Vocea clientului BRD Finance - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BRD Finance - Credit nevoi personale

06 Martie 2017

Am efectuat in data de 02 martie 2017 o rambursare anticipat? totala a creditului, solicitând sa mi se emit? si sa mi se comunice adresa de închidere a creditului. De 3 zile sunt purtat? cu vorba de operatorii call center. Am sunat de nenumarate ori si inca nu mi-a fost emisa adresa. Aceasta institutie efectiv isi bate joc de clienti.

Elens Sacu (Suceava, Suceava)

BRD Finance - Credit nevoi personale

22 August 2016

Am un credit de nevoi personale, ca toata lumea, si, din mo5tive obiective , am o restanta de 120 lei. Platesc la scadenta rata curenta si cat pot din restanta. Nu depasesc cele 30 de zile, dar , cu toate astea, ma asasineaza cu telefoanele. Nu inteleg cum isi permit sa sune pe telefonul sotului meu, mai ales ca eu nu l-am comunicat bancii, el nu are nicio implicare in acest credit, nu asemnat nimic, nu a cerut nimic.Problema este ca sotul meu a vut un accident vascular in urma caruia este paralizat pe partea dreapta, vorbeste cu dificultate si exact ce-i trebuie este sa primeasca telefoane de la banca pentru ceva ce nu-l priveste. Nu stiu de unde au numarul lui de telefon, neavand abonament, ci cartela.

Nicoleta Magdalena Olaru (Comuna Pantelimon, Ilfov)

BRD Finance - Credit nevoi personale

28 Iulie 2016

Am facut un credit la brd finance si cand am cerut o adresa de refinantare mi-au cerut 200 lei, desi in contract scria 30 lei.Dupa multe discutii am fost la sediu si am primit adresa achitand 30 lei. Au zis ca a fost o greseala. Apoi am cerut o hartie de inchidere cont..ei mi - au trimis una in care scrie ca s-au onorat obligatiile conform contract, nimic de inchidere contract de credit.Cand i-am sunat au zis ca asa e politica firmei..de unde stiu eu ca mi-au inchis contractul?..apropo sotului i-au dat hartia in care sevspecifica inchidere credit. Au zis ca la mine nu se poate.Cred ca o sa-i dau in judecata. Rusine Brd finance! Evitat-i!

Daniela Parmac (Bucuresti, Bucuresti)

BRD Finance - Credit nevoi personale

28 Februarie 2012

Buna ziua. In privinta profesionalismului celor de la BRD Finance nu am decat lucruri negative de spus. Colaborarea este ultimul lucru la care sa te astepti din partea lor! Am avut un credit de nevoi personale incheiat prin magazinul Romstal, acum mai mult timp, pe numele socrului meu. Am achitat lunar o suma mai mare decat valoarea ratei lunare iar cand sa achitam ultima rata (acum un an!!!!) am fost la biroul BRD Finance din magazinul Carrefour Baneasa sa ne interesam cat mai avem de plata si sa inchidem acest credit. Cei de acolo ne-au transmis ca am achitat in plus si ca avem de ridicat o suma de ~ 140 lei si ca sa mergem acasa ca ne vine instiintare de la BRD sa ne prezentam sa ridicam banii!!!! Se va implini un an in curand un an si nu am primit niciun semn iar telefonic nu raspunde nimeni, am stat un sfert de ora sa astept si nimic..... mai mare bataie de joc nu exista!!! Avem credite in familie la mai multe banci dar ca lipsa de profesionalism de aici si dezinteresul angajatilor nu am mai vazut!!! Voi apela la ANPC ca nu se mai poate!!

mirela burecu (Otopeni, Ilfov)

Raspunsul BRD Finance

Urmare a mesajului trasnmis, BRD Finance a luat legatura cu domnul Burecu Stere in data de 02/03/2012, informandu-l cu privire la restituirea sumei depuse in plus in agentia indicata inca din data de 15/07/2011 BRD Finance a retransmis catre client notificarile cu privire la efectuarea restituirii sumei si a anuntat agentia BRD GSG ca se va prezenta domnul Burecu Stere pentru a ridica suma in discutie. BRD Finance, Departament Marketing

BRD Finance - Credit nevoi personale

19 Mai 2011

In urma 10 zile am facut un dosar de refinantare si stiu din experienta ca raspunsul vine foarte repede. De data aceasta insa se lasa asteptat cam mult si nu stiu de ce. Am sunat si am intrebat si mi s-a spus sa mai astept ca sunt multe dosare si...Va rog daca se poate sa-mi dati un raspuns indiferent daca e pozitiv sau negativ cat mai urgent ca sa stiu ce am de facut VA MULTUMESC

MARIA ORZA (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus