Opinii clienti BRD Finance

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BRD Finance - Credit nevoi personale

22 August 2016

Am un credit de nevoi personale, ca toata lumea, si, din mo5tive obiective , am o restanta de 120 lei. Platesc la scadenta rata curenta si cat pot din restanta. Nu depasesc cele 30 de zile, dar , cu toate astea, ma asasineaza cu telefoanele. Nu inteleg cum isi permit sa sune pe telefonul sotului meu, mai ales ca eu nu l-am comunicat bancii, el nu are nicio implicare in acest credit, nu asemnat nimic, nu a cerut nimic.Problema este ca sotul meu a vut un accident vascular in urma caruia este paralizat pe partea dreapta, vorbeste cu dificultate si exact ce-i trebuie este sa primeasca telefoane de la banca pentru ceva ce nu-l priveste. Nu stiu de unde au numarul lui de telefon, neavand abonament, ci cartela.

Nicoleta Magdalena Olaru (Comuna Pantelimon, Ilfov)

BRD Finance - Credit nevoi personale

28 Iulie 2016

Am facut un credit la brd finance si cand am cerut o adresa de refinantare mi-au cerut 200 lei, desi in contract scria 30 lei.Dupa multe discutii am fost la sediu si am primit adresa achitand 30 lei. Au zis ca a fost o greseala. Apoi am cerut o hartie de inchidere cont..ei mi - au trimis una in care scrie ca s-au onorat obligatiile conform contract, nimic de inchidere contract de credit.Cand i-am sunat au zis ca asa e politica firmei..de unde stiu eu ca mi-au inchis contractul?..apropo sotului i-au dat hartia in care sevspecifica inchidere credit. Au zis ca la mine nu se poate.Cred ca o sa-i dau in judecata. Rusine Brd finance! Evitat-i!

Daniela Parmac (Bucuresti, Bucuresti)

BRD Finance - Card de credit

14 Octombrie 2014

LIPSA TRANSPARENTA A BANILOR DEPUSI PE CARD ,DEPUN LUNAR SI PRIMESC SOMATII CHIAR SI ADOUA ZI DUPA CE AM DEPUS BANII,LA TELEFON ASTEPT PINA SE GANDESTE ROBOTUL SI ORICUM NU ESTE IN STARE SA MA LAMUREASCA.AM SOLICITAT UN ISTORIC AL OPERATIUNILOR PE E-MAIL SI NU AM PRIMIT NIMIC.CRED CA NICI NU MAI IN SEAMA CINEVA,IAR LA TELEFON LA GENTIA UNDE MA OBTIUT CARDUL NU RASPUNDE NIMENI.TE UMPLI DE NERVI SI AM INDOIELI IN CEEA CE PRIVESTE CORECTITUDINEA ACESTEI INTITUTII FATA DE CLIENTI.FALSA AFIRMATIA CA VEI FI CONTACTAT IN CEL MAI SCURT TIMP.OARE CE INSEAMNA ACEASTA 1 ZI,DOUA,LUNI DE ZILE????

NICOLAE RAZVAN BODEA (Ploiesti, Prahova)

BRD Finance - Card de credit

13 Februarie 2014

Am si eu un card Dacia emis de BRD-Finance. Desi atunci cand am facut creditul pentru masina nu mi-a fost explicat ce si cum cu acest card l-am acceptat folosind ocazional cardul la plati online. Acum doresc sa renunt la acest card insa cu toate ca am depus suma necesara aducand cardul la 0 nu mi-a explicat nimeni cum se poate inchide acest cont/card. Am fost la o agentie BRD unde o domnita de la ghiseu mi-a spus ca nu este de competenta BRD GSG. E foarte ciudat deoarece cand am primit cardul l-am primit prin BRD GSG si nu am avut de-a face cu un functionar BRD Finance. Robotul si muzica nesfarsita de la call centerul BRD F chiar nu vreau sa o mai ascult... in fiecare luna am auzit atunci cand trebuia anuntata si telefonic plata ratei (a alta anomalie: platesti la BRD insa banii ajung la BRD F abia dupa 48 ore lucratoare!). In cazul in care nu anunti ca ai platit mai mult decat aveai rata cei de la BRD F nu se obosesc sa contabilizeze si ce ai platit in plus ci doar cat aveai trecut pe extras... (doar in Romania se poate asta :)) Desi este in 0 si nu mai genereaza costuri lunare, vreau sa stiu totusi cum pot scapa de acest card definitiv.

Florin-Corneliu Popa (Arad, Arad)

Raspunsul BRD Finance

Ca urmare a mesajului domnului Florin-Corneliu Popa, BRD Finance a luat legatura cu acesta, aducand lamuririle necesare pentru situatia semnalata.

BRD Finance - Probleme diverse

21 Octombrie 2013

Astept zeci de minute in sir ca sa intru in legatura cu un operator, nu se poate asa ceva. Pe toate numerele de telefon de la BRD FINANCE nu reusesc sa dau de un operator. Ce fac atat la telefon, schimba retete de muraturi cu soacrele?

ANDRA-ADINA BUCATARU (Galati, Galati)

BRD Finance - Card de debit

05 Septembrie 2013

Transferul a 2.000 ron din BRD in BRD Finance dureaza 2-3 zile .( 1) . Nu se poate - in conditiile astea ma lipsesc si de BRD si de BRD Finance

ion anonimu ' (Baicoi, Prahova)

Inapoi sus