Opinii clienti UniCredit Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

28 Mai 2010

am luat un credit de nevoi personale si nu m au inregistrat la biroul de credit nu m au inregistrat nicaieri si acuma figurez ca nu am istoric de bun platnic , de fapt nu am cu ce sa demonstrez ca nu sunt o rea platnica , ca am avut credite pe numele meu si ca m am achitat la timp rata la credit.vreau sa ma inscrie la biroul de credit s a si nu vor cei de la banca unicredit . va multumesc.

mariana mirela ruscu (Craiova, Dolj)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

27 Mai 2010

am luat un credit de nevoi personale de la banca unicredit tiriac bank si nu m au inscris in biroul de credit si acuma figurez ca nu am luat credit in viata mea.Cum fac sa ma inscrie in biroul de credit cu acest credit pe care il am la ei pentru ca vreau sa l refinantez. va multumesc tel 075*******. ruscu mariana mirela este numele meu.

mariana mirela ruscu (Craiova, Dolj)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

22 Mai 2010

Buna ziua ,imi pare rau ca trebuie sa va spun, ca indiferent de problemele financiare pe care am incercat sa vi le explic dvs. "m-ati ajutat" doar prin amenintari. In momentul acesta sunt restanta la dvs. Mi s-a comunicat verbal pe 16,17 04 2010 ca am o restanta de 640 roni suma care o pot achita pana pe 30 05 2010, si in ciuda acestui lucru continuati sa ma terorizati chiar si cu telefoane prin vecini. Am intrebat despre o posibila reesalonare si mi s-a spus luna trecuta ca inca nu ati adoptat asa ceva. Este posibil in actuala criza prin care trecem toti cei care merg la munca pt un salariu cinstit, rezolvarea amiabila sa se faca prin amenintari sau sfaturi si acestea din urma cine le poate da sa fie folositoare si pt client nu numai pt angajatii bancilor? Credeti ca daca aveam posibilitate de a plati la timp rata ajungeam aici? Sa stiti ca nu am intentionat niciodata sa ma sustrag de la plata datoriilor mai ales a celor de la banca, ce ma sfatuiti sa fac pt a obtine o reesalonare a creditului avand in vedere ca salariul meu incepand cu 01 04 2009 s-a diminuat considerabil si am si alte probleme familiare de exp sotul fara servici etc. Va multumesc.

luminita-mariana popescu (Giurgiu, Giurgiu)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

26 Aprilie 2010

Raspuns pentru domnul Precup: Clientului i s-au pus la dispozitie, inainte de semnarea contractului, o simulare de costuri (in care se precizeaza dobanzile si comisioanele inclusiv comisionul de admnistrare, rata lunara de plata, DAE, etc) si un exemplar al contractului de credit. La momentul in care i s-au prezentat aceste documente, dl. Precup a semnat ca a luat la cunostinta si ca este de acord cu aceste prevederi (documentul exista la dosarul de credit al clientului). Referitor la comisionul de administrare, se mentioneaza clar si in contract si in graficul de rambursare ca este fix si se percepe lunar. De asemenea, UniCredit Tiriac Bank i-a comunicat deja dlui. Precup, cu numeroase argumente, ca acuzatiile adresate sunt nefondate.

UniCredit Tiriac Bank (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

17 Aprilie 2010

In oct 2009,am primit un credit de nevoi personale,si regret enorm ca am apelat la Ucfin.In primul rand,simularea s-a facut doar pe calculator,in linii generale,fara detalii despre comisioane si dobanzi,eu nu am primit nici un document de studiat.In contract,pe prima pagina,la conditzii specifice,scrie cu cifre si litere mici,despre rata dobanzii,compusa din 3 termeni,1)variabila,2)robor si se mai adauga inca,3)lea,de aproape 4 procente,care nu explica,de fapt valoarea DAE.Mai mare facatura,e comisionul de administrare,0.5%,care este calculat la intreaga suma imprumutata,insa nu se specifica,despre acesta,ca este fix si solicitat lunar,de catre Ucfin,ca sa nu itzi dai seama la semnarea acordului,ca de fapt ei mai adauga inca,aprox 50%,la rambursare.Desi am reclamat acest lucru cam peste tot,nu s-a luat nici o masura si sunt bun de plata.Ca sa se intzealeaga mai clar,eu le dau 400 ron/rata,dar imi scade creditul cu numai,100 ron,adica le dau 300 degeaba...Va rog sa ma sfatuitzi ce sa fac,si cum sa ies din impas..Traim in Ro..

A P (, )

Raspunsul UniCredit Bank

Clientului i s-au pus la dispozitie, inainte de semnarea contractului, o simulare de costuri (in care se precizeaza dobanzile si comisioanele inclusiv comisionul de admnistrare, rata lunara de plata, DAE, etc) si un exemplar al contractului de credit. La momentul in care i s-au prezentat aceste documente, dl. Precup a semnat ca a luat la cunostinta si ca este de acord cu aceste prevederi (documentul exista la dosarul de credit al clientului). Referitor la comisionul de administrare, se mentioneaza clar si in contract si in graficul de rambursare ca este fix si se percepe lunar. De asemenea, UniCredit Tiriac Bank i-a comunicat deja dlui. Precup, cu numeroase argumente, ca acuzatiile adresate sunt nefondate. Reprezentantii UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

21 Martie 2010

Daca faceti rambursari in avans, atentie la completarea formularului prin care solicitati asta !!! Pe formular exista doua optiuni, ce sa se intample cu scadentarul dupa returnarea in avans: fie se reduce numarul de rate, fie se reduce rata. Pana aici e totul ok. La momentul completarii formularului nu mi s-a spus despre asta, eu nu am bifat nici una din ele. Totusi functinarul a bifat dupa plecarea mea pentru mine ce e mai bine pt banca (adica reducerea ratei). Foarte interesanta a fost reactia la o vizita ulteriora. Acelasi functionar, mi-a aratat formularul si bifa facuta cu acelasi pix (evident nu in stilul meu de a face bife, se poate confrunta cu orice alte bife pe care le mai am prin actele de la ei). Solutia lui a fost cu atat mai ciudata cu cat pe acelasi formular este telefonul meu mobil, putea sa sune si sa ma intrebe. Cand am observat tupeul si incercarile de minimizare ale efectului, am preferat sa nu continui sa discut in contradictoriu, stiind ca oricum o sa lichidez complet creditul in curand. Pe de alta parte, un alt coleg al functionarului tupeist, a fost de mare ajutor in a ma sfatui in alte probleme pe care le-am discutat cu aceeasi ocazie - deci nu e o regula cu toti angajatii lor. Acestea s-au petrecut la sediul principal din Aviatorilor in Decembrie 2009-Ianuarie 2010.

Burtan Ionel (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus