top banner

Pagina 5 - Credite Rapide: Articole, știri și sfaturi financiare

Ce este un credit IFN?

Ce este un credit IFN?

Creditul IFN este un imprumut oferit de o Institutie Financiara Nebancara. Acest tip de imprumut poate inseamna o suma nu prea mare de bani, care trebuie rambursata intr-o perioada relativ scurta.

11 Dec 2020 | Credite Rapide
Decembrie = Cheltuieli responsabile

Decembrie = Cheltuieli responsabile

Decembrie este indiscutabil cea mai scumpa luna a anului. Incepand cu Mos Nicolae, continuand cu Craciunul si incheind anul intr-o nota optimista cu Revelionul.

27 Noi 2020 | Credite Rapide
Cat de importanta este aplicatia mobila?

Cat de importanta este aplicatia mobila?

Foarte importanta! Pana nu demult pentru a apela la orice serviciu online exista o anumita conditie. Si anume un calculator sau laptop. Acum insa, totul s-a simplificat.

17 Noi 2020 | Credite Rapide
5 situatii in care ai putea apela la un credit rapid

5 situatii in care ai putea apela la un credit rapid

Un credit rapid inseamna de obicei o suma nu foarte mare, dar usor de obtinut cu o rambursare rapida. Daca la banca dureaza ceva mai mult timpul de obtinere a unui astfel de credit, institutiile financiare nebancare se intrec in oferte care mai de care.

30 Oct 2020 | Credite Rapide
De ce este important sa rambursam la timp un imprumut pe termen scurt

De ce este important sa rambursam la timp un imprumut pe termen scurt

Decizia solicitarii unui imprumut, trebuie mereu luata in urma unei analize. Orice persoana care ia decizia de a se imprumuta, trebuie sa-si puna mai intai niste intrebari cu raspunsuri clare.

23 Oct 2020 | Credite Rapide
Cele 5 avantaje ale creditului 100% online

Cele 5 avantaje ale creditului 100% online

Un credit online este solutia ideala atunci cand adunatul actelor nu este o varianta buna sau cand timpul liber nu este suficient, sau cand pur si simplu, zona de confort este greu de parasit.

05 Oct 2020 | Credite Rapide
Unde apelam cand avem nevoie de bani urgent?

Unde apelam cand avem nevoie de bani urgent?

Care ar fi acea situatie in care nevoia banilor nu mai suporta amanare? Atunci cand este nevoie de bani, nu maine, nu peste alte cateva zile, ci ACUM. O factura restanta, repararea unui obiect indispensabil sau inlocuirea lui, o vizita urgenta la stomatolog, sau plata unui avans.

28 Sep 2020 | Credite Rapide

(P) Afla ce este contul IBAN si unde il gasesti!

Codul IBAN “International Bank Account Number” a fost conceput pentru a face platile interbancare mult mai eficiente si pentru a diminua in totalitate erorile care pot aparea in urma efectuarii lor.

29 Iun 2018 | Credite Rapide

(P) Te-ai hotarat sa faci un imprumut? Atunci ai nevoie de informatiile de mai jos.

Atunci cand soliciti un credit, institutia financiara va face niste verificari la Biroul de Credit pentru a afla scorul tau FICO si sa vada cat de bun platnic esti. Pentru ei aceste informatii au cumva titlu decisiv in acordarea imprumutului pe care l-ai solicitat.

31 Mai 2018 | Credite Rapide

Regulamentul care stabileste restrictii de creditare IFN-urilor a fost aprobat

Regulamentul propus de Banca Nationala a Romaniei (BNR) prin care institutia incearca sa descurajeze IFN-urile sa acorde credite cu DAE foarte mare, a fost aprobat de conducerea bancii. Prin acesta se stabileste o dobanda maxima peste care, daca se trece, societatile finantatoare vor fi obligate sa asigure un capital suplimentar.

15 Sep 2017 | Credite Rapide
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară