Opinii clienti Alpha Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Alpha Bank - Card de credit

03 Septembrie 2019

Cardul de credit de la alpha bank este mai rau decat cardul avantaj. Mi-au fost aprobate plati peste linia de credit catre comercianti din afara tarii fara sa fiu intrebata. Daca as fi dorit sa fac o plata peste acea linie de credit, mi-ar fi dat cu fonduri insificiente. Am blocat cardul in urma pierderii lui si s-au aprobat alte plati pe el la acelasi comerciant extern, mintindu-ma ca plata s-a procesat inainte de blicare, desi era o saptamana distanta intre plata si data blocarii cardului. Este un card inutil care jefuieste clientii si placaleste in modul cel mai greu. Ca si client nu ai nici o siguranta in ceea ce priveste securitatea datelor tale si a platilor pe care banca le aproba in numele clientului.

Florina Dobre (, )

Alpha Bank - Credit nevoi personale

03 Iulie 2018

O banc? care ar trebui mult mai mult mediatizat? pt neseriozitatea ei,ar trebui ca toti sa stie adevarul despre aceasta banca si sa poata fi informa?i la ce ai asteapta cand solicit? un credit.La timpul lung de asteptare si la cererile banci suplimentare.poate si sper sa putem face public neseriozitatea acestei banci.

Bogdan Flueras (Timisoara, Timis)

Alpha Bank - Depozit la termen

28 Martie 2018

Astazi la agentia de la Romana am incercat sa fac un depozit la termen in euro. Am stat o ora absolut degeaba. Angajata nu stia sa calculeze dobanda pentru suma pe care doream sa o depun raportata la 3 luni. Dupa mai bine de o ora de stat inutil, ma anunta ca avand contul pe lei deschis la Unirii nu poate sa-mi deschida in aceasta unitate fara acordul lor. Timpul de asteptare nedeterminat, in functie de programul colegilor de la Unirii. Efectiv am renuntat. Nu vreti bani, nu va pot obliga. Scuza permanenta a functionarei a fost ca nu ea se ocupa, ci colegul.

Nae So. (Bucuresti, Bucuresti)

Alpha Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

17 Februarie 2018

Au un credit ipotecar la aceasta banca. Primesc tot felul de informatii de la dumnealor, dar informatiile ce imi sunt necesare nu mi sunt furnizate. Am avut surpriza neplacuta sa merg sa-mi platesc rata si desi am avut cu 20 lei mai mult decat in luna anterioara, nu mi-au ajuns banii. Propunere: daca tot imi trimiteti mesaje cu fluctuatiile indicelui ROBOR, va rog, ori transmiteti suma exacta de plata a ratei ori formula de calcul a acesteia... In afara acestei situatii, m-am mai confruntat si cu o alta situatie neplacuta: tot prin mesaj, am primit instiintatea platii politei de asigurare, fiind mentionat in mesaj o anumita suma. Am platit-o si dupa nici 6 luni, am fost instiintata ca am de platit alta polita de asigurare.... N-ar fi mai normal sa-mi comunicati ce am platit si pentru cat timp este valabila aceasta polita? Eu stiam ca polita de asigurare are valabilitate un an... Sper sa fiu vreodata lamurita de cineva... Multumesc anticipat!

Marilena Grigore (Bucuresti, Bucuresti)

Alpha Bank - Probleme diverse

16 August 2017

O experienta foarte urata la Sucursala Ploiesti cu o doamna foarte ciufuta!Salariatii bancii nu inteleg ca de fapt clientul este cel mai important din moment ce tin banii in depozit si practic din banii nostri sunt platiti.Asa ca doamna inalta (nu i-am retinut numele, nu purta ecuson)ar trebui sa lase locul tinerilor daca e plictisita de meserie.Vroia sa scape cat mai repede de mine, in conditiile in care nu era foarte aglomerat.

Alin Stanciu (Ploiesti, Prahova)

Alpha Bank - Card de debit

20 Iunie 2017

Dna Luiza Craciun din sucursala Curtea de Arges are un ton arogant ,tipa si are tupeul sa mi spuna ca trebuie sa fac o plata nedorita fortat,in conditiile in care am facut o cerere de refuz la plata pe care dansa nu a inregitrat o.800 lei minus,nu are un raspuns,bani pierduti

Simona Vasilica (Curtea de Arges, Arges)

Inapoi sus