top banner

Pagina 12 - Credite nevoi personale: Articole, știri și sfaturi financiare

2016 incepe cu credite in lei mai ieftine

Indicatorul de referinta pentru creditele in lei, ROBOR la 3 luni, a incheiat anul 2015 la cel mai redus nivel atins vreodata, respectiv 1,02% pe an. Mai mult, in prima zi bancara a noului an, indicele a continuat sa scada pana la o medie de 1% pe an, stabilind un nou minim istoric.

04 Ian 2016 | Credite nevoi personale

25.000 de clienti BCR au accesat programul Scade Rata

Banca Comerciala Romana continua programul Scade Rata. In trei luni de la lansare, 25.000 de clienti cu credite ipotecare sau de consum cu ipoteca, in euro, au acceptat oferta bancii. Potrivit unui comunicat de presa, clientii care au acceptat oferta BCR si-au redus valoarea ratei lunare cu 25%, in medie.

21 Dec 2015 | Credite nevoi personale

Clauze contestabile in oferta OTP Bank pentru clientii cu credite in franci

Oferta OPT Bank Romania pentru clientii cu credite in franci elvetieni, abia lansata, produce deja nemultumiri in randul acestora din cauza prezentei unor clauze considerate abuzive in contractele de conversie Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare (AURSF) a identificat aceste clauze si solicita bancii sa le elimine.

15 Dec 2015 | Credite nevoi personale

OTP Bank face oferta de conversie cu discount la sold clientilor cu credite in franci

Clientii OTP Bank cu credite in franci elvetieni garantate cu ipoteca vor primi, in urmatoarele trei luni, oferta bancii pentru conversia acestora in lei sau euro. 80% dintre cei 10.500 de clienti vor beneficia de un discount la sold cuprins intre 17,5% si 25.

09 Dec 2015 | Credite nevoi personale
(P) Studiu privind comportamentul consumatorilor in timpul vacantei de iarna

(P) Studiu privind comportamentul consumatorilor in timpul vacantei de iarna

Cand vine vorba de vacantele de iarna, care sunt cele mai uzuale cheltuieli pentru consumatori? Cine cheltuie cel mai mult de sarbatori? Cine tinde sa cumpere mai multe jucarii si cine investeste mai mult in servicii de infrumusetare? Cine isi cheltuie banii de sarbatori pe echipamente sportive si cine pe electronice si electrocasnice??

08 Dec 2015 | Credite nevoi personale

In lipsa ofertelor bancilor, creditele in franci produc restante

A trecut aproape un an de cand povara creditelor in franci elvetieni a explodat din cauza cresterii puternice a cursului francului elvetian in fata leului. In acest timp, masurile anuntate de banci pentru a usura povara acestor debitori au fost abandonate, cu o singura exceptie, iar restantele au crescut de la o luna la alta.

08 Dec 2015 | Credite nevoi personale

Utilizatorii de servicii financiare preseaza Parlamentul sa le apere interesele

Utilizatorii de servicii financiare solicita Parlamentului adoptarea de urgenta Legii privind conversia creditelor in franci elvetieni si mentinerea in forma actuala a Legii 193/2000 privind clauzele abuzive. De asemenea, consumatorii solicita precizari in legatura cu Centrul de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar.

20 Noi 2015 | Credite nevoi personale

Clientii OTP primesc din decembrie oferta de conversie a creditelor in franci

Programul de conversie a creditelor din franci elvetieni in lei sau euro a fost aprobat de actioariatul OTP Bank Romania, insa detaliile inca nu au fost anuntate. Potrivit unui raport al bancii mama, clientii vor primi oferte personalizate incepand din luna decembrie.

16 Noi 2015 | Credite nevoi personale

Isarescu: Stiu si eu cativa matrasiti pentru ca nu au sustinut creditele in franci

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, sustine ca stie si el cativa angajati din banci care „au fost matrasiti” pentru ca au atras atentia asupra pericolelor creditelor in franci elvetieni. El s-a referit, astfel, la scandalul creditelor in moneda elvetiana de la BNP Paribas.

09 Noi 2015 | Credite nevoi personale

Presa franceza: Bancherii stiau riscurile creditelor in franci elvetieni

Marturia unui fost director regional al BNP Paribas Personnal Finance zguduie din temelii argumentatia bancilor cu privire la necunoasterea riscurilor in cazul creditelor in franci elvetieni. Declaratiile facute recent in justitie arata ca riscurile au fost cunoscute, dar ignorate de conducerea institutiei.

06 Noi 2015 | Credite nevoi personale
Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară