Vocea clientului Alpha Bank - Internet banking

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Alpha Bank - Internet banking

27 Mai 2021

Platforma IBanking este un DEZASTRU din pct. de vedere tehnic! Se blocheaza mereu, faci operatiunile iar cand trebuie sa le autorizezi te trezesti ca nu functioneaza. Clientul asteapta confirmarea platii in vederea deblocarii unei livrari, iar tu te blochezi cu orele intr-o platforma nefunctionala. Faci schimb valutar si pana la autorizare, te trezesti ca nu mai este valabil cursul si implicit nu mai este posibila autorizarea. Acestea sunt doar cateva aspecte cu care ne confruntam saptamanal de min. 2-3 ori. Rezumat : cred ca este cea mai slaba platforma IBanking din Romania din punct de vedere tehnic. Pacat ! In rest, se lucreaza foarte bine cu ei.

Magda Iancu (, )

Alpha Bank - Internet banking

14 August 2020

In secolul 21 , produsul lor de internet banking nu este in stare sa faca transferul din contul curent in contul de card instant si online... daca ai ideea traznita sa vrei sa faci transferul mentionat vineri seara...sa fii sanatos... banii ajung luni... Repet, in secolul 21 , la Alpha Bank nu poti sa transferi instant vineri seara din contul curent in cel de card!!! Aceeasi banca, aceeasi entitate ! de vineri pana luni... iti tin ei banii... tu... propietarul lor...nu ai voie sa-i folosesti... I am intrebat... nu erau hotarati daca sunt hoti sau inapoiati...

Constantin Badea (, )

Alpha Bank - Internet banking

07 Martie 2016

Detin aplicatia internet banking de la Alpha bank si nu sa actualizat de vreo zece zile, si am avut nenorocul sa doresc sa achizitionez ceva si sa imi spuna ca am fonduri insuficiente ,cand aplicatia imi arata ca am de patru ori suma respectiva. Foarte nemultumit. Cand am incercat sa sun la consilieri,m-au pasat de la un consilier la altul,ca nu ei se ocupa.

Vasile Elek (Baia Mare, Maramures)

Alpha Bank - Internet banking

02 Februarie 2010

Astept de 3-4 luni transmiterea datelor contului online de la ploiesti catre filiala sector 6 bucuresti... Nici un raspuns la "reclamatia" trimisa catre mail-ul alpha bank de pe site. In plus nu exista pe site o adresa/un mail/ nr de telefon pentru clientii nemultumiti de serviciile oferite.

Ionut Cruceru (Bucuresti, Bucuresti)

Alpha Bank - Internet banking

09 Ianuarie 2010

si eu am patit-o cu o plata refuzata transmisa prin aplicatia internet banking alpha, insa, sunand la call center, unde o operatoare draguta (cu toate ca eu eram isterica) mi-a explicat cum pot verifica motivul pentru care mi-a fost refuzata ...alesesem contul gresit! chiar mi-a parut rau, puteam sa fiu putin mai atenta..

Dinu Lelia (Bucuresti, Bucuresti)

Alpha Bank - Internet banking

21 Decembrie 2009

Sunt angajata in cadrul unei companii care este client Alpha Bank. Eram multumiti de ei pana cand si-au schimbat sistemul de internet banking. Oameni buni, nu inteleg nici pana in ziua de azi de ce au schimbat ceva care mergea f bine in ceva care are numai erori si care se misca foarte greu. Ca si banca, este inadmisibil sa iti pierzi credibilitatea, Alpha Bank asta a facut. Au diferite erori, plati utilitati sunt refuzate asa pur si simplu, \"dintr-o eroare din sistem\", si nu doar o data, si platim penalitati din cauza lor. Apoi ma trezesc ca de pe cardul de debit dispare o mare suma, vreo 1500 RON ca si dobanda. Sun la ei (nu mai zic sa ca sun zile intregi si nu raspunde nimeni la asistenta) si imi spun ca dintr-o eroare au retras suma aceea, dar ca au pus-o la loc. PROBLEMA era ca nu aparea pe extras. Adica ei au facut miscari pe contul firmei, dar pe extras nu le apare, iarasi dintr-o eroare. M-am saturat pana in gat de sistemul lor de r***t, numai probleme mi-au creat, acum trebuie sa le verific fiecare foaie de extras, fiecare plata, ca cine stie ce eroare au mai avut si a fost refuzata. O sa insist sa schimbam banca, nu se mai poate asa. Multumesc

Loredana Podarascu (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus