Vocea clientului ING - Probleme diverse

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING - Probleme diverse

11 Martie 2013

Banca ING tocmai a blocat abuziv contul sotiei, fara nici un temei si fara sa fim anuntati. Sotia e gravida si nu am putut scoate banii nostrii pentru plata medicului. Va recomand sa evitati. Asteptam sa se reglementeze situatia si sa inchidem toate conturile la ei.

Daniel Lucica (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Probleme diverse

05 Decembrie 2012

Am avut un credit ipotecar la ING Bank, la care am platit ratele corect din 09.2003 pana in 10.2011.In octombrie 2011 am rambursat integral creditul prin refinantare de la o alta banca. Precizez ca am luat creditul de la ING Bucuresti si eu locuiesc la Petrosani.Am obtinut cu greu,dupa interminabile discutii telefonice cu cei de la "Relatii clienti" toate documentele necesare pentru refinantare.M-am prezentat la 01.11.2011 la ING Bank Favorit , unde eram alocata pentru a ridica actele de inchidere a conturilor si confirmarea achitarii creditului precum si actul necesar pentru radierea ipotecii asupra apartamentului.In legatura cu ridicarea ipotecii mi s-a spus atunci ca aceasta adresa urma sa se emita in urmatoarele zile si o voi gasi in Office ING Favorit.Pentru aceasta adresa trebuia sa ma prezint personal. Cum v-am spus, nu locuiesc in Bucuresti si neavand nevoie urgenta de radierea ipotecii nu m-am prezentat dupa adresa decat in luna 11.2012. Sa nu mai lungesc vorba, aceasta adresa nu s-a mai gasit urmand sa mi se elibereze alta in cateva zile.Am stat in Bucuresti 10 zile ,asteptand aceasta hartie pe care nici in ziua de azi nu am primit-o. Degeaba am sunat la relatii clienti, cred ca rar mi-a fost dat sa intalnesc oameni atat de incuiati ca la ING.Spun asta si pe baza experientei anterioare.Cum ceva nu corespunde exact unei proceduri a lor interne, nu se poate rezolva! Parca , prin fisa postului, le este interzis sa gandeasca, sa propuna o solutie! Am facut si reclamatie pe email-ul lor dar degeaba! Nu-mi ramane decat sa apelez la ANPC ,la presa sau sa-i dau in judecata,

DANIELA BERILA (Petrosani, Hunedoara)

ING - Probleme diverse

22 Septembrie 2010

Am solicitat acel vestit act aditional dupa cum mi-a fost solicitat intr-un e-mail primit de la banca. Si l-am primit. Am citit despre ce si cum si surpriza: nicio explicatie logica, in cifre sau calcule despre ce se va intampla in continuare cu contractul pe care il am cu banca. Desigur nu am fost de acord cu cateva paragrafe din acel document, am facut o sesizare scrisa catre banca solicitand cateva explicatii iar cand am intrebat operatorul de la biroul respectiv de ce actul nu este semnat, stampilat, fara data, fara nimic, iar surpriza si o explicatie si mai si. Pai, eu nu semnez nimic, imi spune ca vor fi semnate de colegii de la Bucuresti, aceasta intamplandu-se in Galati. Deci,ce se intampla de fapt?! Hartii oarbe si vorbim cu morile de vant sau cum?!

Tipcu Tudor (Galati, Galati)

Inapoi sus