Articol sponsorizat

Cat de importanta este aplicatia mobila?

Foarte importanta! Pana nu demult pentru a apela la orice serviciu online exista o anumita conditie. Si anume un calculator sau laptop. Acum insa, totul s-a simplificat.
 
Cu un smartphone in mana consumatorul de servicii online este la un click distanta de tot ce are nevoie. Fie ca vrea sa cumpere, fie ca trebuie sa achite facturi sau chiar sa faca un imprumut, acesta poate efectua toate aceste lucruri cu ajutorul aplicatiei mobile.

Aplicatia mobila a devenit o normalitate  pentru tot mai multi furnizori de servicii. Astfel isi construiesc o relatie mult mai apropiata cu clientul. 

Si clientul la randul sau cauta sa aiba o experienta cat mai placuta cu comerciantul de ale carui servicii beneficiaza. Oamenii cauta servicii cat mai accesibile si comode, iar o aplicatie mobila asta le ofera.

Plus ca printr-o aplicatie mobila compania poate tine o legatura stransa cu clientul anuntandu-I de promotiile si campaniile noi care apar. Astfel clientul este informat si actioneaza in cunostinta de cauza.

Exact de acest serviciu beneficiaza si clientii Viva Credit. Cu ajutorul aplicatiei mobile pot solicita un imprumut, pot retrge bani ori de cate ori au nevoie, pot face plati si chiar sa-si verifice situatia contului personal.

Este foarte bine gandita si usor de folosit. Astfel clientii Viva Credit sunt scutiti de clasicul telefon cu “as vrea niste bani, va rog”. Intra in aplicatie, isi verifica suma disponibila si pot retrage fix cat au nevoie. Atat de simplu.

Aplicatia pentru mobil Viva Credit poate fi descarcata din Google Play sau App Store.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt
Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt

Atunci cand luam decizia de a face un imprumut trebuie sa analizam foarte bine daca aceasta este una corecta.

26 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Online e mai sigur!
Online e mai sigur!

Perioada in care ne aflam a schimbat mult obiceiurile oamenilor. Din grija pentru ei insisi sau pentru altii, acestia au devenit mult mai atenti la ce fac, unde merg sau cu cine se intalnesc.

15 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?
Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?

Este simplu, cautam sa ne imprumutam. Primele persoane la care am apela ar fi cele mai apropiate: familie, prieteni. Nefiind sume mari, presupunem ca ar putea sa ne ajute cu niste bani pe care sa-i restituim intr-un timp relativ scurt.

2 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Linia de Credit de la Viva Credit
Linia de Credit de la Viva Credit

Cum ar fi sa ai acasa un plic cu bani pe care il tii intr-un sertar? Bani la care apelezi doar in anumite situatii: o amenda, o factura prea mare, un weekend la munte, un botez, o masina noua de spalat pentru ca cea veche a cedat.

16 Februarie 2021 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus