Opinii clienti UniCredit Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

18 Martie 2010

Am contractat un credit ipotecar in anul 2007 care contine si asigurare de viata obligatorie in favoarea bancii.Asigurarea e facuta de UNICREDIT la ASigurari Tiriac in numele meu. In urma discutiilor purtate cu directoarea bancii (in Baia Mare) am intrebat daca la sfarsitul perioadei eu beneficiez de aceasta asigurare si mi-a raspuns ca nu . Poate cineva sa-mi si mie de ce nu se poate,deoarece consider ca aceasta asigurare apare in credit si corect ar fi ca dupa rambursarea creditului sa pot beneficia de aceasta asigurare. Va multumesc!

Mihai Glodici (Baia Mare, Maramures)

UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

04 Martie 2010

in anul 2008 dupa fuziunea celor trei banci unicredit-hvb-tiriac, s-a hotarat aducerea la nivel pentru toate tipurile de credite ipotecare pe care le aveau cele 3 banci. astfel in feb.2008 m-am trezit cu un comision de 2.5 ori mai mare decat cel din momentul in care am semnat contractul, acest lucru a dus la o crestere a ratei cu circa 70euro pentru un credit de 42000euro. acum in plina criza financiara cred ca ar fi binevenita o petitie a tuturor celor care anul trecut au patit acelasi lucru, pentru ca banca sa revina la comisionul initial. riscam cu totii la un moment dat sa intram in incapacitate de plata din cauza: -cresterea comisionului (circa 6%pe an) -cresterea euro de la 3.7 la 4.2 poate si mai mult in perioada urmatoare -criza economica care se evidentiaza prin scaderea veniturilor as vrea sa se initieze o petitie online prin care sa cerem bancii sa ia masuri inainte de a ajunge in imposibilitatea de a ne putea plati datoriile si de a avea probleme majore cu creditele ipotecare, in joc fiind chiar casele pe care le-am cumparat.

ciprian toderascu (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Cont curent

03 Martie 2010

Mare atentie la procedurile interne si conditiile generale de afaceri ale acestei banci. Ceea ce fac clientilor este furt calificat. Am inchis toate conturile la ei in momentul in care am citit cele 20 (!!!) de pagini de conditii generale de afaceri la ultima lor actualizare. Nu pot intra in detalii pentru ar trebui sa scriu prea mult, dar atrag atentia ca: exista clauze abuzive; banca are numai drepturi in timp ce clientul are numai obligatii; mint clientii ca normele sunt conform ultimelor reglementari ale BNR, ceea ce este o minciuna nesimtita; exista clauze care prevad (voalat) ca pot schimba dobanzile la depozite(!!!) fara notificare prealabila si multe altele. Pentru un client persoana fizica fara experienta, respectivele conditii generale bancare sunt scrise in asa fel incat sa il poata ameti complet iar banca sa poata face orice dupa bunul plac si sa puna in sarcina clientului orice cost au ei chef. Nu este singura banca la care am conturi deschise, dar asemenea abuzuri nu am mai vazut niciodata.

cristina pop (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

28 Februarie 2010

Am plecat de la ei dupa 2 ani, pentru ca voiam o refinantare, existand oferte mai bune si ei aveau la promotie ceea ce se ofera in mod curent la alte banci. Nu mai eram eligibil la ei, la venituri mai mari decat cele in care am luat creditul initial! Nemultumiri: - initial nu mi s-au prezentat toate comisioanele; - nu ma deranjeaza ca in 2009 au iesit pe profit, dar, am realizat tocmai din acest lucru ca trebuie sa scap de ei; - pentru eliberarea adresei cu valoarea de refinantat s-a solicitat adresă de la banca refinantatoare (eu nu contam in ecuatie, ci eram posta)!!!! si s-a taxat cu 75 (şaptezecişicinci euro) o hartie cu antet si 50 de cuvinte si ulterior alti 55 euro pentru OP conditionat!! - calcul foarte interesant al ratei: din 174 euro rata fixa, creste de la 40 principalul, 70 dobanda si restul comisioane Vorbe de duh:"Cum domnule? Noi refinantam Garanti si dumneavoastra mergeti la ei?"

ciprian mihai (Piatra Neamt, Neamt)

UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

25 Februarie 2010

Buna ziua. Pe data de 02.02.2010 am solicitat o reesalonare (inghetare de rate timp de 6 luni), avand rate de 2600 ron iar venitul de 2000 ron. Am dat in fiecare saptamana mail-uri si telefoane in sucursala si nici azi nu am nici un raspuns. E posibil asa ceva? A cui e vina pana la urma, a sucursalei sau a centralei? Unde sunt bubele? Oare ce verificari se mai fac din moment ce reiese clar ca ratele sunt mai mari decat venitul meu. Mentionez ca sunt in concediu de maternitate si sotul nu are nici un venit( am depus adeverinta de la administratie). Daca o reesalonare dureaza asa de mult, o schimbare de ipoteca va dura un an? Frumoasa imagine.

Steluta Niculae (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

22 Februarie 2010

Buna ziua, In noiembrie 2006 am contractat 38500 euro de la BANCA COMERCIALA HVB TIRIAC, actuala UNICREDIT TIRIAC, sucursala Victoriei, pentru achizitionarea unui apartament. Platile le faceam cu regularitate, cu 10-11 zile inainte de scadenta, si de fiecare data plateam cu aproximativ 10 euro in plus. Am fost anuntat (telefonic) la jumatatea lunii februarie (2008) ca mai am un rest de plata altfel voi fi penalizat. La inceput rata a fost de 320 euro, apoi din ianuarie 2008 a crescut la 390 euro. Am fost la sucursala de la care am contractat creditul, iar raspunsul lor a fost ca: ASA A HOTARAT BANCA, si ca NU SE POATE FACE NIMIC. Consider ca aceasta decizie s-a luat in mod unilateral de catre banca, avand in vedere ca nu am fost instiintat de cauza care justifica cresterea ratei lunare. Pe 29 ianuarie 2010 am trimis o solicitare catre cei de la Unicredit pentru a-mi da un raspuns in legatura cu acesta problema. In afara de cateva mailuri in care mi-au cerut anumite date personale nu am primit nimic altceva. Va rog, sa imi oferiti sprijin pentru solutionarea acestui caz. Va multumesc anticipat! Cu stima,

Marius Bogdan Rusu (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus