top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele Alpha Bank

Alpha Bank

Scor: 2.3 | 69 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Alpha Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  M DMircea Dogaru
  Cont curent de la Alpha Bank

  Incalcare flagranta a contractului

  La a patra vizita la o alta agentie, diferita de cea la care am facut primele trei drumuri degeaba, un baiat descurcaret a reusit sa-mi instaleze bankingul. Atunci am constatat cu surprindere ca sunt deja dator cu bancii cu comision de administrare cont, desi in contract si conform pachetului de servicii ales, eram scutit la plata acestuia timp de 12 luni. Desi am semnalat bancii aceasta incalcare flagranta a contractului, la o sptamana de la semnalare, problema nu s-a remediat.

  11-05-2022

  M DMircea Dogaru
  Internet banking de la Alpha Bank

  Internet banking alpha bank

  Internet bankingul Alpha bank este foarte dificil. Am facut trei drumuri la banca si nici cu ajutorul personalului lor nu am reusit sa ma loghez.

  05-05-2022

  A DAda Dumitrascu
  Credit imobiliar de la Alpha Bank

  Am semnat contractul in

  Am semnat contractul in 2015 si de atunci si pana acum numai probleme . In prima faza a crescut dobanda pana la cer . Acum sunt hartuit cu asigurarea . Imi ignora asigurarea pe care o am la un alt asigurator . Anul trecut pur si simplu mi-au debitat contul cu o suma dubla fata de valoarea de piata a asigurarii. Au bagat mana in buzunarul meu si mi-au furat banii din cont. Incearca sa faca acelasi lucru si anul acesta Astept sa se intample si cred ca imi voi achita creditul cu daunele pe care le voi solicita . Daca vreti liniste fugiti cat de tare puteti ,de aceasta banca

  24-11-2021

  M IMagda Iancu
  Internet banking de la Alpha Bank

  Platforma IBanking este

  Platforma IBanking este un DEZASTRU din pct. de vedere tehnic! Se blocheaza mereu, faci operatiunile iar cand trebuie sa le autorizezi te trezesti ca nu functioneaza. Clientul asteapta confirmarea platii in vederea deblocarii unei livrari, iar tu te blochezi cu orele intr-o platforma nefunctionala. Faci schimb valutar si pana la autorizare, te trezesti ca nu mai este valabil cursul si implicit nu mai este posibila autorizarea. Acestea sunt doar cateva aspecte cu care ne confruntam saptamanal de min. 2-3 ori. Rezumat : cred ca este cea mai slaba platforma IBanking din Romania din punct de vedere tehnic. Pacat ! In rest, se lucreaza foarte bine cu ei.

  27-05-2021

  S CStefan Cristea
  Credit nevoi personale de la Alpha Bank

  Am luat la cunostinta.

  Am luat la cunostinta.

  28-01-2021

  M TMircea Tudor
  Cont curent de la Alpha Bank

  Le-a luat 2 ore ca sa im

  Le-a luat 2 ore ca sa imi inchida contul. Plus ca am platit 35 lei pentru aproape 2 ani cat am avut contul 0 lei.

  21-01-2021

  C BConstantin Badea
  Internet banking de la Alpha Bank

  In secolul 21 , produsul

  In secolul 21 , produsul lor de internet banking nu este in stare sa faca transferul din contul curent in contul de card instant si online... daca ai ideea traznita sa vrei sa faci transferul mentionat vineri seara...sa fii sanatos... banii ajung luni... Repet, in secolul 21 , la Alpha Bank nu poti sa transferi instant vineri seara din contul curent in cel de card!!! Aceeasi banca, aceeasi entitate ! de vineri pana luni... iti tin ei banii... tu... propietarul lor...nu ai voie sa-i folosesti... I am intrebat... nu erau hotarati daca sunt hoti sau inapoiati...

  14-08-2020

  G DGeru Daniela
  Card de credit de la Alpha Bank

  Ce mai urât experien?? ,

  Ce mai urât experien?? ,dup? ce te for?eaz? s? accep?i cardul de credit , in momentul un care vrei sa închizi,dureaz? 30 zile, am solicitat refinantare la o alt? banca di am fost tratata ca ultimul om de managerul Alpha Bank Timi?oara strada Gh.Lazar. Am încheiat colaborarea cu ei in acel moment.

  20-06-2020

  F DFlorina Dobre
  Card de credit de la Alpha Bank

  Cardul de credit de la a

  Cardul de credit de la alpha bank este mai rau decat cardul avantaj. Mi-au fost aprobate plati peste linia de credit catre comercianti din afara tarii fara sa fiu intrebata. Daca as fi dorit sa fac o plata peste acea linie de credit, mi-ar fi dat cu fonduri insificiente. Am blocat cardul in urma pierderii lui si s-au aprobat alte plati pe el la acelasi comerciant extern, mintindu-ma ca plata s-a procesat inainte de blicare, desi era o saptamana distanta intre plata si data blocarii cardului. Este un card inutil care jefuieste clientii si placaleste in modul cel mai greu. Ca si client nu ai nici o siguranta in ceea ce priveste securitatea datelor tale si a platilor pe care banca le aproba in numele clientului.

  03-09-2019

  B FBogdan Flueras
  Credit nevoi personale de la Alpha Bank

  O banc? care ar trebui m

  O banc? care ar trebui mult mai mult mediatizat? pt neseriozitatea ei,ar trebui ca toti sa stie adevarul despre aceasta banca si sa poata fi informa?i la ce ai asteapta cand solicit? un credit.La timpul lung de asteptare si la cererile banci suplimentare.poate si sper sa putem face public neseriozitatea acestei banci.

  03-07-2018

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie