top banner

Pagina 13 - Credite nevoi personale: Articole, știri și sfaturi financiare

Piperea cere BCR penalitati de 1.000 lei de client pe zi pentru nerespectarea sentintei ICCJ

Avocatul Gheorghe Piperea cere Banci Comerciale Romane 1000 de lei pentru fiecare client din procesul castigat la ICCJ pentru fiecare zi de intarziere a punerii in aplicare a hotararii instantei. Cererile vor fi trimise instantei incepand de marti.

27 Oct 2015 | Credite nevoi personale

BCR completeaza oferta pentru clientii cu credite garantate in euro

Banca Comerciala Romana (BCR) aduce elemente noi in oferta pentru clientii cu credite in derulare, in euro, garantate cu ipoteca. Astfel, clienii vizati pot opta pentru o dobanda fixa, timp de 10 ani, de 5,45% pe an pentru creditele ipotecare, si de 6,45% pe an pentru cele de consum cu ipoteca, potrivit unui comunicat al bancii.

26 Oct 2015 | Credite nevoi personale

Polonia pregateste taxarea bancilor pentru refuzul de a acorda credite ieftine

Partidul care, potrivit sondajelor, a castigat alegerile in Polonia, este decis sa aplice o taxa importanta pe activele bancilor pentru ca acestea au refuzat sa participe la un program de finantare avantajoasa a economiei. Acelasi partid sustine si o lege a conversiei creditelor din franci elvetieni in zloti favorabila clientilor.

26 Oct 2015 | Credite nevoi personale

Creditul cu aviz de la ANAF se extinde

Numarul bancilor care acorda credite pe baza verificarii veniturilor solicitantilor direct la ANAF se mareste rapid. CEC Bank este a cincea institutie de credit care anunta, oficial, ca a inlocuit adeverinta de venit cu acordul clientului pentru a-i fi verificate veniturile direct la Fisc.

20 Oct 2015 | Credite nevoi personale

Oferta slaba a Piraeus Bank pentru clientii cu credite in franci

Piraeus Bank Romania propune clientilor cu credite in euro sau franci elvetieni, garantate imobiliar, posibilitatea reducerii ratelor lunare, in medie cu 13%. Aceasta este cea mai mica reducere oferita clientilor, din cele anuntate pana in prezent si, in plus, banca nu ofera reducere la soldul creditului.

06 Oct 2015 | Credite nevoi personale

Bancpost si Credit Agricole, obligate sa despagubeasca sute de clienti

Bancpost si Credit Agricole intra in randul bancilor obligate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) sa restituie sume incasate abuziv si sa reduca dobanzile pentru cateva sute de clienti. In cazul Bancpost este vorba de aproape 600 de clienti, iar pentru Credit Agricole nu s-a anuntat numarul exact.

01 Oct 2015 | Credite nevoi personale

Bancile promoveaza creditul cu verificare la Fisc

Bancile incep din nou sa isi promoveze produsele de creditare promitand documentatie limitata si acordare rapida. Spre deosebire de perioada de boom, insa, de data aceasta in joc intra si Fiscul, care furnizeaza bancii datele despre veniturile clientului, care inlocuiesc adeverinta de salariu.

28 Sep 2015 | Credite nevoi personale

BNR analizeaza noi restrictii la creditarea populatiei

Banca Nationala a Romaniei (BNR) se gandeste, din nou, sa restrictioneze creditarea persoanelor fizice. Directorul Diretiei Stabilitate Financiara din BNR a declarat, luni, ca imprumuturile populatiei au avut un avans de 20% in ultimii doi ani, ritm care este inca rezonabil, dar nu ar mai fi daca ajunge la 30%.

21 Sep 2015 | Credite nevoi personale

Dunca (ANPC): Solutia din Croatia in cazul francilor este o inititiva notabila

Decizia autoritatilor din Croatia de a adopta un act normativ care sa oblige bancile sa aprobe conversia creditelor din franci in euro la cursul din momentul acordarii este o initiativa notabila. Afirmatia ii apartine presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Marius Dunca.

21 Sep 2015 | Credite nevoi personale

Recuperatorii vor sa isi spele imaginea cu un nou cod de conduita

Constienti de imaginea dezastruoasa in randul consumatorilor, reprezentantii firmelor de recuperare a creantelor au decis sa actualizeze Codul de Conduita in domeniu, astfel incat sa nu mai fie acuzati de hartuire sau de comportament abuziv. Simpla operatiune de imagine sau intentie sincera de schimbare de comportament?

16 Sep 2015 | Credite nevoi personale
Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară