top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre prima casa UniCredit Bank

Prima casa UniCredit Bank

Scor: 3.5 | 2 recenzii

Scrie o recenzie

Produse UniCredit Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  C TConstantin Daniel Trasca
  Prima casa de la UniCredit Bank

  Am contractat la inceput

  Am contractat la inceputul anului un credit prima casa prin Unicredit Tiriac(agentia Far Constanta). Mi s-a raspuns concret la orice intrebare...mi s-au aratat toate costurile si sunt foarte multumit de amabilitatea si profesionalimsul doamnelor de la aceasta agentie. Totul s-a rezolvat in aprox 40 de zile...si am reusit sa cumpar apartamentul care il vroiam. Dupa 3 luni cand m-am dus sa mi se dea al2lea grafic de rambursare am constatat cu stupoare ca mi-a scazut rata de la 172euro/luna la aprox 162euro/luna...ptr ca s-a redus comisionul de administrare...:):) Am facut si o rambursare anticipata de aprox 740euro si am ales sa reduc numarul de ani (se poate alege si ptr reducerea sumei). Inainte de aceasta rambursare aveam data scadenta a creditului in octombrie 2041...dupa ce am rambursat...a scazut la august 2039...ptr ca s-a luat in calcul doar "principalul" din toata rata...dar realistic nu s-a simtit aceasta rambursare ptr ca nu a scazut suma de rambursat prea mult. Asadar data viitoare voi face rambursare din suma...ca sa vad care este diferenta!

  29-09-2012

  C Hcarolina harabagiu
  Prima casa de la UniCredit Bank

  Aceeasi experienta am av

  Aceeasi experienta am avut si eu cand am intrebat de creditul Prima casa. Cu parere de rau, mi s-a zis ca vor reveni cu un telefon, si care bineinteles nu l-am mai primit :( Intrebarea mea era daca pot avea coplatitori si din strainatate, sau in caz ca nu, cum sa procedez. Le-am zis ca sunt client de-al lor, dar nu mi s-a zis de nici un comisio mai mic sau ceva de genul acesta.

  16-03-2011

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie