Opinii clienti Alpha Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Alpha Bank - Depozit la termen

09 Decembrie 2014

Este vorba de filiala Constanta. La retragerea sumei in euro nu mi-au restituit intreaga suma ci numai suma concurenta cu o cifra care se termina in 0 sau 5. Motivul? Nu au posibilitatea sa plateasca prin casa monede, asa ca mi-au oprit suma in euro pe care nu au putut-o plati. Obtuzitatea D-nei director in aceata privinta, m-a uimit si mi-a lasat un gust amar colaborarea cu banca. Intretinerea contului era 0.75 euro/luna asa ca mi-au umflat acest comision in plus pe cateva luni cu toate ca am renuntat la toate conturile deschise la aceasta banca din clipa in care am retras intreaga suma.

Ovidiu Ionel (Constanta, Constanta)

Alpha Bank - Card de credit

09 Octombrie 2014

Am avut ghinionul de a nu putea achita integral cardul si dosarul mi-a fost dat la recuperare.Dupa achitarea cardului prin proprire pe salariu si dupa ce am facut dovada achitarii acestuia la firma de recuperare, am mers la banca sa vad daca mai este vreo problema si acolo mi s-a raspuns ca ei nu mai au treaba cu dosarul meu ci firma de executare silita.Acest lucru s-a intamplt acum doi ani,dar surpriza,apar in continuare la biroul de credite cu credit in recuperare de la Alpha bank ei spunand ca mai am de achitat suma de 250 ron.Nu alicati la ei niciodata sunt niste hoti.

elena marcu (Bucuresti, Bucuresti)

Alpha Bank - Prima casa

25 August 2014

Am aplicat pentru prima casa, am trecut de preabrobari, am asteptat sa fie trimis la fond dosarul, iar dupa 3 luni de asteptare s a respins desi am salariu mare si 2 coplatitori, apartamentul ales trecuse de ordinea juridica!!! Nu aplicati la ei niciodata

f Alina (Bistrita, Bistrita-Nasaud)

Alpha Bank - Transfer international

15 Iunie 2014

Am solicitat transferul a 183 euro la o banca din Bulgaria la care baca Alpha mi-a solicitat sa achit un comision de 40 euro ??? Cunosc ca din 2009 exista o directiva UE prin care este stabilit ca cel care solicita un transfer de euro beneficiaza de comision zero pentru toate tarile intrate in UE. Va rog sa ma ajutati cu modalitatiile de care pot dispune pentru a impune bancii sa respecte directiva UE. Cu multumiri Cojocaru Nicolae

Nicolae Cojocaru (Bucuresti, Bucuresti)

Alpha Bank - Credit nevoi personale

13 Martie 2014

Am un credit de nevoi personale la Alphabank din 2007. Nu mi-am imaginat vreodata sa am atatea probleme cate am cu banca asta! De la faptul ca nu au nici o problema sa-ti dea datele personale oricui suna la banca, pana la dobanda pusa dupa metode doar de ei stiute. Inca nu inteleg cum si de ce se modifica dobanda creditului meu. Ultima boroboata: am fost astazi pana la banca sa cer o situatie si m-am ales cu o crestere de plata de la 426 de lei la 476 de lei pe luna, fara macar sa-mi dau seama. Mi-au facut un nou scadentar, am semnat ca l-am primit si am vazut acasa, cand am avut timp sa citesc scadentarul, ca m-am tepuit. Inca sunt socat de metodele de lucru ale acestei "banci".

Sergiu Rat (Timisoara, Timis)

Alpha Bank - Card de credit

16 Decembrie 2013

Am citit pe site-ul AlfaBank despre conditiile de a aplica pt. un card de credit (mastercard) . Deoarece intruneam conditiile , am contactat Agentia Alfabank , am dus documentele mentionate pe site si mi s-a spus sa astept . Dupa o perioada mi-a spus sa anexez si o decizie de pensie , ultimul cupon si C.I. a unuia dintre parinti, deoarece salariul meu net era de 800 ron ( desi asta era limita pt. a fi admis) . Am depus si aceste documente(tatal meu avand o pensie de 1000 ron). Mi s-a comunicat ca e totul in ordine si sa astept . Am asteptat... nu s-a aprobat pe motiv ca tata e in varsta (79ani ) . Este exact ca la aprozar: pui merele frumoase in vitrina si cand sunt intrebate spun ca n-au sacosa si fara sacosa nu le vand ! Am lucrat opt ani in Irlanda la aceeasi companie si tot atatia ani am lucrat f. bine cu banca ( ceea ce pot dovedi) , dar nu era pierdere de timp , era mult mai simplu ... eram respectat ! La noi , tipic romanesc ! De aceea merg toate " bine " .

Gheorghe Stoica (Buhusi, Bacau)

Inapoi sus