca sa imi inchida contul. Plus ca am platit 35 lei pentru aproape 2 ani cat am avut contul 0 lei.

Mircea Tudor (, )

Alpha Bank - Cont curent

01 Septembrie 2016

.angajatii nu comunica comisioanele poate asa sunt instruiti...situatia contului niciodata nu este actualizata in timp real...uneori dureaza si 2 zile...daca ai 1000 de ron si cheltui pe diverse 2 zile te trezesti ca ai 1000 de lei cand de fapt ai real 100 de lei dar pe cont figureaza tot 1000 si data tranzactiilor este gresita...suportul tehnic nu ajuta redirectioneaza...comisioane enorme...comision pt transfer in alta tara din ue este 40 de euro!!!! daca ai cont in euro si nevastata cont in euro si transferi iti ia 40 de euro...e strigator la cer

alpha mantis (Bucuresti, Bucuresti)

Alpha Bank - Cont curent

25 Martie 2016

Buna ziua. Am deschis o relatie bancara cu Alpha Bank in Otopeni si am continuat-o in Brasov. Toti functionarii si directorii celor 2 agentii au fost profesionisti, amabili, prompti si mai ales respectuosi, in special doamna Adriana Sima de la Alpha Bank Brasov din Bd. Eroilor/str. 15 Noiembrie. Acesti profesionisti cunosc foarte bine faptul ca o relatie banca-client trebuie sa se bazeze in primul rand pe respect reciproc, ceea ce - ca termen de comparatie- la ING Otopeni nu am intalnit niciodata. Degeaba se lauda ING ca e mare si tare, daca unii angajati isi bat joc de clienti si implicit de banca la care lucreaza! La Alpha Bank, din contra, exista angajati precum doamna Adriana Sima, care fac cinste bancii. Ca atare: Felicitari, Alpha Bank!

Turcitu Cristina (Brasov, Brasov)

Alpha Bank - Cont curent

17 Decembrie 2015

Am deschis cont curent EUR/USD/RON. Dupa semnarea mai multor formulare am cerut o copie a ceea ce am semnat. Nu mi s-a dat. Dupa mai multe insistente mi s-a propus sa mi se dea o copie dupa "conditiile generale", dar nu dupa formularele semnate. Nu am inteles de ce erau asa secrete. Si nu puteam sa citesc 10 pagini la ghiseu. Concluzia: am inchis conturile.

Marius-Mihail Seiceanu (Sibiu, Sibiu)

Alpha Bank - Cont curent

20 Iulie 2011

Alpha Bank mi-a cerut comision de administrare cont PFA de 160 ron total pe 10 luni de inactivitate a contului dupa ce la inceput a fost gratis si, ulterior, fara sa ma anunte, fara sa ma sune, fara sa imi trimita un msg sau ceva acasa au modificat administrarea contului fara instintarea mea, fara acordul meu, fara sa stiu eu si ulterior pana in ziua de azi tot mai adauga 15 lei in fiecare luna iar eu nu pot sa inchid contul din cauza ca nu platesc banii pt administrarea contului. O mare prostie de banca greceasca. Nici sa nu mai aud de ea ca exista. Evitati!!!!

CIPRIAN FLOREA (Deva, Hunedoara)

Alpha Bank - Cont curent

07 Ianuarie 2010

Un cunoscut din Cluj imi trimite frecvent bani si merge la sediul Alpha Bank Zorilor (Cluj). Eu locuiesc in Sibiu. De fiecare data cand merge acolo si vrea sa depuna bani in contul meu, desi stie contul si stie si adresa mea postala, i se cere CNP-ul meu. Este legal ca cuiva care depune bani in contul cuiva, sa i se ceara CNP-ul "destinatarului"?

Marius Ciuca (Sibiu, Sibiu)

Inapoi sus