Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Opinii clienti UniCredit Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

UniCredit Bank - Cont curent

03 Martie 2010

Mare atentie la procedurile interne si conditiile generale de afaceri ale acestei banci. Ceea ce fac clientilor este furt calificat. Am inchis toate conturile la ei in momentul in care am citit cele 20 (!!!) de pagini de conditii generale de afaceri la ultima lor actualizare. Nu pot intra in detalii pentru ar trebui sa scriu prea mult, dar atrag atentia ca: exista clauze abuzive; banca are numai drepturi in timp ce clientul are numai obligatii; mint clientii ca normele sunt conform ultimelor reglementari ale BNR, ceea ce este o minciuna nesimtita; exista clauze care prevad (voalat) ca pot schimba dobanzile la depozite(!!!) fara notificare prealabila si multe altele. Pentru un client persoana fizica fara experienta, respectivele conditii generale bancare sunt scrise in asa fel incat sa il poata ameti complet iar banca sa poata face orice dupa bunul plac si sa puna in sarcina clientului orice cost au ei chef. Nu este singura banca la care am conturi deschise, dar asemenea abuzuri nu am mai vazut niciodata.

cristina pop (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

28 Februarie 2010

Am plecat de la ei dupa 2 ani, pentru ca voiam o refinantare, existand oferte mai bune si ei aveau la promotie ceea ce se ofera in mod curent la alte banci. Nu mai eram eligibil la ei, la venituri mai mari decat cele in care am luat creditul initial! Nemultumiri: - initial nu mi s-au prezentat toate comisioanele; - nu ma deranjeaza ca in 2009 au iesit pe profit, dar, am realizat tocmai din acest lucru ca trebuie sa scap de ei; - pentru eliberarea adresei cu valoarea de refinantat s-a solicitat adresă de la banca refinantatoare (eu nu contam in ecuatie, ci eram posta)!!!! si s-a taxat cu 75 (şaptezecişicinci euro) o hartie cu antet si 50 de cuvinte si ulterior alti 55 euro pentru OP conditionat!! - calcul foarte interesant al ratei: din 174 euro rata fixa, creste de la 40 principalul, 70 dobanda si restul comisioane Vorbe de duh:"Cum domnule? Noi refinantam Garanti si dumneavoastra mergeti la ei?"

ciprian mihai (Piatra Neamt, Neamt)

UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

25 Februarie 2010

Buna ziua. Pe data de 02.02.2010 am solicitat o reesalonare (inghetare de rate timp de 6 luni), avand rate de 2600 ron iar venitul de 2000 ron. Am dat in fiecare saptamana mail-uri si telefoane in sucursala si nici azi nu am nici un raspuns. E posibil asa ceva? A cui e vina pana la urma, a sucursalei sau a centralei? Unde sunt bubele? Oare ce verificari se mai fac din moment ce reiese clar ca ratele sunt mai mari decat venitul meu. Mentionez ca sunt in concediu de maternitate si sotul nu are nici un venit( am depus adeverinta de la administratie). Daca o reesalonare dureaza asa de mult, o schimbare de ipoteca va dura un an? Frumoasa imagine.

Steluta Niculae (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

22 Februarie 2010

Buna ziua, In noiembrie 2006 am contractat 38500 euro de la BANCA COMERCIALA HVB TIRIAC, actuala UNICREDIT TIRIAC, sucursala Victoriei, pentru achizitionarea unui apartament. Platile le faceam cu regularitate, cu 10-11 zile inainte de scadenta, si de fiecare data plateam cu aproximativ 10 euro in plus. Am fost anuntat (telefonic) la jumatatea lunii februarie (2008) ca mai am un rest de plata altfel voi fi penalizat. La inceput rata a fost de 320 euro, apoi din ianuarie 2008 a crescut la 390 euro. Am fost la sucursala de la care am contractat creditul, iar raspunsul lor a fost ca: ASA A HOTARAT BANCA, si ca NU SE POATE FACE NIMIC. Consider ca aceasta decizie s-a luat in mod unilateral de catre banca, avand in vedere ca nu am fost instiintat de cauza care justifica cresterea ratei lunare. Pe 29 ianuarie 2010 am trimis o solicitare catre cei de la Unicredit pentru a-mi da un raspuns in legatura cu acesta problema. In afara de cateva mailuri in care mi-au cerut anumite date personale nu am primit nimic altceva. Va rog, sa imi oferiti sprijin pentru solutionarea acestui caz. Va multumesc anticipat! Cu stima,

Marius Bogdan Rusu (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

10 Februarie 2010

Am lichidat un credit la Unicredit si dupa un an cind am solicitat unei alte banci un produs similar am constatat cu stupoare ca nu ma radiasera si inca figuram cu creditul respectiv ca fiind activ. Am pierdut timp aproape o saptamina pina cind au rezolvat cu radierea, in rest fel si fel de promisiuni care nu s-au materializat nici pina astazi desi am vorbit cu unul din directorii mari.Nu mai spun de faptul ca la inapoierea digipasului nu am primit garantia asa cum am depus-o, adica au gasit un artificiu si nu mi-au dat inapoi toti banii pe digipas ci numai o parte asa cu am zis mai sus.

Bogdan Militaru (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

12 Ianuarie 2010

Am avut o experienta similara cu cea a preopinentului meu Chilintan Ioan din Satu Mare. La lauda mare sa nu te duci cu sacul mare spune romanul si asa am patit si eu. Multumesc pentru posibilitatea de a-mi exprima opinia.

Octavian Cristian (Galati, Galati)

Inapoi sus