Vocea clientului UniCredit Bank - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

20 Decembrie 2020

Telefonul achizitionat avea inclusa o garantie de 800 de lei. Cand am contactat Altex pt a trimite telefonul in garantiei s-a spus ca nu o pot folosi. De aceea am zis ca nici ca voi folosi telefonul pt ca nu merge. Deci practic am ajuns s platesc o rata la un produs im garantie de care nu ma pot folosi. Valutati dumneavoastra. La restul creditelor sunt nu punctuala, ci anticipa data scadenta.

ANDREEA COSTINA UNGUREANU (Iasi, Iasi)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

03 Septembrie 2018

O surpriza placuta! Profesionalism. Operativitate. Amabilitate. Un "10" doamnei Irina-Andreea MAXIM de la sucursala din Moinesti, jud. Bacau!

GABRIEL-LIVIU MUNTEANU (Targu Ocna, Bacau)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

26 Iulie 2017

BUNA ZIUA, AM CONTRACTAT UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE IN EURO IN LUNA MARTIE 2017.CE CREDETI...O GASELNITA A BANCII...ASIGURARE INCLUSA IN RATA, ADICA ESTI FINANTAT SI CU ASIGURAREA DIN START SI ....ATENTIE PTR CARE PLATESTI DOBANDA!!! 360 EURO M-A COSTAT ASIGURAREA PE 3 LUNI PTR CA AM PLATIT ANTICIPAT CREDITUL, DAR ASIGURAREA SUNT OBLIGATA S-O PLATESC TOATA....NU INCETEAZA DE DREPT LA ACHITAREA CREDITULUI. IN PLUS SI 45 DE EURO PTR ANALIZA DOSAR, DE ASEMENEA SUNT INCLUSI IN RATA...DECI SE PLATESTE DOBANDA.........ATENTIE, SA NU CONTRACTATI UN ASEMENEA CREDIT, CU ASIGURARE INCLUSA IN RATA...ESTE O ALTA GASELNITA A BANCILOR SA INSELE OAMENII, MAI ALES UNICREDIT BANK CARE ESTE SPECIALIZATA PE ASIGURARI...DE FAPT ACESTA ERA/ESTE OBIECTUL LOR PRINCIPAL!

CLAUDIA ONEL (Constanta, Constanta)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

29 Aprilie 2014

Bua ziua, Sunt beneficiarul unui contract de credit, contractat la ABN AMRO Bank Romania, credit de nevoi personale fara ipoteca, cu dobanda variabila, contractat in data de 29.09.2008. In data de 15.10.2008, contractul de credit a fost transferat de la ABN AMRO BANK Romania catre RBS BANK Romania S.A., informat printr-o simpla notificare, iar in data de 16.09.2013 contractul de credit a fost transferat de la RBS BANK Romania S.A. catre UNICREDIT CONSUMER FINANCING IFN S.A., informat printr-o alta notificare, Am avut neplacuta surpiza sa constat ca UNICREDIT CONSUMER FINANCING IFN S.A., a modificat unilateral conditiile contratuale, modificand un contract de credit cu dobanda variabila intr-un contract de credit cu dobanda fixa, prin aceasta modificare modificandu-se costurile de rambursare anticipate cu un comision de 1%. In cadrul contractului de credit este definita abuziv cum poate varia dobanda : "Banca poate modifica nivelul ratei dobanzii pentru Credit in cazul in care evolutia pietei monetare/financiare va justifica o asemenea masura, notificand Imprumutatul despre aceasta modificare, prin oricare din modalitatile de notificare ..." Cu intrarea in vigoare a "OUG nr. 50/2010", RBS BANK Romania S.A. m-a chemat la negocieri pentru punerea la dipozitie a unor acte aditionale, pentru a asigura conformitatea contractului cu dispozitiile "OUG nr. 50/2010, acte aditionale refuzate prin notificari de refuz. In data de 23.12.2013 am completata o cerere de rambursare anticipata totala a creditului, moment in care mi s-a comunicat ca trebuie sa platesc si un comision de rambursare anticipata in valoare de 1%. De la aceasta data am tot incercat clarificarea acestei situatii, dar fara nici un rezultat. Eu doresc sa rambursez total creditul, dar in conditiile contractuale semnate, nu in conditiile modificate unilateral de catre UNICREDIT CONSUMER FINANCING IFN S.A. As dori sa stiu cum as putea clarifica aceasta problema. Va multumesc anticipat pentru raspuns! Cu stima, Florin ENACHE

FLORIN ENACHE (Pitesti, Arges)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

28 Martie 2011

Am contractat un credit de nevoi personale. In 2009 am vrut sa-l refinantez de la alta banca, cu avantaj pentru mine. Am inceput procedurile de a contracta un credit pentru refinantare, dar m-am trezit ca sunt dat la Biroul de Credit ca restantier. Nefiind notificat ca trebuia sa mai am in cont 32 lei/ an in afara ratei lunare pe care o primeam pe telefon prin SMS de la UniCredit Tiriac, de unde am contractat acest credit, este normal sa sufar aceasta pentru un token pe care l-am primit pentru a ma folosi de el pentru internet banking-ul pe care nu l-am folosit si nici nu-l folosesc? Daca ma notificau, credeti ca atata timp cat rata este de 482 lei lunar, ma puneam pentru 32 lei pe an? Si uite asa am ajuns la Biroul de Credit cu 4 bulinute cu numarul 1 pe patru luni de zile. Va rog ajutati-ma, cum scap de aceste bulinute? Ar putea banca sa faca o revizuire la Biroul de Credit? Nu am primit niciun raspuns concret. Cum imi trimiteau rata lunara aferenta lunii, puteau foarte frumos sa-mi adauge si acei 32 lei, ca sa nu apar la Biroul de Credit Mentionez ca acei 32 lei au fost platiti de catre mine, dar dupa ce ma raportasera deja ca restantier si de acei 32 lei aflasem cand am sunat sa vad daca am vreo restanta, nefiind informat ca sunt in Biroul de Credit. Altfel, nici nu mai umblam dupa atatea hartii pentru alta banca pentru refinantarea creditului existent. Nu sunt si nici nu am fost rau platnic niciodata, dar se pare ca UniCredit Tiriac nu vrea sa-si scape clientii prinsi deja in plasa creditarii.

NICU IOLEA (Husi, Vaslui)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

15 Iulie 2010

Am un credit de nevoi personale in valoare de circa 6500 euro cu o durata de rambursare de 5 ani, din care am achitat circa 3500 euro. Creditul este de forma PRINCIPAL + DOBANDA + COMISION (de administrare, cred). Dat fiind criza economica, banca imi propune daca consider necesar variante de sprijin, respectiv 1 an de gratie pentru plata PRINCIPAL + DOBANDA sau PRINCIPAL + COMISION. Ma intreb: 1. daca in noile conditii date de obligativitatea de a renunta la o serie de comisioane, acel comision de administrare nu ar trebui eliminat: 2. daca merg pe varianta 1 an gratie la PRINCIPAL + COMISION, platind astfel 1 an numai dobanda, in cazul in care ulterior as vrea sa fac o rambursare anticipata (dupa ce s-ar calma criza si veniturile ar mai creste), as pierde pentru ca rambursarea anticipata imi scoate din plata dobanda, nu? In conditiile astea, ar fi rentabil pentru mine sa optez pentru varianta 1 an gratie la plata PRINCIPAL + DOBANDA? In cazul asta insa, imi asum plata comisionului.

Lucian Dumitru (Iasi, Iasi)

Inapoi sus