Vocea clientului BRD - Card de debit

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BRD - Card de debit

18 Aprilie 2012

Nu mi s-a spus ce costuri lunare va presupune deschiderea contului, iar atunci cand am fost sa inchid acest cont fiecare functionar mi-a spus altceva. In Slatina mi s-a spus ca in termen de 30 de zile de la inchiderea cardului va trebui sa merg sa-mi inchid contul in judetul unde l-am deschis. Cand am ajuns la Pitesti, desi doamna de acolo a fost foarte amabila, nu mi-a spus ca acest cont se va inchide dupa cele 30 de zile de la inchiderea cardului.

Georgiana Laura Silvia Sararu (Slatina, Olt)

BRD - Card de debit

03 Aprilie 2011

Am solicitat un card de debit de la BRD. Domnisoara Ruxandra Nica a inceput sa imi explice ca se percepe un comision de 3-4 lei lunar pentru administrarea contului si taxa pentru card 20 de lei. Am crezut ca a terminat cu explicatiile si am semnat in graba niste hartii. Mare greseala ca nu le-am citit. La prima utilizare a cardului mi s-a oprit 40 lei, la a doua utilizare alti 17 lei. Am mers la banca sa vad de unde atatea opriri. Am decis sa inchid cardul. Am facut cerere si mi s-a spus sa revin dupa 30 de zile sa inchid si contul. Cand am revenit: SURPRIZA: mai avem de platit 73 de lei, reprezentand comision inchidere card si alte comisioane. Acum marea mea problema este: DE CE LIPSA DE INFORMARE DIN PARTEA ANGAJATEI? De ce cand mi-am deschis cardul nu mi-a spus de toate comisioanele? De ce cand m-am prezentat sa inchid cardul nu mi-a spus ce presupune acest lucru? Oare fisa postului pe care il detine nu presupune si informarea totala si corecta a clientului? Am facut reclamatie in data de 29 martie 2011 cu nr. 104 la sucursala Amurgului, dar nu cred ca ma va ajuta prea mult. Gresesc ei pe banii nostri.

cristina-valentina marinica (Bucuresti, Bucuresti)

BRD - Card de debit

13 Octombrie 2010

Acum 5 ani, mai exact in 2005, ma aflam cu serviciul in Poiana Brasov. Salariul il primeam tot timpul cash si m-am hotarat sa imi fac un card pentru a-mi strange banii. Astfel, m-am dus la o agentie BRD in Brasov si mi-am facut un card, pe vremea aceea erau cardurile cu Hagi, Ilie Nastase si Nadia Comaneci! Am utilizat cardul cam 1 an! Apoi am reveni cu serviciul in Constanta si intre timp m-am casatorit si mi-am schimbat adresa din Eforie Nord, in Constanta! Pana acum nu am avut niciodata credite in banci sau in magazine! Si acum de curand m-am decis sa imi cumpar un produs de la Altex! Acestia mi-au oferit si posibilitatea de a avea si un card de pe care voi putea sa utilizez banii dupa achitarea integrala a respectivului produs! Am completat cererea de la locul de munca apoi am depus-o si cand sa imi dea raspunsul SURPRIZA : eram inregistrat la biroul de credit! Bineinteles ca am contestat acest lucru stiind ca nu am avut niciodata credite! Si intr-un final am aflat despre ce era vorba: neutilizand cardul facut la BRD s-a adunat de plata suma de 30 lei, banuiesc ca din comisionul de administrare al contului! Mentionez ca nu am stiut de acest lucru si nici ca voi fi in biroul de credit pe o perioada de 4 ani de la achitarea sumei! Am achitat aceasta suma si cu greu am inchis acel cont pentru ca nu m-am putut deplasa pana in Brasov pentru a-l inchide! Am fost si la Sucursala BRD din Constanta si mi-au spus ca totul este bine ca nu sunt dator! Apoi am incercat iar sa imi fac acea rata in magazin si acelasi raspuns negativ l-am primit! As vrea sa stiu ce este facut, cum pot iesi de aici? Pe langa faptul ca nu stiam de acest lucru, este si o suma foarte mica si in primul rand nu am fost rau platnic pentru ca nu a fost un credit a fost doar un cont, totusi e o mare diferenta! Multumesc si astept raspuns cat mai repede posibil!

