Articol sponsorizat

Cum ne revenim financiar dupa sarbatori

Indiscutabil noul an incepe cu un buget spre 0 lei sau chiar pe minus. Si asta pentru ca decembrie este o luna a cheltuielilor. Cheltuieli pentru vacante, pentru calatorii si pentru cadouri pe care le oferim celor dragi. Cheltuieli pentru masa de Craciun, dar si pentru cea de Revelion. 

Dupa ce tragem linie, ne dam seama ca pana la salariu mai e ceva timp, iar banii pe card sunt foarte putini. Prietenii si rudele nu sunt cea mai buna optiune pentru un imprumut de bani pentru ca si ei sunt in aceeasi situatie. Decembrie este pentru toata lumea o luna in care banii dispar de pe card cu repeziciune. 

Atunci cand variantele de imprumut sunt limitate, un credit IFN este solutia cea mai buna. Este rapid, este online 100%, usor de solicitat si accesibil. 

Un imprumut rapid si avantajos ofera compania Viva Credit. Creditul Viva poate fi accesat de orice persoana care are 20 de ani impliniti, un venit stabil (salariu, pensie sau PFA) si incasarea acestuia se face intr-un cont bancar. 

Imprumutul este solicitat 100% online iar banii sunt transferati in 2 ore direct in contul clientului (solicitantului). Fiind o linie de credit, clientul are la dispozitie o suma de bani din care poate trage oricand, oricat are nevoie. Practic, e o rezerva de bani la care apeleaza atunci cand are nevoie.  

Asa ca, imprumutul de la Viva Credit este o varianta buna de luat in calcul atunci cand nevoia de bani este urgenta iar cei din jurul nostru nu sunt cea mai buna optiune.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


10 situatii in care putem apela la un credit rapid
10 situatii in care putem apela la un credit rapid

Ni se intampla deseori sa avem planuri pe care sub o forma sau alta nu le ducem la bun sfarsit. Motivele sunt diverse. Asta pentru ca mereu vom gasi lucruri mai importante de facut si nu ne vom concentra pe ceea ce noua ne face bine cu adevarat.

14 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Ce este un credit IFN?
Ce este un credit IFN?

Creditul IFN este un imprumut oferit de o Institutie Financiara Nebancara. Acest tip de imprumut poate inseamna o suma nu prea mare de bani, care trebuie rambursata intr-o perioada relativ scurta.

11 Decembrie 2020 | Articol sponsorizat

Decembrie = Cheltuieli responsabile
Decembrie = Cheltuieli responsabile

Decembrie este indiscutabil cea mai scumpa luna a anului. Incepand cu Mos Nicolae, continuand cu Craciunul si incheind anul intr-o nota optimista cu Revelionul.

27 Noiembrie 2020 | Articol sponsorizat

Cat de importanta este aplicatia mobila?
Cat de importanta este aplicatia mobila?

Foarte importanta! Pana nu demult pentru a apela la orice serviciu online exista o anumita conditie. Si anume un calculator sau laptop. Acum insa, totul s-a simplificat.

17 Noiembrie 2020 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus