Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Opinii clienti Alpha Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Alpha Bank - Credit nevoi personale

03 Iulie 2018

O banc? care ar trebui mult mai mult mediatizat? pt neseriozitatea ei,ar trebui ca toti sa stie adevarul despre aceasta banca si sa poata fi informa?i la ce ai asteapta cand solicit? un credit.La timpul lung de asteptare si la cererile banci suplimentare.poate si sper sa putem face public neseriozitatea acestei banci.

Bogdan Flueras (Timisoara, Timis)

Alpha Bank - Depozit la termen

28 Martie 2018

Astazi la agentia de la Romana am incercat sa fac un depozit la termen in euro. Am stat o ora absolut degeaba. Angajata nu stia sa calculeze dobanda pentru suma pe care doream sa o depun raportata la 3 luni. Dupa mai bine de o ora de stat inutil, ma anunta ca avand contul pe lei deschis la Unirii nu poate sa-mi deschida in aceasta unitate fara acordul lor. Timpul de asteptare nedeterminat, in functie de programul colegilor de la Unirii. Efectiv am renuntat. Nu vreti bani, nu va pot obliga. Scuza permanenta a functionarei a fost ca nu ea se ocupa, ci colegul.

Nae So. (Bucuresti, Bucuresti)

Alpha Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

17 Februarie 2018

Au un credit ipotecar la aceasta banca. Primesc tot felul de informatii de la dumnealor, dar informatiile ce imi sunt necesare nu mi sunt furnizate. Am avut surpriza neplacuta sa merg sa-mi platesc rata si desi am avut cu 20 lei mai mult decat in luna anterioara, nu mi-au ajuns banii. Propunere: daca tot imi trimiteti mesaje cu fluctuatiile indicelui ROBOR, va rog, ori transmiteti suma exacta de plata a ratei ori formula de calcul a acesteia... In afara acestei situatii, m-am mai confruntat si cu o alta situatie neplacuta: tot prin mesaj, am primit instiintatea platii politei de asigurare, fiind mentionat in mesaj o anumita suma. Am platit-o si dupa nici 6 luni, am fost instiintata ca am de platit alta polita de asigurare.... N-ar fi mai normal sa-mi comunicati ce am platit si pentru cat timp este valabila aceasta polita? Eu stiam ca polita de asigurare are valabilitate un an... Sper sa fiu vreodata lamurita de cineva... Multumesc anticipat!

Marilena Grigore (Bucuresti, Bucuresti)

Alpha Bank - Probleme diverse

16 August 2017

O experienta foarte urata la Sucursala Ploiesti cu o doamna foarte ciufuta!Salariatii bancii nu inteleg ca de fapt clientul este cel mai important din moment ce tin banii in depozit si practic din banii nostri sunt platiti.Asa ca doamna inalta (nu i-am retinut numele, nu purta ecuson)ar trebui sa lase locul tinerilor daca e plictisita de meserie.Vroia sa scape cat mai repede de mine, in conditiile in care nu era foarte aglomerat.

Alin Stanciu (Ploiesti, Prahova)

Alpha Bank - Card de debit

20 Iunie 2017

Dna Luiza Craciun din sucursala Curtea de Arges are un ton arogant ,tipa si are tupeul sa mi spuna ca trebuie sa fac o plata nedorita fortat,in conditiile in care am facut o cerere de refuz la plata pe care dansa nu a inregitrat o.800 lei minus,nu are un raspuns,bani pierduti

Simona Vasilica (Curtea de Arges, Arges)

Alpha Bank - Credit nevoi personale

06 Iunie 2017

Recent am avut o experienta nu tocmai placuta cu AlphaBank deoarece am dorit sa accesez un credit pentru achizitionarea unor ultime echipamente pentru afacerea lansata in acest an ca si fiinantare beneficiind de fonduri europene. Deoarece doream sa finalizez partea de logistica achizitionand https://www.itdepot.ro/cititoare-coduri-de-bare-228 si https://www.itdepot.ro/scanere-coduri-de-bare-295 am fost nevoita sa apelez la o banca insa reprezentantii acestia au fost cat se poate de neflexibili in acceptarea acestuia deoarece il considerau "greoi" daca era implicata si o finantare externa.

cami marin (Curtea de Arges, Arges)

Inapoi sus