Opinii clienti UniCredit Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

UniCredit Bank - Card de credit

06 Octombrie 2017

sunt in posesia de o carte de credit UNICREDIT . Am avut nevoia sa maresc plafonul dar procedura este lenta , complicata,lunga si mai departe. Daca t-aduci la o filiala iti spune ca trebuie sa suni la call center si invers. Nici uno nu stie sa iti da o explicatia corecta. O nebunie completa pe cine nu are timp sa umble pentru ca are serviciu . De 3 ori m-am dus pana acuma si anca nu am rezolvat

DESTRO GIANNI (Ghimbav, Brasov)

UniCredit Bank - Cont curent

31 Iulie 2017

Am solicitat in data de 20.07.2017 prin intermediul online banking deschiderea unui cont de depozit si a unui cont curent in EUR, fiind deja clienta a bancii cu un cont in RON. Vineri in 28.07.2017 am sunat si mi s-a spus ca se vor crea in cursul zilei. Nici pana acum 31.07.2017 nu sunt deschise.

Silvia Ionela (Timisoara, Timis)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

26 Iulie 2017

BUNA ZIUA, AM CONTRACTAT UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE IN EURO IN LUNA MARTIE 2017.CE CREDETI...O GASELNITA A BANCII...ASIGURARE INCLUSA IN RATA, ADICA ESTI FINANTAT SI CU ASIGURAREA DIN START SI ....ATENTIE PTR CARE PLATESTI DOBANDA!!! 360 EURO M-A COSTAT ASIGURAREA PE 3 LUNI PTR CA AM PLATIT ANTICIPAT CREDITUL, DAR ASIGURAREA SUNT OBLIGATA S-O PLATESC TOATA....NU INCETEAZA DE DREPT LA ACHITAREA CREDITULUI. IN PLUS SI 45 DE EURO PTR ANALIZA DOSAR, DE ASEMENEA SUNT INCLUSI IN RATA...DECI SE PLATESTE DOBANDA.........ATENTIE, SA NU CONTRACTATI UN ASEMENEA CREDIT, CU ASIGURARE INCLUSA IN RATA...ESTE O ALTA GASELNITA A BANCILOR SA INSELE OAMENII, MAI ALES UNICREDIT BANK CARE ESTE SPECIALIZATA PE ASIGURARI...DE FAPT ACESTA ERA/ESTE OBIECTUL LOR PRINCIPAL!

CLAUDIA ONEL (Constanta, Constanta)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

29 Aprilie 2014

Bua ziua, Sunt beneficiarul unui contract de credit, contractat la ABN AMRO Bank Romania, credit de nevoi personale fara ipoteca, cu dobanda variabila, contractat in data de 29.09.2008. In data de 15.10.2008, contractul de credit a fost transferat de la ABN AMRO BANK Romania catre RBS BANK Romania S.A., informat printr-o simpla notificare, iar in data de 16.09.2013 contractul de credit a fost transferat de la RBS BANK Romania S.A. catre UNICREDIT CONSUMER FINANCING IFN S.A., informat printr-o alta notificare, Am avut neplacuta surpiza sa constat ca UNICREDIT CONSUMER FINANCING IFN S.A., a modificat unilateral conditiile contratuale, modificand un contract de credit cu dobanda variabila intr-un contract de credit cu dobanda fixa, prin aceasta modificare modificandu-se costurile de rambursare anticipate cu un comision de 1%. In cadrul contractului de credit este definita abuziv cum poate varia dobanda : "Banca poate modifica nivelul ratei dobanzii pentru Credit in cazul in care evolutia pietei monetare/financiare va justifica o asemenea masura, notificand Imprumutatul despre aceasta modificare, prin oricare din modalitatile de notificare ..." Cu intrarea in vigoare a "OUG nr. 50/2010", RBS BANK Romania S.A. m-a chemat la negocieri pentru punerea la dipozitie a unor acte aditionale, pentru a asigura conformitatea contractului cu dispozitiile "OUG nr. 50/2010, acte aditionale refuzate prin notificari de refuz. In data de 23.12.2013 am completata o cerere de rambursare anticipata totala a creditului, moment in care mi s-a comunicat ca trebuie sa platesc si un comision de rambursare anticipata in valoare de 1%. De la aceasta data am tot incercat clarificarea acestei situatii, dar fara nici un rezultat. Eu doresc sa rambursez total creditul, dar in conditiile contractuale semnate, nu in conditiile modificate unilateral de catre UNICREDIT CONSUMER FINANCING IFN S.A. As dori sa stiu cum as putea clarifica aceasta problema. Va multumesc anticipat pentru raspuns! Cu stima, Florin ENACHE

FLORIN ENACHE (Pitesti, Arges)

UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

19 Martie 2014

Am solicitat un credit pentru constructie, avand deja o parte din cladire construita si la 2 sucursale am primit oferte total diferite de ceea ce solicitasem, intelegand ca de fapt acest produs este doar pentru reclama bancii, el nu existand de fapt. Agentul a incercat sa-mi ofere alt tip de credit cu dobanda mult mai mare, motivand ca trebuie construit cu firma de constructii, ca trebuie sa realizez eu lucrarile in avans si apoi sa mi se deconteze, urmand sa justific intreaga suma. Precizez ca telefonic la info clienti mi s-a spus ca se poate construi in regie proprie, putand considera avansul cerut ceea ce am construit pana acum si sa pot justifica doar 60% din cheltuieli, fiind regie proprie neputand justifica cheltuielile de manopera. Totodata a diferit total gradul de indatorare de la o sucursala la alta. Asa ca feriti-va de aceasta banca!!!

Constantina Gheorghiu (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Prima casa

29 Septembrie 2012

Am contractat la inceputul anului un credit prima casa prin Unicredit Tiriac(agentia Far Constanta). Mi s-a raspuns concret la orice intrebare...mi s-au aratat toate costurile si sunt foarte multumit de amabilitatea si profesionalimsul doamnelor de la aceasta agentie. Totul s-a rezolvat in aprox 40 de zile...si am reusit sa cumpar apartamentul care il vroiam. Dupa 3 luni cand m-am dus sa mi se dea al2lea grafic de rambursare am constatat cu stupoare ca mi-a scazut rata de la 172euro/luna la aprox 162euro/luna...ptr ca s-a redus comisionul de administrare...:):) Am facut si o rambursare anticipata de aprox 740euro si am ales sa reduc numarul de ani (se poate alege si ptr reducerea sumei). Inainte de aceasta rambursare aveam data scadenta a creditului in octombrie 2041...dupa ce am rambursat...a scazut la august 2039...ptr ca s-a luat in calcul doar "principalul" din toata rata...dar realistic nu s-a simtit aceasta rambursare ptr ca nu a scazut suma de rambursat prea mult. Asadar data viitoare voi face rambursare din suma...ca sa vad care este diferenta!

Constantin Daniel Trasca (Constanta, Constanta)

Inapoi sus