Opinii clienti Cetelem

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Cetelem - Credite bunuri in magazine

26 Septembrie 2017

credit luat la achizitionare produse de pe Flanco cu card cetelem am contractat 24 luni cu dobanda de 11.8% si la primul exras de cont am constatat dobanda de peste 20% cu toate telefoanele date si bon de tranzactie cu dobanda ceruta am fost bun de plata .am dat la opc sesizare sa vedem ce iese

ILIE HIRTAN (Iasi, Iasi)

Raspunsul Cetelem

Buna, Ilie! Multumim pentru comentariul tau. Am primit informarea ca situatia ta a fost deja preluata si ti s-au oferit toate informatiile necesare in vederea solutionarii. Iti stam la dispozitie in cazul in care vor mai aparea intrebari!

Cetelem - Credite bunuri in magazine

08 Septembrie 2017

in urma unui mesaj primit de catre cetelem ca trebuie sa platesc suma minima de plata de 25 lei pentru intarziere am sunat sa verific de ce aceasta intarziere(avand in vedere ca deja am platit rata pentru luna pentru care mi sa spus ca am intarziat). Domnisoara de la callcenter imi spune ca rata platita de mine catre condul BRDE(la care am mai platit 5 rate care sunt inregistrate in sistem) nu a fost inregistrata din cauza ca acel cont la brd nu a fost niciodata detinut de Cetelem, incercand sa ii explic ca am mai platit alte rate la acel cont ea imi comunica ca nu este posibil, si am puso sa imi explice cum arata platita ultima rata platita de mine acum 2 luni, si nu a stiut sa imi explice. am explicat ca datele de la acel cont brd le-am obtinut tot apeland la ei pe data de 30.11.2016 pentru ca nu aveam posibilitatea sa ma duc la dedeman sa platesc cash. am facut poze la toate ratele platite de mine prin online banking catre acel cont brd si le-am trimis catre ei. Sun din nou pentru verificare acelui mail trimis cu pozele, si alta domnisoara imi explica aceiasi chestie ca acel cont brd nu exista(dar daca il verifici pe net pe un site de veificare cont iban rezulta activ la banca brd). Prin urmare si cu aceasta domnisoara neputand sa imi explice cum rezulta ca a fost platita ultima rata inregistrata, imi comunica ca nu poate sa ma contrazica si ca va trimite mailul catre contabili. Deci o mare cacanarie la cetelem... Am intarziat cu ratele de 3 sau 4 ori maxim, si intreb de ce mai am de platit 600 de lei avand in vedere ca pe ultimul lor extras de cont rezulta ca mai am de platit 183.20 lei pentru 1/13 rate ramase. Si imi explica ca acea suma este dobanda creata intarzierilor mele. Stie cineva unde ma pot adresa pentru a clarifica situatia? Multumesc.

daniel alecsandru (Curtea de Arges, Arges)

Cetelem - Credit nevoi personale

01 August 2017

In urma cu doi ani am achizitionat cateva electrocasnice in valoare de 5000 RON pe numele mamei, care este pensionara, crezand in facilitatile pe care spune Cetelem-ul ca le ofera acestora, adica dobanda zero. Rata a fost stabilita la 170 RON/luna timp de trei ani. Dupa 12 luni am stabilit cu sotul meu sa acceleram achitarea creditului datorita faptului ca mama mea incepuse sa primeasca lunar mesaje gen "rest de plata restant 25-28 RON", asa ca am inceput sa depunem cate 200RON/luna, cu toate acestea mesajele au continuat in acelasi ritm, motiv pentru care dupa 24 de luni am luat decizia sa facem un efort si sa achitam tot creditul.Ne simteam hartuiti pentru ca mesajele trimise mamei daca intarziam cu plata nu erau dintre cele mai ortodoxe.( De mentionat este faptul ca dupa aproape 24 de luni platite la un credit de 5000 RON cu dobanda zero, restul de plata a fost de 2700 RON) Ni s-a dat un nr de telefon la care sa sunam pentru a inchide contul si cardul. Pentru ca la acel moment mama locuia intr-o zona fara semnal am sunat eu. Modul in care mi s-a vorbit la telefon a fost execrabil in contextul in care am dat o data eronata fiind ecuzata de frauda. De retinut nu am cerut credit ci inchiderea lui, unde este frauda ma intreb. Mare grija la Cetelem...nu este ceea ce pare.

Ionescu Ondina (Brasov, Brasov)

Cetelem - Credit nevoi personale

11 Iulie 2017

Cea mai proasta alegere . sunt in urma cu doua luni cu rata am fost sunata de un domn de la cetelem care a vorbit foarte urat si pe langa asta, a mai si amenintat ca daca nu platesc ,, azi ,, ma va executa silit la adresa pe care a fost facut creditul cu toate ca eu nu mai locuiesc acolo

Claudia Banc (Targu Mures, Mures)

Cetelem - Credit nevoi personale

18 Mai 2017

Am solicitat o suma pentru nevoi personale. Dupa ce am semnat si trimis documentele, nu am primit absolut nici o instiintare. Dupa cateva zile, am sunat, au raspuns cu greu si sa aflu(stupoare) ca am fost refuzata.In casa intra cam 5.000 ron lunar,nu avem alte datorii sau la Biroul de Credit.Am refuzat, pus si simplu, semnarea TUTUROR hartiilor trimise de catre ei.MOTIVUL? Am sesizat faptul ca rata era mult mai mare fata de cea din simulator,plusul erau niste sume ascunse.Deci: nu am semnat tot ce vroiau ei, m-au refuzat. Fara nici un alt comentariu din partea lor.

Gh. Raluca (Borsa, Maramures)

Cetelem - Credit nevoi personale

17 Martie 2017

Am aplicat online si am primit un raspuns negativ desi nu am datorii, salariul este ok. Cand am aplicat telefonic mi s-a spus ca am aplicat online si trebuie s? astept inca 3 luni pana mai pot aplica iar.

Toma Ducu?? (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus