Opinii clienti UniCredit Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

20 Decembrie 2020

Telefonul achizitionat avea inclusa o garantie de 800 de lei. Cand am contactat Altex pt a trimite telefonul in garantiei s-a spus ca nu o pot folosi. De aceea am zis ca nici ca voi folosi telefonul pt ca nu merge. Deci practic am ajuns s platesc o rata la un produs im garantie de care nu ma pot folosi. Valutati dumneavoastra. La restul creditelor sunt nu punctuala, ci anticipa data scadenta.

ANDREEA COSTINA UNGUREANU (Iasi, Iasi)

UniCredit Bank - Cont curent

29 Ianuarie 2020

am deschis un cont la Radauti,pentru salariu,acum nu mai lucrez si am ramas dator la banca,eu cand am deschis verbal mi sa spus ca daca nu-l folosesc se inchide contul automat,Fara sa fac nimic am datorii la banca!Ghiciti cine e hotul si cine e prostul??Doamne fereste sa ma mai apropii de Unicredit bank!!!

adrian chiprianov (, )

UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

06 Noiembrie 2019

Accepta credite, in grana,fara sa tina cont ca nu sant capabili sa respecte termenele, clientul vesnicul dus cu presul,bataie de joc si lipsa de respect.cauta vinovati externi,umbla cu fofarlica,cand vad ca minciunile nu mai merg,se lamenteaza,de sfarsit de luna,de sfarsit de saptamana,ca dosarul asteapta o ultima semnatura.disperare.intre timp de la "azi", se trece la " saptamana asta",a poi,nici programare, nici nimic.vorbe,nu fapte.se joaca cu viata ta,cu sanatatea tra,cu timpul tau.oameni de nimic.daca vreti sa va distrugeti sanatatea, mergeti la Unicredit, bucuresti

Elena Serbanescu (, )

UniCredit Bank - Depozit la termen

09 Septembrie 2019

Hoti cu acte in regula... sau nu. ideea este ca depozitul nu se poate lichida automat la scadenta, ci te anunta ei in inca 2 zile! asta dupa ce ca majoritatea operatiunilor online trebuie si confirmate cu un operator. Dupa ce ca reclama cu dobanda avantajoasa e defapt mincinoasa. si multe alte nereguli... NU recomand!

Andrei Macoviciuc (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Card de credit

06 Iunie 2019

Vai samar de banca asta doar nu te poti baza chiar deloc pe ea,la astia mori de foame cu banii in mana,aveam nevoie sa mut ceva bani din contul de economii in contul curent si am selectat sa fie urgent,acuma imi zice ca imi ia comision am zis ok doar sa ii bage,de 2 ore tot astept si nimic acuma daca nu bagam urgent tinea cateva luni sau cum?

Robert Gruie (, )

UniCredit Bank - Card de debit

10 Mai 2019

Sunt client vechi Unicredit Bank iar zilele acestea m-am trezit ca nu pot folosi cardul de debit la ATM Unicredit Bank! Am inncercat sa aflu motivul blocarii cnturilor prin serviciul telefonic clienti si afost imposibil :serviciul telefonic nu raspunde s-au raspunde fr. greu din motiv de aglomerare a serviciului (nu cred !?) sau de economii la operatori!? A II a zi am mers la sucursala si am aflat cu stupefactie ca a fost blocat contul din motive de neactualizare a datelor in puternicitilor !Mentionez ca n-am primit nicio notificare a bancii in acest sens pe niciun canal de comunicare!? Consider ca s-a comis un abuz din partea Bancii in blocarea contului !! Am fost pus in imposibilitatea de a efectua plati cu cardul s-auextrage bani de la ATM!? Astept o explicatie!? Multumesc!

Ion Iancu (, )

Inapoi sus