Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Opinii clienti UniCredit Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

UniCredit Bank - Card de credit

19 Iulie 2010

In urma cu un an am solicitat un overdraft si un card de credit de Unicredit Tiriac Bank, avand in vedere ca, cardul de salariu este de la banca sus amintita. Au urmat nenumarate telefoane catre banca prin care solicitam informatii referitoare la stadiul dosarului meu. De fiecare data mi s-a comunicat ca este in curs de solutionare la Bucuresti. Dupa aproximativ o luna, vazand ca nu primesc niciun raspuns, am contactat telefonic centrul de relatii cu clientii si le-am comunicat doleantele. La cinci minute dupa terminarea apelului am fost contactat de catre persoana care se ocupa de dosarul meu solicitandu-mi-se din nou adeverinta devenit deoarece prima expirase, cu toate ca potrivit legii banca avea obligatia sa-mi comunice in termen de maxim 30 de zile de la depunerea dosarului verdictul. Intr-un final am renuntat la solicitare deoarece imi rezolvasem intr-un alt fel problemele financiare. Anul acesta mai exact saptamana trecuta am solicitat din nou la aceeasi banca un overdraft la card si un card de credit. Am depus toate actele, aparent fara nici o problema, ma incadram din toate punctele de vedere, ca dupa doua zile sa contactez banca si sa mi se comunice ca dosarul mi-a fost respins pe considerentul ca societatea la care lucrez ar aparea in lista neagra. Intre timp am verificat situatia financiara a firmei la care lucrez si tin sa mentionez ca nu au probleme de natura financiara. Intrebarea mea care este: Pot sa-mi respinga dosarul pe un asemenea considerent? Astept raspunsul dumneavoastra

Boboc Bogdan (Brasov, Brasov)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

15 Iulie 2010

Am un credit de nevoi personale in valoare de circa 6500 euro cu o durata de rambursare de 5 ani, din care am achitat circa 3500 euro. Creditul este de forma PRINCIPAL + DOBANDA + COMISION (de administrare, cred). Dat fiind criza economica, banca imi propune daca consider necesar variante de sprijin, respectiv 1 an de gratie pentru plata PRINCIPAL + DOBANDA sau PRINCIPAL + COMISION. Ma intreb: 1. daca in noile conditii date de obligativitatea de a renunta la o serie de comisioane, acel comision de administrare nu ar trebui eliminat: 2. daca merg pe varianta 1 an gratie la PRINCIPAL + COMISION, platind astfel 1 an numai dobanda, in cazul in care ulterior as vrea sa fac o rambursare anticipata (dupa ce s-ar calma criza si veniturile ar mai creste), as pierde pentru ca rambursarea anticipata imi scoate din plata dobanda, nu? In conditiile astea, ar fi rentabil pentru mine sa optez pentru varianta 1 an gratie la plata PRINCIPAL + DOBANDA? In cazul asta insa, imi asum plata comisionului.

Lucian Dumitru (Iasi, Iasi)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

23 Iunie 2010

Va supun atentiei urmatoarea situatie: Am un credit de nevoi personale din 2006 pe 10 ani, cu dobanda variabila. In contract se specifica: "Rata dobanzii: 10.45% pe an, pana la notificarea ulterioara din partea bancii. Banca are dreptul de a modifica rata dobanzii in functie de costurile de refinantare, de pe piata monetara/de capital, cat si in functie de costurile surselor de finantare proprii." Astazi 23 Iunie 2010 m-am dus la banca sa fac o rambursare anticipata partiala. Mi s-a explicat ca in conditiile Ordonantei de Urgenta, intrata in vigoare la 21 Iunie 2010 trebuie sa platesc un comision de rambursare anticipata de 1% Deoarece nu sunt convinsa de legalitatea modului de aplicare al OG, am solicitat o adresa scrisa din partea bancii privind comisionul de rambursare anticipata CURENT pentru creditul de nevoi personale in derulare. Mi s-a explicat ca trebuie sa fac o cerere scrisa si voi primi raspuns in termen de maximum 14 zile. Intrebarea mea pentru CONSO este: in conditiile date, este legal ca banca sa imi pretinda in comision de rambursare anticipata de 1%?

Daniela Sargu (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale cu ipoteca

16 Iunie 2010

La inceputul lunii martie am depus documentele la UniCredit Tiriac pentru obtinerea unui credit de nevoi personale cu ipoteca. De atunci si pana in prezent nu mi-a fost acordat creditul cu toate ca mi-a fost aprobat. De 3 luni astept si nici un raspuns. Mi s-a solicitat de 3 ori adeverinta de venit (ca doar sunt valabile 30 zile). De 3 saptamani mi s-a facut evaluarea si inca nici un raspuns. Cat ma poate amana sa-mi dea creditul? Cand am mers la ei mi-au spus ca in maxim 5 saptamani primesc banii. Nu exista o perioada in care trebuie sa se incadreze acordarea unui credit? Deja au depasit perioada de acordare a creditului Prima Casa in conditiile in care se spune ca aprobarea la Prima casa dureaza cel mai mult. Iata ca acestia resusesc sa depaseasca acest termen! Astept un raspuns. ms

florin groza (Baia Mare, Maramures)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

28 Mai 2010

am luat un credit de nevoi personale si nu m au inregistrat la biroul de credit nu m au inregistrat nicaieri si acuma figurez ca nu am istoric de bun platnic , de fapt nu am cu ce sa demonstrez ca nu sunt o rea platnica , ca am avut credite pe numele meu si ca m am achitat la timp rata la credit.vreau sa ma inscrie la biroul de credit s a si nu vor cei de la banca unicredit . va multumesc.

mariana mirela ruscu (Craiova, Dolj)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

27 Mai 2010

am luat un credit de nevoi personale de la banca unicredit tiriac bank si nu m au inscris in biroul de credit si acuma figurez ca nu am luat credit in viata mea.Cum fac sa ma inscrie in biroul de credit cu acest credit pe care il am la ei pentru ca vreau sa l refinantez. va multumesc tel 075*******. ruscu mariana mirela este numele meu.

mariana mirela ruscu (Craiova, Dolj)

Inapoi sus