GHEORGHE AIRINEI (Constanta, Constanta)

BRD - Card de debit

20 Aprilie 2010

REVIN CU NOILE EXPERINTE CU BRD.IN DATA DE19 04 2010 M-AM PREZENTAT LA FILIALA BRD BAIA MARE KAUFLAND LA ORELE 11 CA SA CER NR.DE INREGISTRARE AL RECLAMATIEI DEPUSE IN DEC.2009 DAR DUPA APROX 10 MINUTE DIRECTOREA BANCII A CHEMAT POLITIA RESPECTIV JANDARMERIA IN TOTAL 5 INDIVIZI IN UNIFORMA SUB PRETEXTUL DE INJURII SI INSULTE ADUSE LA ADRESA PERSONALULUI INSTITUTIEI CARE NU S-AU ADEVERIT.EVIDENT NU AM PRIMIT NR.DE INREGISTRARE SOLICITAT(PROBABIL POLITICA BANCII)SPŐUN ACEST LUCRU CELOR CE CITESC ACESTE RINDURI CE VOR PATII IN CAZUL CA SOLICITA UN LUCRU ELEMENTAR CEEA CE DENOTA LIPSA DE TRANSPARENTA AL BANCII BRD

ZOLTAN KIS (Baia Mare, Maramures)

BRD - Card de debit

15 Aprilie 2010

IN DATA DE 15 MARTIE AM SOLICITAT ANULAREA CONTULUI SI ORICAREI COLABORARI CU BRD SI DUPA 1 LUNA M-AM PREZENTAT PENTRU A VEDEA DACA S-A ANULAT SAU NU SI AM CONSTATAT CU PARERE DE RAU CA INCA NU S-A OPRIT SI DEOCAMDATA NU SE POATE.AM FOST FOARTE REVOLTAT IMI VENEA SA SPARG CLAVIATURA SAU MONITORUL DE LA CALCULATOR DAR FUNCTIONARA NEFIIND DE VINA AM RENUNTAT.AM VORBIT CU DANA BARBU PE CARE VOIAM SA O SUN INAPOI DAR NU AM REUSIT(POLITICA BANCII) AM RENUNTAT LA SEVICIILE BRD PE MOTIV CA PROBABIL DIN CAUZA DIRECTOAREI AM AJUNS SOMER(AM FOST DAT AFARA DE LA LOCUL DE MUNCA) PRECIZEZ CA DIRECTOAREA RESPECTIVA  ESTE DIN BAIA MARE SUCURSALA IZVOARELE SI ESTE RUDA CU UNUL DIN DIRECTORII DE LA AMI SA BAIA MARE (IN DECEMBRIE 2009 AM DEPUS O RECLAMATIE IMPOTRIVA BANCII LA CARE NICI IN MOMENTUL DE FATA NU AM PRIMIT RASPUNS) DECI NU POT SA FAC CONTESTATIE LA PROTECTIA CONSUMATORULUI SI CONTINUIND IDEEA INTERESANT CA LA UNITATEA LA CARE AM LUCRAT DEJA STIAU DE RECLAMATIA MEA.IN ESENTA BRD ESTE CEA MAI MIZERABILA BANCA CU CELE MAI MARI COMISIOANE SI DE CARE NU POTI SCAPA USOR.

ZOLTAN KIS (Baia Mare, Maramures)

BRD - Card de debit

16 Martie 2010

fiind angajat la o firma am fost obligat fara sa vreau sa deschid cont la brd,anultrecut mai precis aprox.15 dec.2009 am depus o reclamatie privind nemultumirile pe care le am fata de banca,dar nici in acest moment nu am primit raspuns,implicit nu pot depune reclamatie la OPC. in data de 15 03 2010 am solicitat inchiderea contului si rezilierea tuturor clauzelor contractuale ,dar abia peste 1 luna voi afla daca se va aproba probabil pentru amai ciupi ceva (ESTE CEA MAI MIZERABILA BANCA EXISTENTA PE PIATA ROMANEASCA)

ZOLTAN KIS (Baia Mare, Maramures)

Inapoi sus