top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele Alpha Bank

Alpha Bank

Scor: 2.3 | 73 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Alpha Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  G Pgeorgiana presneanu
  Card de debit de la Alpha Bank

  ALPHA BANK PANTELIMON

  Am mers saptamana trecuta la Alpha Bank -Agentia Pantelimon, pentru a-mi rezolva o problema a unei plati pe care nu o recunosteam de pe cardul de debit si am ramas placut impresionata de atitudinea si ajutorul pe care mi l-a acordat domnisoara Mirela Dimache. A rezolvat problema mea cu promptitudine si professionalism.

  02-02-2024

  C SCristian Sima
  Credit imobiliar de la Alpha Bank

  Buna ziua, Am gasit oameni profesionisti

  Buna ziua, Am gasit oameni profesionisti si foarte atenti la nevoile clientului,apreciez colectivul din sucursala Libertatii,nr.20,prefer plata la ghiseul bancii,doamna Mihaela Ciocarlan acorda o atentie deplina,promptitudine,seriozitate pentru clientul aflat in fata ghiseului.Multumesc Alpha Bank!

  10-11-2022

  A PAna Maria Panduru
  Card de debit de la Alpha Bank

  Lipsa de profesionalism fata de clienti

  Pentru ca de un an de zile cardul meu este efectiv respins de toate bancomatele Alpha Bank, dar acceptat de toate celelalte bancomate ( evident comisioane) si de catre comercianti , am cerut in cele din urma agentiei emitatoare Rahova, sa imi emita un alt card.De trei ori am precizat faptul ca am nevoie de card pana la emiterea celui nou, si am fost asigurata ca procedura este ca vechiul card ramane in vigoare pana la activarea celui nou, emiterea noului card urmand sa se intample cam in 7 zile..Surpriza, la o zi diferenta, in fata unei case de marcat , cu un cos plin de produse, cardul meu este refuzat .Pasul urmator a fost sa ma indrept catre un bancomat BCR si sa retrag bani sa pot plati..Surpriza, cardul meu este retinut de bancomat.Am sunat in call center ul bancii si mi sa explicat ca intradevar cardul meu apare blocat , motiv pentru care mi a fost retinut ...La o zi distanta, fara nici o alta sursa de venit, desi am fost asigurata ca cardul meu va fi activ pana la emiterea celui nou...pe care acum il astept..agentia nu raspunde la telefon.Asta este doar una din experientele cele mai deranjate,..

  05-09-2022

  N FNiculaie Florin Nicusor
  Retragere numerar de la Alpha Bank

  Dezinteres fata de clienți .

  Foarte urat,să te trezești că nu poți scoate banii munciți când ai nevoie.Am incercat 2bancomate(distanta intre ele)a trebuit să mai merg încă câțiva km pe banii mei să ajung la alt bancomat..cum sa nu funcționeze niciunul ?cum sa fie posibil?mi se pare dezinteres total fata de clienți,plus că angajata care trebuia să ofere informații nu și face treaba corespunzător,îmi spune sa merg la alt bancomat ,pai daca le am incercat pe toate?să merg oare în alt județ?răspunsul lasă de dorit ,sau cine îmi plătește mie dobânda să pot scoate de la alta banca ?și o dobândă destul de mare la suma pe care trebuia să o scot.Raspuns:Vă mai pot ajuta și cu alt ceva?????Să fim serioși in ce secol trăim?!Lipsa de respect .

  18-07-2022

  M DMircea Dogaru
  Cont curent de la Alpha Bank

  Incalcare flagranta a contractului

  La a patra vizita la o alta agentie, diferita de cea la care am facut primele trei drumuri degeaba, un baiat descurcaret a reusit sa-mi instaleze bankingul. Atunci am constatat cu surprindere ca sunt deja dator cu bancii cu comision de administrare cont, desi in contract si conform pachetului de servicii ales, eram scutit la plata acestuia timp de 12 luni. Desi am semnalat bancii aceasta incalcare flagranta a contractului, la o sptamana de la semnalare, problema nu s-a remediat.

  11-05-2022

  M DMircea Dogaru
  Internet banking de la Alpha Bank

  Internet banking alpha bank

  Internet bankingul Alpha bank este foarte dificil. Am facut trei drumuri la banca si nici cu ajutorul personalului lor nu am reusit sa ma loghez.

  05-05-2022

  A DAda Dumitrascu
  Credit imobiliar de la Alpha Bank

  Am semnat contractul in

  Am semnat contractul in 2015 si de atunci si pana acum numai probleme . In prima faza a crescut dobanda pana la cer . Acum sunt hartuit cu asigurarea . Imi ignora asigurarea pe care o am la un alt asigurator . Anul trecut pur si simplu mi-au debitat contul cu o suma dubla fata de valoarea de piata a asigurarii. Au bagat mana in buzunarul meu si mi-au furat banii din cont. Incearca sa faca acelasi lucru si anul acesta Astept sa se intample si cred ca imi voi achita creditul cu daunele pe care le voi solicita . Daca vreti liniste fugiti cat de tare puteti ,de aceasta banca

  24-11-2021

  M IMagda Iancu
  Internet banking de la Alpha Bank

  Platforma IBanking este

  Platforma IBanking este un DEZASTRU din pct. de vedere tehnic! Se blocheaza mereu, faci operatiunile iar cand trebuie sa le autorizezi te trezesti ca nu functioneaza. Clientul asteapta confirmarea platii in vederea deblocarii unei livrari, iar tu te blochezi cu orele intr-o platforma nefunctionala. Faci schimb valutar si pana la autorizare, te trezesti ca nu mai este valabil cursul si implicit nu mai este posibila autorizarea. Acestea sunt doar cateva aspecte cu care ne confruntam saptamanal de min. 2-3 ori. Rezumat : cred ca este cea mai slaba platforma IBanking din Romania din punct de vedere tehnic. Pacat ! In rest, se lucreaza foarte bine cu ei.

  27-05-2021

  S CStefan Cristea
  Credit nevoi personale de la Alpha Bank

  Am luat la cunostinta.

  Am luat la cunostinta.

  28-01-2021

  M TMircea Tudor
  Cont curent de la Alpha Bank

  Le-a luat 2 ore ca sa im

  Le-a luat 2 ore ca sa imi inchida contul. Plus ca am platit 35 lei pentru aproape 2 ani cat am avut contul 0 lei.

  21-01-2021

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie