Opinii clienti BRD Finance

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BRD Finance - Card de credit

13 Aprilie 2017

Am facut o comanda online la unul dintre partenerii BRD Finance, cu plata in rate si achitata cu un card All Inclusive. Autorizatia platii s-a facut in data de 30 martie, insa la 2 zile am cerut anularea si comandarea aceluias produs de la alt partener (1 aprilie). Dupa nenumarate telefone catre partile implicate (inclusiv CALLCENTER BRD care este ABSOLUT INCAPABIL sa ofere orice fel de informatie), am aflat prin e-mail ca platforma de plata online are cererea de anulare datata 5 aprilie. Pusi in fata informatiilor adunate, am primit un raspuns telefonic din partea BRD ca suma va fi restituita pe data de 22 aprilie (intr-o sambata?!), dupa aproape 1 luna de la anulare! Inca astept un raspuns scris la mail-ul adresat ieri, 12 aprilie, in care sa-mi fie demonstrat prin ce metoda de comunicare am luat la cunostiinta sau cel putin am fost informat cu privire la procedurile returnarii si durata acestora. Tin sa mentionez ca in momentul de fata sunt pus de catre BRD in situatia de imposibilitate a achitarii ratei pentru comanda facuta. Lipsa de comunicare, lipsa de profesionalism si tendinte marsave in relatia cu un client ce n-a depasit niciodata termenul de plata al ratelor. NU RECOMAND!

Maria Avram (Bucuresti, Bucuresti)

BRD Finance - Restructurare credit

28 Martie 2017

Buna ziua ! Sa descriu experienta cu brd finance..Am facut o rata la brd finance in magazinul dedeman pentru achizitionare materiale constructii..bun totul e ok pana aici..Dupa jumatate de an doresc sa imi fac refinantare la o alta banca si sa imi cuprinda si acest credit. Sun le explic ca vreau o adresa cu contul unde sa transfer banii .. bla bla.. Si dragutii imi explica ca daca doresc refinantarea trebuie sa platesc 200 ron pentru a-mi elibera acesta adeverinta (sau cum s-o numii ea). Incoltita fiind ce era sa fac? Merg la brd sa depun suma, ei imi trimit destul de repede contul. Pana aici totul ok ! Acum banca unde fac refintarea transfera suma datorata catre ei ce ei au specificat--o in aceea adresa si imi cere o adeverinta in care brd finance sa specifice ca nu mai am datorie la ei.. ii sun (asta fiind marti)dupa o ora de ascultat muzica imi radpunde si mie cineva ii explic ce vreau si imi zice sa nu inchid ca ma pune in legatura cu relatii cu clienti mai stau 20 de min sa ascult ceva muzica ca de... si se inchide apelul "Ne pare rau niciun operator disponibil" incerc din nou la fel, de data asta un domn, numai putin va fac levatura cu colegii mei... si la fel continuam sa ascultam muzica... iar nu este nimeni diaponibil . Incerc a treia oara e cu noroc imi raspunfe cineva ii explic ce vreau si imi trimite in mail trimit fericita la banca ... ma suna cei de la banca ca mi-au trimis dovada ca i-am platut pe cei 200 de lei nu ca am contul inchis. Si iar incerc sa dau de ei..acum am mai mult noroc din a doua am prins legatura (ca de astia de la brd inca lucreaza prin centrala). Ii explic iarasi ce vreau si imi trimite! Wow ce rapizi duc hartia la banca(trecuse aproape o sapt) las hartia plec si primeac iar un telefon ca apar in biroul de credit cu restanta de 82 lei la ei.. de la capat sun, nu raspund ,imi raspund unii dar nu se prinde legatura la relatii cu clienti ca nu sunt disponibili le explic ca apar in birou nu stiu ce sa imi zica ca eu figurez fara datorii la ei ca imi trimit iar o scrisoare.. imi trimit acceiasi scrisoare incerc iar sa ii sun deja mai trecura 2 zile iar nu raspund iar incerc imi radpunde o duduie o intreb de ce apar cu o datorie daca nu mai am .. Iar ea imi zice: "ati facut cerere pentru plata anticipata?" Ii zic am platit 200 lei pentru a-mi elibera o adeverinta pentru refinantare pentru ce as fi platit-o ? Trebuie sa faceti o cere pentru plata anticipata! Am mai vb cu colegii de ai dvs nu mi-a zis nimeni..eu trebuie sa intru in posesia banilor ca am nevoie urgent si nu pot pt ca imi apare ca am datorii, faceti cererea si in 30 de zile o sa fiti scoasa din birou! Ii zic am vb cu mai multi colegii nu mi-a zis nimeni nimic! Si? Va zic eu acum! Si acum va las sa trageti concluziile pe voi ! Se merita sa le platim dobanzi! Apropo inca am banii blocati si apar in birou de credit !

Lidia Predescu (Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti)

BRD Finance - Credit nevoi personale

06 Martie 2017

Am efectuat in data de 02 martie 2017 o rambursare anticipat? totala a creditului, solicitând sa mi se emit? si sa mi se comunice adresa de închidere a creditului. De 3 zile sunt purtat? cu vorba de operatorii call center. Am sunat de nenumarate ori si inca nu mi-a fost emisa adresa. Aceasta institutie efectiv isi bate joc de clienti.

Elens Sacu (Suceava, Suceava)

BRD Finance - Credite bunuri in magazine

16 Februarie 2017

am luat un laptop prin brd fin ,pe perioada 2 ani ,l-am terminat anul trecut 2016 aprilie a fost ultima rata si am platit cu 6 ron mai mult !ma duc la un sediu de brd din iasi de linga piata nicolina,iASI unde este un supermarket i-am spus duduiei de la ghiseu ,a verificat si rizind i-mi spune citez "pt suma asta am venit!!"dar cucoana nu stie ca ordinarii astia ma sunau si pt un ron cu disperare sa platesc ca sa respect contractul si ca platesc si penalizari!!!asa lucreaza ei dar bine ca am scapat de nesimtitii astia si au trecut aproape un an fara sa primesc nimic!nu e vb de valoare ci un drept de al meu

doru jalaboi (Iasi, Iasi)

BRD Finance - Card de credit

11 Ianuarie 2017

Am un card de cumparaturi in rate Mastercard la BRD FInance pentru care, la finalizarea celor 12 luni de plata, trebuia sa nu mai am rest de plata. Extrasul primit in decembrie imi spune ca am un sold neplatit de 410,83 lei. Nu am reusit sa contactez banca la telefonul dat pe site, sunt satula de robotul care ma pune in asteptare, pentru a mi se explica suma ramasa, nu imi raspunde nimeni nici la mailul pus la dispozitie si intre timp a mai trecut o luna de la solicitarea mea pe mail ( ca telefoanele le consider distractia mea)...As dori sa inchid cardul si sa imi vad de treburile mele, nu sa stau in asteptare la infinit. Eu stiu ca pentru banca plata la infinit doar a acelei sume minime de plata de care sunt informata prin SMS este solutia ideala, dar pentru mine nu! Doresc sa fiu contactata de banca pentru lamuriri

SANDA IONESCU (Hunedoara, Hunedoara)

BRD Finance - Credite bunuri in magazine

07 Septembrie 2016

Am cumparat o masina de spalat in valoare de 1200 lei cu credit de la BRD finance cu plata in termen de 12 luni.Astfel m-am indatorat cu suma de 1650 lei. Consider ca acest credit are costuri foarte mari cat priveste comisionul de analiza dosar(100 lei ) cat si comisionul de administrare lunar care cel putin in primele luni este enorm.Ciresa de pe tort(ori bomboana de pe coliva) este faptul ca atunci cand doresti sa-i contactezi pe langa numarul de telefon adaugi cnp-ul plus nr contract mai pui si un diez ca sa ai surpriza ca nu raspunde nimeni,ha, ha . Nu voi mai contracta credit de aceasta institutie. Numai cand ma uit pe contract imi vine sa-mi dau palme.Nota 1 pe care am acordat-o este prea mare.

Mihai Plesa (Curtea de Arges, Arges)

Inapoi sus