Vocea clientului Alpha Bank - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Alpha Bank - Credit nevoi personale

28 Ianuarie 2021

Am luat la cunostinta.

Stefan Cristea (, )

Alpha Bank - Credit nevoi personale

03 Iulie 2018

O banc? care ar trebui mult mai mult mediatizat? pt neseriozitatea ei,ar trebui ca toti sa stie adevarul despre aceasta banca si sa poata fi informa?i la ce ai asteapta cand solicit? un credit.La timpul lung de asteptare si la cererile banci suplimentare.poate si sper sa putem face public neseriozitatea acestei banci.

Bogdan Flueras (Timisoara, Timis)

Alpha Bank - Credit nevoi personale

06 Iunie 2017

Recent am avut o experienta nu tocmai placuta cu AlphaBank deoarece am dorit sa accesez un credit pentru achizitionarea unor ultime echipamente pentru afacerea lansata in acest an ca si fiinantare beneficiind de fonduri europene. Deoarece doream sa finalizez partea de logistica achizitionand https://www.itdepot.ro/cititoare-coduri-de-bare-228 si https://www.itdepot.ro/scanere-coduri-de-bare-295 am fost nevoita sa apelez la o banca insa reprezentantii acestia au fost cat se poate de neflexibili in acceptarea acestuia deoarece il considerau "greoi" daca era implicata si o finantare externa.

cami marin (Curtea de Arges, Arges)

Alpha Bank - Credit nevoi personale

13 Martie 2014

Am un credit de nevoi personale la Alphabank din 2007. Nu mi-am imaginat vreodata sa am atatea probleme cate am cu banca asta! De la faptul ca nu au nici o problema sa-ti dea datele personale oricui suna la banca, pana la dobanda pusa dupa metode doar de ei stiute. Inca nu inteleg cum si de ce se modifica dobanda creditului meu. Ultima boroboata: am fost astazi pana la banca sa cer o situatie si m-am ales cu o crestere de plata de la 426 de lei la 476 de lei pe luna, fara macar sa-mi dau seama. Mi-au facut un nou scadentar, am semnat ca l-am primit si am vazut acasa, cand am avut timp sa citesc scadentarul, ca m-am tepuit. Inca sunt socat de metodele de lucru ale acestei "banci".

Sergiu Rat (Timisoara, Timis)

Alpha Bank - Credit nevoi personale

19 Octombrie 2013

Am luat un credit de nevoi personale de la Alpha Bank si vreau sa-i laud pentru modul in care s-au "miscat" precum si de "oferta" pe care am reusit sa o achizitionez, care zic eu, este una dintre cele mai bune de pe piata la ora actuala: termen 5 ani, dobanda DAE 8,54% ( ROBOR 3M+4%), rate descrescatoare( la cererea mea) , fara penalitati de rambursare, anticipata. Consilierul de vanzari, LUDUSAN S. I. , care desi este debutant , ii laud pentru modul rapid, corect si cel mai important a stiut sa-mi raspunda la intrebarile pe care le -am pus in legatura cu produsul ( am prostul obicei sa 'disec ' ofertele si sa cer multe lamuriri...) Se pare ca bancile au inceput sa mai scada din dobanzi, sa relaxeze putin conditiile, coroborat cu hiperlichiditatea din sistem si slaba cerere, incep sa se multumeasca cu un profit mai mic ca sa atraga clientii. Ceea ce nu imi place este diferenta inca mare dintre dobanzile atrase si cele plasate, dar cred ca este doar o chestiune de timp pana se vor apropia mai mult una de cealalta...

Cristian Moldovan (Targu Mures, Mures)

Alpha Bank - Credit nevoi personale

03 Iulie 2012

am luat un credit de nevoi personale in 2007 in valoare de 10.000 euro iar in 2008 nu lam mai platit datorita dificultatilor financiare ,apoi la 3 luni ma sunat o pers de la banca sa imi spuna sa restitui 9900 de euro toti o data sau in 3 transe egale ,iam zis ca nu am posibilitatea si a zis ca o sa ma execute ,totusi au trecut 4 ani si nu ma mai sunat nimeni si nici nu ma mai executat. ma intreb ce sa intamplat, asa ca am cerut la biroul de credit situatia mea si in dreptul creditului scrie la stare cont platit complet .

albu mihail (Cluj-Napoca, Cluj)

Inapoi sus