top banner

Pagina 11 - Credite nevoi personale: Articole, știri și sfaturi financiare

(P) Grupul Ferratum isi continua expansiunea, intrand pe piata din Mexic

(P) Grupul Ferratum isi continua expansiunea, intrand pe piata din Mexic

Grupul Ferratum, un pionier in domeniul tehnologiei financiare si de credite online si-a continuat expansiunea geografica. In anul 2015 Grupul a intrat pe piete din Norvegia, Canada, Franta si Mexic. Grupul listat in Prime Standard la bursa de la Frankfurt este activ in 23 de tari din intreaga lume.

25 Apr 2016 | Credite nevoi personale

CCR a decis: Clauzele abuzive constatate de instanta se elimina din toate contractele

Curtea Constitutionala (CCR) a respins exceptiile de neconstitutionalitate ridicate de catre banci in procesele pe clauze abuzive. Astfel, Curtea considera constitutionala prevederea potrivit careia o sentinta data intr-un proces colectiv se va aplica tuturor contractelor similare aflate in derulare. Motivarea decizei va veni in perioada urmatoare.

20 Apr 2016 | Credite nevoi personale

BNR confirma reticenta bancilor in negocierea cu debitorii in franci

Banca Nationala a Romaniei (BNR) confirma disponibilitatea limitata a bancilor comerciale de a negocia cu clientii posesori de credite in franci elvetieni. In Raportul asupra stabilitatii financiare, BNR mentioneaza faptul ca 17.400 de credite in moneda elvetiana au fost supuse conversiei anul trecut.

11 Apr 2016 | Credite nevoi personale
(P) Grupul fintech Ferratum ataca piata germana prin achizitia unei banci

(P) Grupul fintech Ferratum ataca piata germana prin achizitia unei banci

Grupul finlandez Ferratum, un pionier in tehnologia financiara si furnizor international de credite de consum mobile si credite mici pentru companii, intentioneaza sa achizitioneze Banca Germana FCB Firmen-Credit Bank GmbH (FCB).

06 Apr 2016 | Credite nevoi personale

Scade dobanda pentru creditele in lei

Clientii bancilor care au credite in derulare in moneda nationala, cu actualizarea dobanzii la trei luni, vor plati rate mai mici incepand cu aceasta luna. Bancile recalculeaza dobanzile trimestrial in functie de media dobanzilor interbancare calculata de Banca Nationala a Romaniei la granita dintre trimestre.

01 Apr 2016 | Credite nevoi personale

Peste 6.000 de clienti ai OTP Bank au acceptat oferta de conversie

Peste 6.000 de clienti ai OTP Bank au acceptat ofertele personalizate pentru conversia creditelor in franci elvetieni. Potrivit unui al comunicat bancii, numarul reprezinta 60% dintre clientii cu credite in CHF, iar reducerile totale de care beneficiaza acestia la soldul creditelor depasesc 45 de milioane de franci.

31 Mar 2016 | Credite nevoi personale

BCR: ICCJ a stabilit ca nu exista clauze abuzive in contractele cu dobanda variabila

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta, prin intermediul unui comunicat de presa, ca Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a stabilit, in cadrul procesului colectiv dintre banca si clienti, ca nu exista clauze abuzive in contractele de credit cu dobanda variabila ale BCR. Banca citeaza, in acest sens, din motivarea Curtii.

24 Mar 2016 | Credite nevoi personale

OTP Bank prelungeste cu o luna programul de conversie

OTP Bank Romania prelungeste cu o luna programul de conversie a creditelor acordate in franci elvetieni. Masura a fost luata pentru a oferi timp suplimentar de decizie celor 3.500 de clienti care si-au exprimat interesul fara sa ceara formal sa participe, a declarat directorul bancii, Laszlo Diosi, pentru agentia ungara de presa MTI.

09 Mar 2016 | Credite nevoi personale

Un sfert din clientii OTP au acceptat oferta de conversie

OTP Bank Romania a acordat, deja, reduceri de peste 23 de milioane de franci elvetieni unui numar de 2.600 de clienti, in cadrul programului de conversie a creditelor in CHF. Pana acum 8.400 de clienti s-au aratat interesati de program. Anuntul a fost publicat luni de reprezentantii bancii.

29 Feb 2016 | Credite nevoi personale

Motivarea ICCJ in cazul BCR naste noi controverse

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a publicat motivarea sentintei din 20 octombrie 2015, in cazul procesului colectiv impotriva BCR. Insa nici aceasta nu pare a fi suficient de clara pentru clienti cu privire la stabilirea noilor dobanzi sau la recuperarea sumelor deja platite in contul dobanzilor abuzive.

14 Ian 2016 | Credite nevoi personale
Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară