Vocea clientului Cetelem - Card de credit

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Cetelem - Card de credit

24 Noiembrie 2017

cat de tampiti pot sa fie angajatii..care isi bat joc de clienti intr-un mare fel...astepti 45 zile dupa un card ..te cheama ..apoi cand suni sa il activezi spun ca au trimis cardul gresit...ce inseamna asta...chiar si pentru romania este prea mult...si cu scola profesionala se descurcau mai bine...rusineeeeeee

irina lungu (Craiova, Dolj)

Cetelem - Card de credit

29 Octombrie 2017

Buna seara, am si eu o experienta de cosmar ca si client activ Cetelem. Am un credit de 3599 lei din 2014 dar am mai scos cand sa adunat pe card bani de vreo 2-3 ori. Dar ce nu pot eu intelege este faptul ca am dobanda lunara ci nu anuala, dobânda lunara fiind de 2,14% dar nu stiu de unde si pana unde le dau lor 2,14% = 61 lei, doar dobânda lunara. Eu cum platesc lunar 200 lei mi se scade dobanda 61 lei, asigurarea 14,73 lei si administrarea de card in fiecare luna 5,13 lei. Deci cum pot spune ei ca dobanda lor este de 2,14 % lunar daca lunar eu platesc 200 lei rata din care se scad 81 lei lunar pe card fiind pusi doar 119 lei din 200 lei. Dar ce nu stiu si sunt foarte curios si sa-mi raspunda reprezentantii cetele de unde si pana unde si din ce suma le dau lor 2,14% 61 lei?

mihai remus baciu (Timisoara, Timis)

Raspunsul Cetelem

Buna, Mihai! Am demarat o verificare interna si in scurt timp vei primi mai multe detalii despre situatia contului tau si platile efectuate. Colegii nostri au fost informati si iti stam la dispozitie pentru orice situatie sau nelamurire ulterioara. Multumim si iti dorim o zi frumoasa!

Cetelem - Card de credit

17 Martie 2017

Am achizitionat anul trecut 2 aere conditionate care au costat 2900 de lei acesti bani fiind retrasi de pe cardul mamei mele de la cetelem. La cumparare am optat pentru 20 de rate cu dobanda 0 si dae 0. Mi s-a calculat rata la 150 de lei dar spre surprinderea mea anul trecut am platit 185 de lei o rata iar acum de doua luni de zile imi spun sa platesc tot 185. Poate imi va spune si mie un reprezentant de ce nu se respecra contractul ca sa stiu si eu ce pasi trebuie sa urmez si sa pot sa fac plangere catre organele abilitate. Va multumesc

iulian patrascu (Alexandria, Teleorman)

Cetelem - Card de credit

19 Decembrie 2016

Cea mai proasta alegere!!! Pe mine ma executa silit dupa ce am achitat datoria acum 4 ani! Telefoanele pt informatii nu exista decat daca vrei un credit! Dupa ce te tepuiesc nu-ti mai rasp nimeni.evitati cât puteti Cetelemul, chiar daca sunteti in situatii disperate.

Cetelem Teapa (Aiud, Alba)

Cetelem - Card de credit

02 Noiembrie 2016

Experienta mea in relatia cu Cetelem se dovedeste a fi una extrem de neplacuta, chiar dupa inchiderea cardului de credit. Dupa refinantarea cardului de credit la o alta institutie financiara , am achitat intreg plafonul de credit de la Cetelem, acest lucru inseamna ca ei trebuie sa-mi returneze suma platita in avans. In concluzie , a trecut o luna de zile de cand am inaintat cererea si inca nu mi-am primit banii, in conditiile in care am sunat la ei de 2 ori pe saptamana si am fost mintita cu nerusinare ca transferul a fost facut ca mai apoi alt operator sa ma informeze ca nu este adevarat. De evitat Cetelem!!!

Florica Sandu (Bucuresti, Bucuresti)

Cetelem - Card de credit

24 Iunie 2015

Sunt niste camatari legali, pentru ca in tara aceasta totul este permis, tuturor institutiilor li se permite sa isi bata joc de populatie, pana si cei care ne conduc isi bat joc de noi. Trebuie sa astept 10 zile ca sa imi inchid un card de credit, chiar daca eu le-am platit suma pe care o datoram catre ei, vor sa imi mai adauge dobanzi si comisioane.

Andrei Bogdan (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus