Articol sponsorizat

Cum ne revenim financiar dupa sarbatori

Indiscutabil noul an incepe cu un buget spre 0 lei sau chiar pe minus. Si asta pentru ca decembrie este o luna a cheltuielilor. Cheltuieli pentru vacante, pentru calatorii si pentru cadouri pe care le oferim celor dragi. Cheltuieli pentru masa de Craciun, dar si pentru cea de Revelion. 

Dupa ce tragem linie, ne dam seama ca pana la salariu mai e ceva timp, iar banii pe card sunt foarte putini. Prietenii si rudele nu sunt cea mai buna optiune pentru un imprumut de bani pentru ca si ei sunt in aceeasi situatie. Decembrie este pentru toata lumea o luna in care banii dispar de pe card cu repeziciune. 

Atunci cand variantele de imprumut sunt limitate, un credit IFN este solutia cea mai buna. Este rapid, este online 100%, usor de solicitat si accesibil. 

Un imprumut rapid si avantajos ofera compania Viva Credit. Creditul Viva poate fi accesat de orice persoana care are 20 de ani impliniti, un venit stabil (salariu, pensie sau PFA) si incasarea acestuia se face intr-un cont bancar. 

Imprumutul este solicitat 100% online iar banii sunt transferati in 2 ore direct in contul clientului (solicitantului). Fiind o linie de credit, clientul are la dispozitie o suma de bani din care poate trage oricand, oricat are nevoie. Practic, e o rezerva de bani la care apeleaza atunci cand are nevoie.  

Asa ca, imprumutul de la Viva Credit este o varianta buna de luat in calcul atunci cand nevoia de bani este urgenta iar cei din jurul nostru nu sunt cea mai buna optiune.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt
Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt

Atunci cand luam decizia de a face un imprumut trebuie sa analizam foarte bine daca aceasta este una corecta.

26 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Online e mai sigur!
Online e mai sigur!

Perioada in care ne aflam a schimbat mult obiceiurile oamenilor. Din grija pentru ei insisi sau pentru altii, acestia au devenit mult mai atenti la ce fac, unde merg sau cu cine se intalnesc.

15 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?
Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?

Este simplu, cautam sa ne imprumutam. Primele persoane la care am apela ar fi cele mai apropiate: familie, prieteni. Nefiind sume mari, presupunem ca ar putea sa ne ajute cu niste bani pe care sa-i restituim intr-un timp relativ scurt.

2 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Linia de Credit de la Viva Credit
Linia de Credit de la Viva Credit

Cum ar fi sa ai acasa un plic cu bani pe care il tii intr-un sertar? Bani la care apelezi doar in anumite situatii: o amenda, o factura prea mare, un weekend la munte, un botez, o masina noua de spalat pentru ca cea veche a cedat.

16 Februarie 2021 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus